- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Először is itt ne kiabálj (nagy betűs írás mód)! Másodszor pedig ez a mélyvíz, vagyis a haladó topik, és itt nem így működnek a dolgok, hogy ez a parancs érdekel, az meg nem. Választ már többet is kaptál, más kérdés, hogy azt nem tudod értelmezni. Alap dolgokkal - mint jogosultságok - nem vagy tisztában. Többször próbálták már jelezni neked, hogy kérdéseid sokkal inkább a kezdő Linux témába valók, de hasztalan, így most én is megkérlek, hogy fáradj át a fentebb linkelt topikba, ne akard minden áron itt erőltetni azt, ami még nem megy.
Köszönöm a többiek nevében is!
-
RVR400
veterán
Szerintem az lehet a probléma, hogy 1 hónappal ezelőtt ugyanezen a szinten voltál, és akkor is csak kész megoldást vártál, és az eltelt idő alatt nem mutattál semmilyen szintű fejlődést, és mástól várod a megoldást. Persze én tudom, hogy ez könnyebb, csak nem célravezetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest