Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #2974 üzenetére
Ez a béka nem szép.
Mod: hozzáteszem, a munkád jó. A kép nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz (Bundás) #3008 üzenetére
Akkor mondom, mi a javaslat egy gyerek szájából: bőrszínű legyen az arca, piros a szája, és barna vagy kék a szeme. De lehet inkább mégiscsak rajzol egyet, csakelőbb megeszi a palacsintát.
Mod: a béka legyen erősebb zöld, mert így nagyon halovány.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz (Bundás) #3017 üzenetére
Arc: Hát, géppel színezve biztos másképp mutat. Nekünk ennyire telt.
Boo-boo: Nekem tetszik. Nem látok rajta hibát.
Béka: A hetvenes tetszik. A színe is szebb lett. A másik nem tetszik.
-
ladybug
őstag
válasz Winner_hun #3028 üzenetére
No, tudtam, hogy hiányzik vmi. A kontúrt én is hiányolom.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3033 üzenetére
Nemisigaz. Ilyet egyikünk sem írt.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3076 üzenetére
Hogy őszinte legyek, egyik sem tetszik. Mindegyikben a felirat olyan, mintha a nyúl belső szervei lennének láthatóak. Nem lehetne ezt kihagyni? A nyúl magában is jó, nem?
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3090 üzenetére
A verdás szem nem illik oda, bár tudom, csak arcot akartál adni neki.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3093 üzenetére
A jobb oldali nem rossz.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3095 üzenetére
Akkor VR6-fan majd nyilatkozik.
-
ladybug
őstag
válasz VR6-Fan #3100 üzenetére
Felirat nélkül. Szerintem önmagában is jól mutat. Igaz kicsit egyszínű, de a fiúk biztos meg tudják buherálni.
Senki nem akart helyetted dönteni. Csak javaslatokat tettünk, mint ahogy másoknak is korábban. Peace.
-
ladybug
őstag
válasz Sirandrish #3002 üzenetére
Az elsőből szerintem elég nagy munkával lehet vmit is csinálni. A második tetszik. Meg hát annak meg is van a nagy képe.
Szerintem már biztos dolgozik rajta vki.
-
ladybug
őstag
A kis kép nagyon nem jó így. A nagy kép pedig elég halvány. A szeme színén talán ha erősítenél, és ha kontúrosabb lenne, akkor jobb lenne.
Shodan: Nekem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz L|zsidoboz #3139 üzenetére
Lehetséges, azt nem szoktam látogatni.
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3208 üzenetére
Nekem is, de Jag #3212-je is jópofa.
-
ladybug
őstag
válasz VR6-Fan #3230 üzenetére
Technikai probléma szerintem nincs, csupán nem illik az eddigi arcképek közé, illetve fura még mindig nekem, mert a felirat olyan, mintha a nyuszi "belseje" lenne. Így elég morbid. Javaslom csak a nyuszit, mert szvsz az is jópofa, egy kis színt vinni bele, és máris jó.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz Vistaboy #3355 üzenetére
Ne haragudj, ha megkérdem, de miért pont ezt az avatart szeretnéd? Elég lányos. Úgy értem, ott a neved: Vistaboy, és ez az avatar. Elég nehezen összeegyeztethető.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest