- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Gaben01 #132168 üzenetére
Kevés infót adtál arról mi számít.
Az előzőhöz már a Xiaomi 4X is előrelépés, de a Prime valóban jobb.
A Huawei Nova-t 90-ért én kicsit soknak érzem, de hát bemész a boltba s leemeled.
Amennyiben más Xiaomi is szóba jön, Kínából már Mi5 alapverziót szerintem 90 ezer alatt is megkaparinthatsz, ami igaz 5 colnál kicsit nagyobb, de a fizikai mérete csak kb 1-2 mm-el nagyobb a mostani készülékednél. -
citkar
addikt
válasz
Gaben01 #131807 üzenetére
Az is jó vétel, kicsit zavaró, hogy sok helyen szimplán Redmi 4 néven fut, csak a részletes leírásban szereplő adatokból derül ki, melyik is az.
Viszont árulnak hazánkban is Redmi 4 Prime-t, kicsivel 70 ezer alatt, viszont szerintem ez is Prime , de érdemes rákérdezni, az ára érezhetően olcsóbb (főleg az ezüstnek).(#131810) Mirr Murr
Szerencsére alig bő 10 USD-ért ez áthidalható, a szürkének fekete az eleje, ha Gabennek ez lenne a nyerő.
-
Ájvé
veterán
válasz
Gaben01 #131800 üzenetére
Redmi 4 Prime-ból szinte biztos nincs jelenleg B20-as variáns (persze Xiaominál sose tudni, de én eddig nem találkoztam vele).
aytukabozs:
Redmi Pro az külön széria, ott azért van AMOLED kijelző meg egyebek, szóval teljesen külön kell kezelni. Kb így néz ki: Redmi, Redmi Note és Redmi Pro, ezek külön szériák és ezen belül vannak a különböző variációk tömkelege. -
Rawulf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fogyjunk le!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3517
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest