Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Rabbitf_24 #3142 üzenetére
Az ilyen általában túlmelegedés vagy RAM hiba esetleg HDD, SDD. Én először is a CPU hőmérsékleteét nézném illetve GPU-t. Próbálj meg lentebb venni a grafikából.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Rabbitf_24 #3144 üzenetére
Régebbi AMD driver?
-
tibaimp
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #3146 üzenetére
Próbáld meg úgy indítani, hogy az Uplay nem fut alatta, csak a játék exe-jét indítsd! Én mostanában a FC New Dawn és a Ghost Recon Wildlands-el jártam így.
Annyi van, hogy ilyenkor nem szinkronizálja a mentést, ha jól tudom, de utána, ha elindítod külön az uplay-t, akkor ráfrissít.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #3148 üzenetére
Köszi az infót!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
C4mp3r
addikt
válasz Rabbitf_24 #3148 üzenetére
azert azt en nem igazan neveznem megoldasnak, hogy grafikai reszletessegbol low-ot kell valasztanod egy 6800 xt-nel, inkabb szanalmasnak, hogy meg mindig itt tart az amd, hogy mokolni trukkozni butitani kell, hogy egyaltalan jatszani tudj egy fel millios kartyaval.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Rabbitf_24 #3266 üzenetére
-
tibaimp
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #3268 üzenetére
Mire én kipucoltam a térképet + DLC-k, olyan ~300 óra ment bele, szóval van még hátra bőven! Nyomjad
És BUÉK!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #3270 üzenetére
Ki kell venni szabit
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
VTom
veterán
válasz Rabbitf_24 #3272 üzenetére
Nekem az Atlantis már sok volt. Az első két fejezetet megcsináltam, aztán meguntam, félbe maradt.
Most a Korfu-s új részt csinálom.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz Rabbitf_24 #3295 üzenetére
Nekem egy, másfél év
Valhallát 2020.dec.15-én vettem meg, 170 óránál járok, az alapsztori kész, most csinálom a crossover szigetet, a két DLC-hez még hozzá se szagoltamEverybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Racecam
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #3309 üzenetére
Akkor is automatikusan odaadja, ha csak simán legyőzöd, nem kell "kettétörni". Ahogy elsüllyedt, tiéd a lootja, itt nincs "confirm kill", ha jól emlékszem.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #3316 üzenetére
Én sem szálltam át szinte soha. Vagy "kettétörtem, vagy elsüllyesztettem, ha már mogásképtelen volt.
Com'è diverso il mondo visto da qui
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest