Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:55

LOGOUT.hu

Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4751) dlaj


dlaj
őstag

Találkoztatok már olyannal hogy a TWRP jelszót kér?
Elindul jelszó nélkül is, de a belső tárolót nem látja, csak sd-ről lehet telepíteni. Próbáltam keresgélni, de semmi jelszó-tippet nem találtam a neten.

(#4752) Upo válasza aytukabozs (#4750) üzenetére


Upo
addikt

Jut eszembe, néha a gépre is kényes. Volt amit az én gépemmel nem rootolt, akkor a pároméról vagy valamelyik notebookról próbálva jó lett. Ha tudsz több gépet próbálni akkor még az is hozhat eredményt.

Bezzeg ha MTK-s lenne akkor sima ügy a rom readback is, recoveryt gyártani rá kb. 3 perc lenne, onnantól meg már azt csinálnánk amit akarunk. De hát ez qualcommos.

Tényleg jól beválasztottál... Minden vacak lenovohoz van minden jó, csak ehhez nincs. Ha pl. Lenovo K3-at (nem note!) rendeltél volna 85$+ingyen postáért ahhoz van official twrp meg millió rom (cm, aokp, resurrection, aicp, miui,...), de ehhez...

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#4753) beg válasza dlaj (#4751) üzenetére


beg
veterán

Persze. Droid 6 felett default a crypted system partíció, tehát csak olyan twrp fogja kezelni amelyik ezt ismeri. Amelyik nem, az ezt fogja kiírni. Szedjél le frissebbet vagy olyat ami ezt tudja.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#4754) Upo válasza dlaj (#4751) üzenetére


Upo
addikt

Valószínű titkosítva lett a tároló. Olyankor kér jelszót/kódot, amit tudni kell a feloldáshoz, mert különben nem látja a tárhelyet. A kódot tudni kell, anélkül nem fog menni.

De van amikor hiba miatt nem fogadja el. A régi 2-es twrp bugos, ha van akkor frissíteni kell 3-asra.
Ha nem fogadja el a kódot:

olyanokat találtam, hogy el kell indítani a telefont, feloldani, és utána újraindítani twrp-ben, hátha.
Aztán olyant is találtam, hogy ha minta van megadva, akkor azt számokkal kell megadni twrp-ben, a pontoknak így felelnek meg a számok:
1 2 3
4 5 6
7 8 9
Úgy kell írni a számot, ahogy a kódot rajzolod, tehát ha a minta egy ferde vonal a bal felsőből a jobb alsó sarokba akkor a kód 159. Új twrp-n már ilyenkor pontokat mutat.

Van akinek egy fastboot oem unlock után kérte a kódot, ott az volt a gond hogy unlock után újra kell indítani a telefont az androidba (sokáig fog tartani), utána reboot twrp-be és jó lesz.

Aztán vannak ötletek itt is.

Ha meg végképp nem megy, akkor a kódnál cancel, utána egy wipe data/factory reset, utána a wipe menübe visszalépve nyomni kell egy format data-t is (elvileg ez megszünteti a titkosítást), azután reboot, és akkor jónak kell lennie, viszont ez minden felhasználói adatot töröl.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.