Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Ilyen FW-vel én még nem talákoztam

De én akkor is az FW Upgrade-t használnám. Márha van persze bármim, amiből gyárthatok egy fw-t.
Persze az igaz, hogy én nem foglalkozom nagyüzemben telók javításával, mert amikor az x-dik jólszituált jönne azzal, hogy höráraktamazwindóz23-at a zandroidradenemment osztmegpróbátam rárakni a haver androithját azenyimre a cwmtrwpaos rekúveryvel de assementpedigénnagyon értekhozzá kiráyvagyokmost nem megy de persze minden kelleneatelóról, akkor annak nem lenne annyira jó vége
-
Blue Eagle
őstag
Szerintem is le lehet gyalulni, csak legyen full readback és "FT-nek emészthető" preloader. Mert utóbbit az FT readback nem tud, csak azt a 6MB-os preloader partíciót egyben. Az MTK Droid meg flesselhető preloadert (119 kB) gyárt átalakítás után a preloader és dsp-ből (2048 kB).
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ulefone Armor 33 Pro
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő