Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz Szalmakutya #44981 üzenetére
Hány éves vagy királyfi? Még hiszel a mesékben?
A helyzet reménytelen, de nem komoly.
-
Grizzlu
tag
Esélyed sincs rá! Annak a penznek a 90%-a el lesz lopva, a maradek 10-et meg odaadjak a csokosoknak mutatoba.
MSI MAG Z590 Tomahawk WIFI, i5-11400F, Intel ARC380, 2x8 GB DDR4 Kingston HyperX Fury 3000 Mhz, BeQuiet PurePower 12M 650W
-
yooccoo
aktív tag
működnek pályázati úton jelenleg is hasonló dolgok, nálunk is csapódik le ilyen megrendelés
-
matta2003
tag
Pár éve majdnem beleugrottam egy ilyen vállalkozóvá válásba (támop 236) . Akkor 3 milló forintnak a 90%-át adták. A képzésen (?) részt vettem, nagyon alacsony színvonalú valami volt, magát a pályázatot már nem adtam be miután megírtam. A pályázat beadásában az a résztvevő segített az egész csoportnak, aki pályázatírásra pályázott… Egy világtalan szakközépiskolai tanár tartotta a „képzés” nagy részét, 1-2 szakember vett csak részt benne.
A 3 milliót meg vagy (saját) bérre (egyből ugrik kb. több mint a fele a járulékok miatt) + eszközökre lehetett volna költeni (egyből ugrik az áfa miatt több mint a negyede…) (pontos részletekre már nem emlékszem...)
A végén kb. 1-1,5 milló forintról lehetett szó. Mindenféle ellenőrzések, fenntartás stb.Mindezt úgy, hogy nagyon rossz volt az információáramlás, senki sem tudott semmit, semmiről.
Papíron nagyon jól hangzott, utólag örülök, hogy nem mentem bele! A kifizetésekkel is gond volt, mert utólagos finanszírozás volt...Ez csak az én véleményem az ilyen hangzatos „csináljunk vállalkozókat a munkanélküliekből” c. programokról! Tényleg jól hangoznak a leírtak, de a megvalósítás a klasszikus, siralmasság… a képzést végzőknek a legnagyobb biznisz ez egyébként.
[ Szerkesztve ]
nem 21 éves vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs