Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz tibaimp #3134 üzenetére
Van itt minden.
Egyébként egyáltalán nem fikázni akarom az Odyssey-t, 200 órám van benne, és rengetegszer megálltam gyönyörködni a tájban itt is, szerintem eszméletlen szép heylszínek vannak, bár ez a Ubinak mindig is erőssége volt.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
őstag
válasz tibaimp #3132 üzenetére
Én több mint 17 év PC élet után venni fogok egy PS5 öt év vége felé . Laptopot már nem fejlesztek tovább a mostani még évekig bírni fogja . Valhallat már PS5 tervezem nyomni .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
lanszelot
addikt
válasz tibaimp #3163 üzenetére
A játék jó, de bug halmaz.
Vannak vicces bug-ok, és iszonyat idegesítő bug-ok, utóbbi a több.
Pl a végtelen bounty igen jó, mikor 3 fejvadász követi minden lépted mindenhova.
Vagy a mindenhova beakadó váll, a fának rohanó ló...stb[ Szerkesztve ]
-
HugóBoss
tag
-
Creative997
őstag
válasz tibaimp #3221 üzenetére
300 óra, te jó ég, hogy a francba? Eddig elég sok küldit csináltam, majdnem minden nap elmentem questekért és contractokért is, de már kezdem unni őket, mind ugyanolyan. Vagy csak úgy barangolsz? Vagy a DLC-k is olyan rohadt hosszúak?
Ám nekem mind az Origins és ez is egyaránt bejön, talán ez jobban. Karakterek szempontjából biztosan. Tetszik, hogy van benne saját hajód, AC4/Rogue óta hiányzott. Valhalla majd talán jövőre. Talán.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Desy
tag
válasz tibaimp #3243 üzenetére
Senki se hinné el... de a tény egy szó: türelem.
Kiléptem a gépről.
Kikapcsoltam a routert.
Elmosogattam...
Bekapcsoltram a routert.
Beléptem...
Beléptem a kezelőbe... próba... siker.Kinyírtam az 5. szintű zsoldos
Kinyírtam a kikötős és a fűrésztelepi majmokat
Kipakoltam néhány barlangot...
3. szintre léptem.
Utálom a szintezős játékokat mivel én az egész rendszert csalásként ítélem meg...Most untam meg és... az ingyenes hétvégének is vége.
[ Szerkesztve ]
Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
-
Desy
tag
válasz tibaimp #3246 üzenetére
Ó... a régiek is azok voltak.
5-10 órát ismerkedtem, barátkoztam a legtöbbel...
Van az a vonatos... meg talán abba volt amikor a lovaskocsival kell száguldozni a... városban.
Persze lehet, hogy az másik játék és nem a szindikátus (most jutott eszembe talán nem is az).De volt valami fekete kalózos játék amit nagyon élveztem a... tengeri csaták nagyon jók voltak.
Szóval... igen. A szintezős "őrültködés..." hamar unalmas lesz.
-
Desy
tag
válasz tibaimp #3248 üzenetére
...jahh... Ezt már toltam. Megnéztem a videót.
Tényleg nagyon jó volt.
De én nem a totál kezdőn nyomtam és szoktam nyomni... mint a videóban a dicsekvő...
(az első látható 72 perces videót néztem)
Ebben így nincs kihívás és tényleg akárki képes végigtolni mindenféle erőlködés nélkül.A parti erődök leágyúzása eltartott egy ideig... jó néhány forduló és sortűz. Régen volt...
Nekem kissé már összekeverednek az események...Ami azt illet a FarCry az... egy érdekes sorozat. A 6. kivételével mind legyűrve.. agybeteg szinten.
Néhány dolog látta a kárát... de végül is mind befejezetté lett.A szabad hétvégén a BF5 is simán kifutott agybeteg szinten is... élveztem.
[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz tibaimp #3405 üzenetére
HZD nekem nagyon bejött, még ki kéne platinázni, utána a God of War is nagyon tetszetős az várat magára egy NG+-t és platinázást szintén. RDR2-t most vettem meg nem rég. Egyelőre tetszik, de szerintem ez pont olyan játék ahol egyáltalán nem fogják a kezed hanem magadnak kell mindent csinálni, felfedezni. Olyan sok késztetést nem is érzek, hogy pl. kikeressem neten, hogy mit hogy merre. Inkább olyan igazi felfedezős.
LEGO Star Wars The Skywalker Saga-t kezdtem még el, de az kicsit idegesítően tömve van tennivalókkal.
(időm sincs ezekkel játszani errefel minden open world játékot megveszek, Valhalla még nincs meg, MÉG )"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
4264adam
veterán
válasz tibaimp #3417 üzenetére
Sajnos a beépitett Denuvo védelem ezen a címen és az Origins tudott 100% pocikihasználtságot okozni, ekkor a GPU beesett 47FPS alá (g-sync) alsó tartománya.
Ennek az akadásnak a mértéke és érzése szubjektív, nekem fáj a szemem 1 óra ilyen használattal, ezért törekszem a megszüntetésre.Lehet nálad az I9 máshogy dolgozott mint nálam a Ryzen 5 5600X
-
4264adam
veterán
-
Raga.cs
tag
válasz tibaimp #3482 üzenetére
Köszi!
Igen, tagja voltam a pici csapatnak általában ketten-hárman dolgoztunk rajta.
Nehéz találni ilyen elvetemült megszállottakat.
"
(Bár én, ha tehetem angolul játszok, nem árt a nyelvtanulás )
"
Nekem nagyon gyors, főleg mikor a görög filozófusok beszélnek, illetve a szarkazmusok, rejtett gúnyolódások, stb... Szóval jóval élvezhetőbb, így, hogy minden kis finomság előbújik a szövegből, ezért is vágtam bele. Arról nem beszélve, hogy majdnem az összes szálat átlátom. Pl: A fő játékban elkövetett döntéseid még a DLC-ben is visszahat és rengeteg elágazás van, a küldik sorrendje is számít, illetve bizonyos küldiket be sem ad a variációk függvényében. (Csak 3szor játszottam végig az alapjátékot.)[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz tibaimp #3525 üzenetére
Köszönöm szépen, a linkek sorozatával összerakom.
Tehát, a mikortól kérdésre a válasz kb., amikor találkozom majd valamikor Hephaistossal?
Illetve elég sok mercet megöltem már a folytonos bounty miatt, de adom, hadd fogyjanak.
Akkor ezeknél is menjek szépen menüben sorban iktassam őket kifelé?Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz tibaimp #3527 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Egy másik fontosabb kérdésem lenne még most: a hajón mi a prio fejlesztés?
Egyet toltam még a HULL-ba, hogy +1 hadnagyom lehessen, de ennyi.
Nyilzápor+javelin? Vagy csak fejlesszem az armort és egyebeket inkább?Jött egy epic ellenfél hajó tegnap, és majdnem kinyírt minket, alig sebeztem.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
válasz tibaimp #3541 üzenetére
Bizonyára hülye vagyok, de én nem látom azt a menüt/felületet, ami a képeden van...
Az valami szinthez kötött, vagy mikor nyílik az meg?Meg beletenni sem éri még meg gondolom ezekbe a huszon x-es cuccokba, nem?
Face-to-face ill. assassin buildet én is akarok majd, mert most kb. semmilyen vagyok, sokszor meg sem halnak az ellenfelek assassin skillekkel, mert unbalanced vagyok.
Másik, ez a lila ikon minek a jele? Legends-en sem írja, nem is lehet vele semmit csinálni:
Malaka!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest