- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
RVR400 #25801 üzenetére
Próbálj meg a Zempléni hegységben maps-al navigálni, kb Erdőbényénél bemész és akár egész nap autózhatsz úgy hogy nincs egy fikarcnyi térerőd sem.
Meg külföldön is felettébb hasznos lehet egy offline navi. De tény és való hogy egyre jobban kiforrja magát a maps.
Dolgozom egy Lenovo magyar repón (elsősorban A820-hoz mivel nekem az van, de gondolom más modellekhez is használható) és lassan értékelhető stádiumba kerül, kb 50-60%-ot már lefordítottam illetve a Lenovo common textek is nagyjából kiderültek amik sok alkalmazásban benne vannak és nem kell újrafordítgatni. Van valakinek kedve csatlakozni fordítási munkához? Esetleg valami fordítást támogató weboldalt is javasolhattok ahová fel tudom tolni a cuccot hogy többen is tudjunk rajta dolgozni párhuzamosan. Asszem "Vegyszer" fórumtárs már javasolt egyet, csak nem találom hirtelen.
-
dReFiX
senior tag
válasz
RVR400 #25801 üzenetére
Google maps túl mainstream. Userek nagy része megvan őrülve a GPSért de kb. a 2%-nak van rá szüksége, de ha nincs jel 10 mp-n belül a helyi buszon amin ül akkor vége a világnak. Elég sok ilyen megmagyarázhatatlan dolog van, kezdve a telefonon való hardcore játékról (mert ugye sokan nem bírják ki hazáig
), át a folyamatos android verziószám hajhászásig, meg a benchmark.
-
válasz
RVR400 #25801 üzenetére
Erre ugyanaz a válasz ,mint arra, hogy miért van olyan sok embernek a gépén 50-100GB zene. Mert warezban elérhető, és akkor már legyen.
Egyébként mikor meg akartam venni a sygic EU szoftvert ,akkor azt mondták, hogy nem átvihető az újabb telefonra a licensz, amin megdöbbentem, mert más szoftvereknél igen. Így aztán belföldre maradt a nagyon jól működő Google navigáció, külföldön meg ott van a jó öreg Nokia 5230 a maga térképeivel.
sasa311: A világvégén is letölti nekem a telefon azt a pártíz kilóbájtnyi adatot, ami a térkép frissítéséhez kell, mivel "előre tervez" a rendszer - nem kell hozzá 3G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest