Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Tudom, csak kíváncsi vagyok na, most hogy megvan a root kedvem támadt gányolni xD ...másra úgysem használom
Az is megfordult a fejemben, hogy telefonnal elhitetem, hogy ő egy samsung vagy nem is tudom mit kéne, csak mert 1-2 progi nem kompatibilis playről a telóval (vmi alps e2001 nem ismeri a play xD )... ezt hol is kell mókolni? Vagy inkább hagyjam a fenébe?jaa és vmi add blockert tudtok ajánlani? köszi
(#23306) gabor#
neem, egyébként elég, egy játék (avabel online) van csak ami nyekergett 1x 2x, hogy kevés a RAM, de attól ment, mondjuk ez a game meg tudja izzasztani a gépet max grafon, eddig másnak nem is sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest