Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Uraim!
Nagyon feladtam a leckét?
Találjak ki valami mást?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #36902 üzenetére
Lehet később lesz aki bevállalja, de én magam részéről nem éreztem elég erőt, hogy hozzákezdjek.
-
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #36908 üzenetére
Ez sokkal jobb, mint a másik volt. Kicseréltem erre a kérésed.
-
vond
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #36908 üzenetére
Hát, ez sem volt egyszerű. Csak a pucolás, meg vagdosás volt vagy fél óra.
_
___________________Egyéni arcképe beállításra került. - pepe091 - 2015-08-30
[ Módosította: pepe091 ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz Ricardo128 #36881 üzenetére
_
_________________Egyéni arcképe beállításra került. - pepe091 - 2015-08-30
[ Módosította: pepe091 ]
-
Ricardo128
senior tag
-
rup1u5
nagyúr
Sziasztok!
Anno zöld utat kaptam aztán el is felejtődött a dolog mert az általam kiszemelt kép nem bizonyult jónak.
Lenne egy másik ötletem, talán ez jobban kivitelezhető.
Chihiro című műremekből Kaonashi-t szeretném.
Egy kép. Ezen tetszik, hogy a feje körűl körbe megy a fekete.Forrást csak linkelünk. Az első kép amúgy is jobb, úgyhogy azt hagytam meg. Be is írtalak az összefoglalóba. - vond
[ Módosította: vond ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Laca0
addikt
Köszi! Elég jó lett! Viszont egyértelműbb lenne, ha látszódna egy kicsit a páncélja is. Azt úgy nem lehetne megoldani? Mintha éppen oldalra nézne, úgy egy kicsit elforgatva a páncéljából egy részlet látszódhatna. De ha nem megy, jó lesz így.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
vond
MODERÁTOR
De hát ott a páncél a feje/nyaka alatt, a teste mögött. Ezt is úgy kellett odarajzolnom, mert a forráson teljesen máshogy volt. Ehhez a fejtartáshoz féloldalas test elég bénán nézne ki, ha meg a fejet is el akarod fordítani, akkor kuka az egész.
Most pár napig biztos nem is tudok az arcképekkel foglalkozni.
-
Laca0
addikt
Nem akartam a fejet elforgatni, csak a törzsét picit oldalra fordítani, hogy a páncél teteje is látszódjon egy kicsit, ne csak az íve.
De mindegy, jó lesz így. Köszi!Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Grózi
veterán
válasz pepe091 #36945 üzenetére
Értem,egy kis támpontot kaphatnék,hogy mit lehet és miért nem megfelelő?
Motoros vagyok,ezért ebben a témakörben gondolkodom.
Esetleg ezek?
[link]
[link][ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
+ crey
Jogos és köszönöm.Mások is próbálnak segíteni pm-ben.Próbálok más képet keresni és inkább szánok rá időt,mert most sok minden van folyamatban.Sportmotoros vagyok,így a krosszos figura annyira nem jön be.Az eredeti képek a Joe Bar Team-ből valók,ahhoz kedves emlékek fűződnek-próbálok azok között keresni.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs