Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
Hali!
Sztori szinten mennyire érdemes az Odyssey előtti részeket kijátszani?Amiket kijátszottam:
-Assassin's Creed
-Assassin's Creed 2
-Assassin's Creed Brotherhood
-Assassin's Creed Revelations
-Assassin's Creed 3
-Assassin's Creed 4 Black FlagElvileg marad a Rogue,Unity,Syndicate meg ez a Chronicles(bár ezeknek nem tudom mennyire van sztorija)
Köszi!
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz tibaimp #2196 üzenetére
Igen azt tudom Én arra értettem a kérdést, hogy maga a sztori, hogy Juno az a ősi "lény" akit Desmond szabadjára enged ugye vissza akarna térni egy "vessel"-ként használt ember/sage-be? És hogy ehhez a sztorihoz tesz-e valamit hozzá a Unity és a Syndicate?
Vagy ezek inkább csak az akkori kori assassin sztorira koncentrál a "jelenben" nem történik nagyon semmi tehát pl kezdhetem az origins/odyssey-t?There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
Nah vehetem elő végre ezt a részt miután kitoltam az Originst
Gondolom Origins-es sztorit nem kell spoiler warningoznom :S
Kicsit nagyot néztem mikor a játék végén megtudjuk, hogy hogy is válnak aszaszinná és hogy mit is szimbolizál a játék logója Sose gondoltam volna erre én mindig azt hittem, hogy a karakterünk csuklyájára illetve a hidden blade-re utalna de hogy a sas koponyájának a lenyomata legyen. Kiváncsi lennék ezt már a kezdetek óta így akarták vagy most jöhetett az ötlet.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
Hali,
Ubisoft connect/Uplay-ben nektek se tölt be semmit a reward fül alatt?
Ha jól emlékszem pedig vannak a játékhoz rewardokThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz tibaimp #2882 üzenetére
Már közbe találtam róla reddites témát, hogy jelezte is az ubi, hogy nem lesznek elérhetőek az ac odyssey rewardok de csak amíg átállnak az ubi connectre, ami már 1 napja meg is volt kb de még nem jó...
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
Lassan 2 hónap eltelt és még mindig nincs reward/challenge az Odyssey-hez...
Jó, hogy nem rég vettem meg de most így hogy pörgessem, utólag is megadja majd ez a fos uplay/connect a rewardokat?There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
Hehe én még csak 20-as szintű vagyok de ma vadásztam le ezt a vadat
Kicsit idegesítő a move set-je de amúgy könnyű volt (hard-on tolom azt hiszem itt van nehézségi fokozat? )There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
Main küldiket érdemes tolni egy ideig? A lándzsás részig elvittem mikor elösször kerülök ki Layla-val az Animusból. Azóta csak felfedezek, vadászom a cultot stb. Belefutottam pár mellék küldibe, rendes sárga felkiáltójelesekbe, mert közbe rájöttem, hogy a homokórás, meg hirdetőtáblás küldik 99%-a random végtelen ismétlődő quest de vannak ezek az elágazó nyilakkal jelölt küldik azok mintha side-side mission-ök lennének szóval itt mindig megmondjak nekem, hogy hát én ezt csináltam egy előző main questbe és akkor vagy anyáznak vagy istenítenek de elküldenek legyakni 5 farkast Ha nem is 100%-ra de amíg meg nem unom kimaxolásra játszom.
-
AsakuraDave
őstag
Daughters of Artemis -szel kapcsolatba észre vettem, hogy vannak camp -ek amiben a leader általában egy nő akinek a neve asszociál egy "daughter" -re. Ezeket legyakhatom nyugodtan vagy később megkapom, hogy megöltem a "tesókat" vagy ez csak véletlen hogy olyan nevet ad nekik a játék ami alapján azt gondolom, hogy ezek az enemyk ebbe a körbe tartozhatnak?
-
AsakuraDave
őstag
Ti tudtok OTP virtuális számlátokról fizetni? Nekem nem fogadja el ez a fos...
-
AsakuraDave
őstag
Legacy of the First Blade spoileres:
Míg az alap játékba Kassandraval direkt egy minden nőt 18-99 között megbaxo lezbit csináltam addig ebben a DLCben nem tehetem meg hogy ne legyen gyerekem ettől a buznyák fiúcskátol... Még ha valami baxo karaktert találtak volna ki Darius fiának azt mondom oké meg kell örökíteni a verünket de miért pont egy ilyen lapáttal agyonvert búza fejű karaktert kellet erre kitalalni?! Nagyon nagyon nagyon xar ez a DLC ilyen szempontbol teljesen megköti a kezed... Utolsó boss fight is egy vicc hogy scriptelt pajzsos ugrálása miatt meghaltam vagy 50x mire rájottem hogy csak kikell várni míg Darius felkell a 2 pofontol és leszedi a pajzsat a bossnak.. Én direkt assassin vonalú karaktert építettem akivel még a mitikus lényeket is legyaktam de ezt kva nehéz volt mert gondolom ha fogom és warrior skillel neki megyek én is letepem a pajzsat ha akarom. Ha jól értem El pidios nagy nagy nagy nagy apja volt Aya/Amunet-nek aki létrehozta az assassin ordert. Csóri Alkibiades, mindig lemondtam a randinkat de ha tudom hogy úgy is megfarkalják a karakterem akkor minden orgiajaba beleviszem Kassandrat... Már az is jobb lett volna ha a Darius rakja teherbe nem ez a kis takonyfej aki talán egy jó íjász de nagyon semmi skille nincs igy annyira gagyi az egész, ez így ilyen tipikus gagyi amerikai romcsi sztori volt... There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
Nem lehet hogy "encounter" - t számol? Nekem 35 van kb a mitikus lények meg az ogrek a halálokat számolva nekem ennyi neki futásra lett meg, tehát a tüzesnél meghaltam párszor meg a minotaurnal.
-
AsakuraDave
őstag
Elértem a játék végéhez, kivégeztem a Fate of Atlantis 3. epizódjáti is és így olyan 205 órám lett a játékba beletolva. Egyedül már csak Atlantis -ban maradt 1-2 kisebb tisztitásra váró camp meg még az a pár ostaka de amúgy minden más terület kimaxolva.
A végén a 1 hit assassin buildem:
Most kipróbáltam ezt warrior fegyver engravinget amit az atlantiszi forged mace ad. Hát elég beteg az az AOE dmg amit ad. Warrior buildembe 85% crit és 300% crit dmg van így osztja az is a criteket szépen :Đ Tetszett hogy a játék végére kb halhatatlan gyilkológépek leszünk, érződik, hogy tényleg erősödik a karakter.Számomra a legszebb AC játék mert szerencsére itt az Anti Aliasing opciónál van OFF is és így 1440P+140% res scale mellett tűéles kép eléggé lepipálja a Valhalla mosottas de amúgy szép lenne grafikát. A görög világ is gyönyörű lett, Elysium is nagyon szép színes, Underworld elment itt inkább a boss fightok voltak jók és hát Atlantis úgy szint szép meg minden de picit összecsapotnak és rövidnek éreztem.
Sztori se teljesen világos,
hogy most ez a Layla kölyök miért is szerzi meg ezt a cuccost? Elvileg Juno még szabadlábon és próbál testet ölteni, mert jelenleg csak egy "AI"? Ellene próbálunk "védekezni"? A jelen kor sztorija nagyon nem világos nekem pedig Origins-t is kimaxoltam. Illetve hát igen ezek már nem a megszokott Assassin játékok inkább egy jó kis RPG fejlesztgetős, gyüjtögetős, kaszabolós valami. Gondolkozom, hogy a két kimaradt részt az Unity meg a Syndicate is elkezdjem az Unity elvileg még elég jó Assassin gameplayt ad. Szerintetek érdemes őket elkezdeni?
-
AsakuraDave
őstag
Hát te valami nagyon más Origins címmel játszhattál mert konkrétan ez volt a sorozat azon nyitása ami örökre megváltoztatta a lopakodós, hidden blades AC sorozatot egy RPG-vé amiben szanaszét szintezve magad az 50kg-os kalapáccsal agyonversz mindenkit vagy lenyilazol mindenkit egy auto shotgunt megszégyenitő íjaddal.
Az Odyssey a görög mitológia miatt nekem nagyon bejött meg a szigetek, látvány stb. A Valhalla meg a Vikings sorozat közepette eléggé adta magát...de hogy az Origins legunalmasabb rész, mindenhol csak homok.[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz tibaimp #4124 üzenetére
Az oké, de az tény, hogy a Syndicate volt az utolsó assassination mechanikára épülő cím a sorozatban, ahol szekvenciák, jól védett területek választottak el a célpontunktól ahol a nehézség meg akció az volt, hogy hozzá eljutni így vagy úgy, stealth mechanikát alkalmazva, előkészülve, hogy hogyan is érdemes megközelíteni utána jött az Origins ahol konkrétan már soulslike boss fightok voltak és innentől kezdve ebbe ment át a sorozat.
[link] Ez minden csak nem Assassin's Creed stílus. Nincs ezzel baj, csak egybe venni az egészet azért vicces, mert teljesen más stílus, köszönő viszonyban sincsenek egymással az Origins előtti és utáni címek, az utóbbi 3 cím már színtiszta RPG a te döntésed, hogy dual wieldes, pajzsos-lándzsás, kétkezes stb karakterrel tolod végig.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest