- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti_20 #12011 üzenetére
Annak levehető a hátlapja egyáltalán?
Itthon szerintem eredetit kapsz 5000-ért, kollégámnak múlt héten vettünk egyet (igaz ace3-ba), nem tudom nálatok mennyire drágák a gsm boltok, de inkább ott próbálkoznék.
Ilyen, hogy akku kalibráció nem létezik, akku statisztika van, a töltések gyakoriságának függvényében módosítja az akkumulátor százalékos kijelzését, meg a várható üzemidő előrejelzést, de ez a valóban elérhető üzemidőt nem befolyásolja. -
DigitXT
félisten
válasz
zsolti_20 #12011 üzenetére
Ezt inkább a telefon topikjában. Az utángyárott akksi lehet szar, eBayen árulnak
mindent... Mindent IS. Ami nagyon olcsó, általában szar is. Nem nagyon szokta
érdekelni a kínait, hogy amit ráír az konkrétan hazugság, még 18650-ben sem.Utóbbi azért volt itt releváns téma, mert azt lehet tápnak használni. Samsung S5
akkut nem. (Pont ma vettem egy 18650 töltőt tesztelésre... Telefon akkuhoz nem
tudom, mi lenne a jó: pl. az se rossz, hogy ha fele annyi időt bír ki, akkor kamu a
kapacitása, de esetleg az akku tömege is árulkodó, de csak akkor tudod lemérni,
ha már nálad van, szóval ha kiderül, hogy kamu szar, így jártál. Esetleg refund.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest