Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz Just_Reboot #20520 üzenetére
Build.prop?
jakos73:
Nem fog kelleni. Csak a supersu hasznos, azt ne töröld, de a rootoló progit nem szokták megtartani.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
válasz LyonnaisFan1 #20544 üzenetére
Szia!
Ez nem egy halott telóra utal, hanem ez a recovery mód háttere.
Itt el kell navigálni hangerő gombokkal a wipeig, majd talán home gombbal leokézod. Majd rámész a rebootra és kész.
-
Mr Dini
addikt
válasz Ice&Lime #20733 üzenetére
Azt tapasztaltam, h a titanium mindent lement, kivéve az obb fájlokat.
Úgyhogy azokat érdemes lementeni. Egyébként az emulált tárhelyen, vagy belső táron a /Android/obb mappában vannak.
Gondolom ha az obb-t nem menti, akkor a data mappában lévő dologokat sem(nem /data! Android/data) menti tehát azt is érdemes menteni.
-
Mr Dini
addikt
válasz Ice&Lime #20746 üzenetére
Igen. Nagyjából. Csak nem kiválasztod, h honnan rakja vissza, hanem egy TitaniumBackup mappába rakod be a fájlokat, vagy a titanium beállítasokban jelölöd ki a mappát, aztán az alkalmazások fülnél tekerj az aljára és ott lesznek áthúzva a visszaállítható appok. Rámész, kiválasztod, h visszaállítás>program+adatokvársz és kész.
vicze1:
Azt kérdezte, h az appot és az adatait hogy lehet lementeni. Az pedig az app szerves része.
Fejlesztettem már programot, van a Playen appom szal tudom, h az apk 50 mega lehet max, a többit obb-ből.
Azért írtam, mert néhány app (többnyire fizetős) nem tölti le az obb-t és akkor ugye nem indul el.
-
Mr Dini
addikt
válasz Freeman007 #20840 üzenetére
Szia!
Most kitaláltam egy jobb megoldást. Régen írtam egy flashable zipet recovery cserére. Ebbe csak bele kell rakni a recovery.img-det és felflahelni.
Megcsinálom és elküldöm, ha érdekel a dolog és ha megvan nekem a recovery.img-d.
Ezzel a CWM felülírja a recoveryt.
-
Mr Dini
addikt
válasz Freeman007 #20869 üzenetére
Szerintem 1xű, mint az 1x1.(majdnem )
Átküldöd a recovery.img fájlt, amit amúgy a fastbootnak szoktál beadagolni, én meg készítek Neked egy feltelepíthető zipet, amit ha felraksz lecseréli a gyárit a cwmre.
-
Mr Dini
addikt
válasz Freeman007 #20871 üzenetére
Amúgy is, ha a képernyő megy tönkre, a recovery sem segít... Max az adb miatt lehet hasznos.
-
Mr Dini
addikt
válasz modflow #21474 üzenetére
Igen, a lolli marad. A reset csak a data és a cache partíciót "törli".
Az apkban nincsenek benne az üzik. Az általában az SDre kerül, vagy bár a Viber esetében kétlem a data/data/<Viber csomagneve> -ben kéne kutatni.
Ha van rootod, akkor a titanium backupot ajánlom, meg a Viber mappa mentését az sdről.
De ha a mentés pl egy lolliról készül és egy JBre szeretnéd visszatenni az art->dalvik miatt nem fog menni valószínűleg.
[Tehát főverzió váltásnál szoktak gondok lenni][ Szerkesztve ]
-
-
Mr Dini
addikt
-
Mr Dini
addikt
válasz Vismajor01 #21642 üzenetére
Szia!
Én lementeném a kényes adatokat és nyomnék rajta egy szoft. resetet. Mert pl főverzióváltásnál keletkezhetnek kompatibilítási hibák, amik instabillá tehetik a rendszert.
-
Mr Dini
addikt
Ha tudsz egy fájlt hozzá, ami tutira benne van a whatsapp mappájában, akkor add ki terminálban (javaslom a rootot) a find / -name <fájlnév> parancsot! (Busybox lehethogy kell hozzá)
De a rendszer appok is a data/databa
szemetelnekpakolják az adataikat, hacsak nem az SD kártyára kerülnek az adatok. Viszont akkor user appként is oda kéne pakolnia...Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
válasz Silencer83 #21721 üzenetére
Igen. Ha leszeded a stock romot rá és felteszed Odinnal.
-
Mr Dini
addikt
válasz lovi27 #21726 üzenetére
Az 777.
Lollipopnál vigyázz! Backup legyen előtte twrpből! Mert ugye a selinux...
Szerk.: az meg szokta oldani a problémát, ha kimásolod a fájlt egy írható mappába (pl sd), ott szerkeszd, majd mondjuk terminal emulatorral tedd vissza. (A másoláshoz busybox fog kelleni)
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz jonnyjoker01 #21754 üzenetére
Szia!
Root valószínűleg kelleni fog hozzá. Vmi disc digger program van rá, vagy undeleter, azzal vissza lehet hozni a darabjait a fájloknak, ha még ott vannak.
-
Mr Dini
addikt
Ha már tvgo. Nekem root, busybox, custom rom és recovery mellett sem jelez egyik TV go app sem rootot és megy root cloack nélkül is.
Csak a gyári samu romos 10.1 tabon kiabált a root miatt, pedig nem is volt rajta.
Amúgy a Somatom által linkelt verzió nálam megy gond nélkül. (Eddig )
-
Mr Dini
addikt
Az az igazság, hogy nem csodálom, h nem jelzett be a custom romra, mivel direkt így lett tervezve. (Néhány hozzáértő kollegával egy 4.2-es romot csináltunk. Hasonlít a cmre, de picit több funkció van benne ) Eddig minden rootkeresgélős appot átvert, kivéve a barclays-t.
Viszont az tényleg fura, hogy a gyerek tablettjén, ami ráadásul nem egy noname dolog nem indul a cucc. Semmi módosítás nincs a rendszerben, csak fb meg egy rakat játék csücsül rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz aprokaroka87 #21780 üzenetére
Taskernak is van topikja itt, csak a fejlesztő nincs benne.
-
Mr Dini
addikt
válasz kislaszlo83 #22029 üzenetére
Nyomd hosszan a wifi gombot, vagy menj be a beállításokba és ott nézd meg. Ha valami hibát ír, a rommal lesz a baj. Hozzá való romot szedtél le?
-
Mr Dini
addikt
Ha már billentyűzet...
Arra van lehetőség, hogy a telefont használjam PC billenytűnek?
-
Mr Dini
addikt
válasz dokee78 #22064 üzenetére
Annyira nem fontos része a rendszernek.
Én nem szoktam menteni, viszont nem foglal sokat, ha gondolod mentheted, de mivel nem létfontosságú, alapból gondolom a twrp sem jelöli be. Igazából amit kötelező menteni, az ugye a system partíció és ha adatok is kellenek a data partíció.
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Lollit hogyan szoktátok rootolni? Csak a SElinu miatt kérdezem. Van vmi bevált módszer?
-
Mr Dini
addikt
válasz remekmaki #22176 üzenetére
Szia!
A teló driverét felrakta a win?
2. Milyen Odint használsz? Mert ismerősöm telefonjára vmiért csak a 3.40-es odin tolta fel a romot.
3. A recovery-s factory resetet már próbáltad? Az nem jött be? (Asszem a neo-n hangerő fel+home+power gomb hozza fel a recovery módot)
-
Mr Dini
addikt
válasz kormi0312 #22322 üzenetére
Ha van rootod, töltsd maxra a telefont és töröld a batterystats.bin-t. Ha úgy barátságosabb, írd be a Playbe, hogy "[ROOT] Battery calibration" több tucat app van fent.
aprokaroka87:
Nekem van egy mini 2-m, kevesebb, mint 400 mega rammal. (Amolyan kísérletezős/dühöngéslevezető telefon ) és cm 10.1-el és a legfrissebb kugli vackokkal is van minimum 160 mega szabad ram ÚGY, hogy minden nyavaja megy a háttérben. (Hangouts, FB, Tasker, Automagic stb...)
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz aprokaroka87 #22349 üzenetére
Szia!
Csak a system appok működnek, mintha tiszta telepítés lenne.
-
Mr Dini
addikt
válasz aprokaroka87 #22351 üzenetére
Azért tűnhettek el, mivel csökkentett módban a launcher nem tudta meghívni őket, ezért úgy értelmezhette, hogy nincs már meg. Nálam is ezt csinálja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest