Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karika011
tag
Kedves Saphire tulajok a vga hangjáról tudnátok nyilatkozni?A válaszokat előre is köszönöm.
-
karika011
tag
Hali mindenkinek!
Nekem egy sapphire 4830-som van ami 2D-s használatkor 36-38fokos,viszont ha játék megy akkor felmegy akár 64-67 fokig a kártya hőmérséklete ATT szerint.(minden alapon van)Nem túl magas ez a 3D-s hőmérséklet? -
karika011
tag
Kedves Gaboman!
Ha jól olvastam a topikban , Te is egy sapphire 4830-st nyúztál.Neked milyen hőfokon üzemelt alapon és a játékok alatt?A másik meg itt olvasgattam hogy mennyire emeltétek az órajeleket,az enyém szinte alig emelhető,mert rögtön lefagy (nekem hynix).Ti növeltétek a feszültségét is a kártyának? -
karika011
tag
válasz partyphoto #1253 üzenetére
Hali!
Tudnál erről a műtétről képet belinkelni? Előre is köszi. -
karika011
tag
Egy ilyennel "Scythe Musashi" megoldottam a sapphire hűtés zajosságát,és a kártya is hűvösebb lett.
-
karika011
tag
Nekem is sapphirom van és engem is zavart a hangja ,de ez teljesen szubjektív, hogy kinek mi hangos.nekem gyári hűtővel automata venti szabályozással alapon volt 38-40fokos a gpu,terhelve meg 68-72 .De nekem egy rosszul szellőző régi codegen házam van.(már csak az maradt a régi gépből).Én tettem rá egy Scythe Musashi vga hűtőt ,melyen alapon mennek hangtalanul!! a ventik így most 32-34fok és 50-54fok lett a gpu.Nekem az S1 rev2 nem fért be a házamba de én is az raktam volna egy 12cm 800-s scythe s-flexxel ami szintén hangtalan venti.Most csak a tápom ventijét hallom ami egy corsair vx 450-s ami nem egy hangos darab,de kb 1.5 méterről már nem lehet hallani ha megy a gép.
-
karika011
tag
Sziasztok!
Kíváncsiságból én is csináltam egy videókonvertálás tesztet az ATT-ben lévő segédprogival. Nekem a 37p-s miniDV avi-ból 5p30mp alatt csinált DVDmpg-t,ami eszméletlen gyors.(a régi gépemhez képest,amikor 1:1 volt az arány ,de ott a proci számolt).A GPU és videó memóriák viszont végig alapfrekin (160/250)mentek.Szerintem ez azért van mert kódoláskor nem ezt használja,hanem a stream procikat,de ha nem így van kérem javítsatok ki.A kártya egy sapphire 4830-s. -
karika011
tag
Nekem sapphirom van ,de ha én hagyom 1,044V-n a feszültséget ,szinte nem is húzható a kártya.Ha megemelem 1,120V-ra akkor megy 725/2150-n is gond nélkül.Szerintetek ezt így lehet használni?
-
karika011
tag
Sziasztok!
Feltennék egy olyan láma kérdést,hogy akkor mondják egy gépre hogy proci limites mikor pl.játék közben a gpu terhelés folyamatosan ugrál 100% -ról vissza,de ezt csak NFS UC-nál csínálja.ATT-vel monitorozom a kártyát.A többi játéknál folyamatosan a 100% áll a grafikon? -
karika011
tag
válasz Str8 sk8r #3311 üzenetére
Köszi a választ .A procinál az egyik mag 100% megy mindig a másik pedig úgy 90%körül. Akkor valószínű ez lesz a bibi.
Isc: Köszi neked is annyira nem zavar a dolog mert nem vagyok az a hard core játékos,csak érdekelt a téma,meg hogy mit lehet kihozni egy 4830-ból.[ Szerkesztve ]
-
karika011
tag
Hali!
Én raktam egy sapphire 4830-ra egy Scythe Musashi hűtőt,tök egyszerű volt.Én a hangzavar miatt cseréltem hűtést,de a hatékonysága is jobb lett.Idle-ben kb. 6 fokkal lett hűvösebb, terhelve 10-12fokkal.miért akarsz egyébként hűtőt cserélni,akinek msi-je van még nem panaszkodott. -
karika011
tag
Hali!
Valóban a hűtőborda túllóg nyákon,azért mert a saphire-on a chip viszonylag hátul helyezkedik el.Ezért én egy olyan házba raktam aminél 9 db 5.25 hely volt,így semmi gondom nem volt az elhelyezéssel.A "problémás" rézlapocskát én egyszerűen kihagytam.A ventik alapon mennek,igaz a házat 3db scythe ventilátor szellőzteti.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
karika011
tag
válasz CHIPman #4135 üzenetére
Hali!
CHIPman:Holnap megmérem ,ma túl későn értem haza.(ha jól emlékszem 30 cm körül van,de holnap megmondom pontosan)
grma:szerintem halk,de ennek megítélése elég szubjektív,összehasonlításképpen a gép itt van tőlem 1m-re,az halkabb mint a 3-re lévő set-top box vinyó,pedig már azt is zaj szigeteltem.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
karika011
tag
Először nekem is egy régebbi codegen házban volt a mostani rendszer,de utána átraktam az egészet egy sharkoon rebel 9-be.nem kimondottan a vga miatt mert már az a musashival elég hűvös lett(terhelve nem ment 60fok fölé),de vinyóim ontották a meleget,amit a 1db 8cm venti nem tudott kivinni a házból,így a táp felé is jutott a melegből ami így szintén többet pörgött a kelleténél.Ezután jött az új ház 2db 12 venti elöl,1 hátul(800-s s-flex).A szőrös fánkot nem igazán használom .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest