- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
benjoe1
aktív tag
Köszi, sikerült!
Nem gondoltam, hogy a kis sárgát kell használni, mert azon több tű van mint a VGA két DVI közötti csatlakozóján.Nem ide tartozik, de a merevlemezem folyamatosan kerreg. Ez mitől van, lehet ezzel valamit kezdeni? Simán elnyomja az AC Accelero S1-en lévő venti és a CPU hűtő hangját.
Illetve még egy off kérdés. Számít, hogy az op. rendszer egy SATA-s, vagy egy régebbi IDE-s vinyóra van telepítve? -
benjoe1
aktív tag
Sziasztok4
Vettem használtan egy Gigabyte HD4850-es kártyát (pontos típusa GV-R485-512H-B), a Gigabyte honlapja ([link]) szerint van rajta tv-out, de nekem sehogy sem sikerült a catalyst control centerben beállítani, hogy legyen kép a tv-n. Nem volt még sosem ATI vga-m. Ezek vannak a kártyához ([link]). Én a jobb szélső 1/3-as csatlakozóval próbálkoztam, 1-es végét VGA kártya két DVI közötti csatlakozójába dugtam, és a 3-as végéből az egyikbe (mindhármat végigpróbáltam) az RCA kábelt, aminek értelemszerűen a másik fele ment a TV-be.
Segítsetek lszi, hogyan tudnék képet varázsolni a tv-re.
Köszi,
-
benjoe1
aktív tag
Az MSI R4850-T2D512 V151 típusát lehet kapni Mo-on?
Ez az:[link] -
benjoe1
aktív tag
válasz
die Destic #25639 üzenetére
Na engem is érdekelnek az ASUS 4850 változatai.
ASUS oldalán ezek vannak:
1. Asus EAH4850 TOP/HTDI/512M [link]
2. Asus EAH4850/HTDI/512M [link]
3. Asus EAH4850/HTDI/1G [link]Ipon-nál viszont ezek vannak:
1. ASUS EAH4850 HTDI 512MB Glaciator PCIE: 36.031 Ft
2. ASUS EAH4850 HTDI 512MB PCIE: 36.817 Ft
3. ASUS EAH4850 HTDI TOP 512MB PCIE: 47.197 Ft
4. ASUS EAH4850 HTDI 1GB PCIE: 53.007 FtASUS oldalán az 1. és a 3. verzión van ún. Glaciator hűtés.
A kérdésem tehát, hogy a Glaciator (ami Ipon-nál a legolcsóbb), az melyik verzió?
Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%