Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecx
tag
válasz karika011 #575 üzenetére
Én eléggé "csendhívő" vagyok, nekem az egész gépben a VGA volt a leghangosabb eredetileg (simán túlnyomta a tápot és a CPU hűtőt). Ez nekem túl hangos volt (mondom: szubjektív). ATT-vel levettem a venti fordulatot, most már jó csendes. Alapon 38c, 3dmark06-nál felment 54c-ra Szóval szerintem túl van hűtve alapból, ez az Sapphire dualslotos hűtő nagyon bika.
[ Szerkesztve ]
A legjobbakat!
-
ecx
tag
válasz karika011 #582 üzenetére
7300GT-m volt nekem is anno, Galaxy típus. Zajos volt, zajosabb, mint a Sapphire 4830.
Ahogy mondtam, Ati Tray Tool tisztességesen lehalkítja, de így is hallható. Passzív hűtéssel lenne az igazi. Mivel van 4850-es is (Gigabyte), előbb-utóbb megjelenik ez is, remélem... Kérdés pesze, hogy mennyit kérnek el érte. Egy kis szereléssel 4500 pénzből teljesen le lehet csendesíteni ezt most is pl. egy ilyennel.
Emitt meg is csinálták és egy 4850-eset is vígan lehűt, mindezt szinte némán...A legjobbakat!
-
Gaboman
nagyúr
válasz karika011 #944 üzenetére
Szia!
Alapon 38fokos volt a mag,40 fokos a memória,39 a shader proci.
Játékoknál ez alapórajelen sorrendben 58-60-59 emelkedett.
Húzva 719/900-ra 68-70-69 volt a főfoka.
Én nem adtam hozzá feszt,alapfeszültségen hibátlanul tudta.
Memóriát azért nem találtam fontosnak húzni mert sok előnyét nem tapasztaltam neki,ez méréseknél is kiderült.
Meg ahhoz már el kellett volna egy erősebb hűtő is.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
ecx
tag
válasz karika011 #1958 üzenetére
Köszi Karika!
Kipróbáltam egy másfél órás divx filel-lal, ebből 5 és fél perc alatt csinált video CD formátumot. Na, ez már döfi!!! Úgy látszik, rövid fileoknál valahogy nemigen jön ki a dolog előnye. Ezek szerint csak hosszú fileoknál jön ki a GPUs feldolgozás ereje (viszonyítva az eredeti másfél perces videomhoz képest a mostani 60x olyan hosszú, de csak 6x annyi ideig tart a konverzió...)Viszont a CPU 100% közben, valszeg az is keményen dolgozik...
Köszi mindenkinek, aki utánajárt!
A legjobbakat!
-
SipiBcs
őstag
válasz karika011 #4054 üzenetére
Jó ideje a CoD4-et játszom. A fix 125 általában megvan (füstben pl. nincs meg) Sokat számítana ha meglenne a fix 250.
Most 19 " monitoron 1280 x 1024 ben játszom, 2x-es élsimítással. Az a problem, hogy hozzászoktam a szép látványhoz, nem szívesen butítanám le csúnyábbra. Ezért keresek alternatív megoldást.
Valahol azt olvastam, hogy:
- nagyobb felbontásban jobban dolgozik a GPU, addig a CPU számol...
- az E8400 nem hajtja ki tökéletesen a 4830-at...Mi ebből az igazság?
köszönöm a választ
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
grma
csendes tag
válasz karika011 #4109 üzenetére
Hi!
Köszi a választ!
Neked is hibavissza!(érdekes név!)
Azért akarom lecserélni mert passzív hűtésem van a prockón, és ahhoz képest baromi hangos!(szubjektív vélemény).
Tom hogy több ref. nyákos lapkára(4830) jó csak speciel az Msi érdekelne mert nekem az van. A felfogatást olvastam hibavisszánál hogy kicsit érdekes. Nyomhatnál föl róla pár képet.
Köszi!Hmm 27 centi? Hűha... Utána kell néznem...
[ Szerkesztve ]
-
grma
csendes tag
válasz karika011 #4134 üzenetére
Király! Látom rámegyen simán. Meg is veszem Április elején!
Hmm nekem ott 3.5 helyek vannak. Ebből lehet barkácsolás lesz.Köszi a képet!
Esetleg vmi technikai info? Milyen hosszú? Az elejétöl gondolom..
Hibavissza azt irja 27cm+illesztés(?). Neked?
Alapon mennek a ventik! Halk? Remélem...
Nekem is Scythe család lesz a házamban, Ninja2 már megvan.[ Szerkesztve ]
-
grma
csendes tag
válasz karika011 #4173 üzenetére
Hi!
Remélem én is! Április elején kiderül...
A házat megtámogattad még S-flexekkel? Hová? (elöl-hátul-oldalt stb.) Sajnos nekem 1 gagyibb házam van (8cm-es ventiknél nagyobb nem igen fér el elöl-hátul)...
Azt a szőrös fánk izét hogyan használod(alap600*600?). Mert én tegnap kipróbáltam, 50 fok a gpu alapból, 10perc után olyan 80! Lehet kellenének már a rendszerhűtők, meg a musashi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Politika
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest