Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Veszel egy 4 érintkezős "jack"-et, az eredeti head-set-en kiméred melyik megy a fülesekhez, melyik a mikrofonhoz, egy laza forrasztás, és kész a senheiser head-seted, vagy only füles.
A nagyon régi, spec. csatlakozós nokiámon is így csináltam headseteket. 300huf-ért megvettem, csak a csatlakozó miatt a leggagyibb headset-et, aztán csináltam belőle egy pro-t.Remélem azért a V12 nem ilyen lesz, de ha még is....akkor se esek kétségbe.
(#3683) lor: Igen, ez azért hosszabb, mert mikrofon jel is megy rajta. Sztereo füles, test, mikrofon jel, az már négy. Mivel V12 is ilyen, biztos hogy a sima 3.5-es jack-et ne mfogja normálisan fogadni, illetve mono-ban fog szólni.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Ez létezik? Fix Pre-Order price for G3:
Is the price fix for pre-order, or could it changed afterwards?
Reply by ttmalls.com
hi , dear client. the price is fixed for pre-order for time being.US$ 184.13
Note: The G3 will be on sale from the end of August, please do not order it if you are in urgent need of the phone. For all the clients who place order now and wait patiently , we will offer small gift worth 6usd.
Thanks again for your sincere support always!free your mind
-
Jazz
veterán
válasz berigazek #3688 üzenetére
Én erre értettem:
hi , dear client. the price is fixed for pre-order for time being.
Mit ért for time being alatt?
Tehát levonják a 186$-os összeget, várólista, és ennyiért is fogod megkapni? Akkor is ha máshol 300$ felett lesz? Mert ez így nagyon olcsó fix 186$-ért....
Azaz addig amíg te ennyiért előrendeled, ennyiért is fogod megkapni?free your mind
-
Jazz
veterán
Így ennek fényében amit írtatok....tényleg nagy a rizikófaktor. Csak egy ilyen nagyobb oldal mint a ttmalls, csak nem csinál olyat hogy se telefon, se visszatérítés....ki tudja.
DJGABI: Erről a lengő aljzatról nincs egy képed véletlenül?
Én a V12-esemen biztos hogy forrasztással fogom kezdeni, akármilyen jó a gyári hozzá adott füles-headset. Ugyan is sajnos agybadugós verzió. :S[ Szerkesztve ]
free your mind
-
-
Jazz
veterán
Itt tudtok moderációt kérni a topichoz. [link] Vélhetően törölni fogják ezt a flame-off áradatot.
free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
24-én rendeltem meg a ttmalls.com-on a telót meg pár dolgot, de még mindig nincsen Tracking számom, csak egy [] -jel. Ez normális?
free your mind
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy mi a fene van velük? Még mindig nincsen tracking számom!
Date Ship To Status Total Tracking No
# 1234564789 August 24, 2012 XY
Hungary Pending US$196.14 [][ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4082 üzenetére
Ezt, meg 32Gb-os karit, meg ezt-azt.
(#4083) berigazek: Igen, ez free airmail. Miért lenne rizikós? Körbe kérdeztem, itt azt mondták ismerik az oldalt, más is rendelt innen....
És még válaszoltak is:
"Dear Client,
Thanks for your order with us.
We saw in your order list there is a screen protector for A750, please kindly confirm whether you need screen protector for V12.
Yes, all the accessaries with phones are free shipping, do not require to collect extra shipping frees.
Regards,
...."Visszaírtam nekik hogy nem érdekel a screen protector, már biztos elküldték a csomagot, jó lesz így, majd esetleg egy másik rendelés alkalmával jöhet a V12-es screen.prot....
Az itt írtakhoz #3656 képest még sehol sincsenek....
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz berigazek #4085 üzenetére
Igen, FreeShipping 12-30nap, de legalább tracking számot adhattak volna...az Free Shipping-hez is jár...nagyon remélem.
(#4086) Stanley-B.: Az nem lehet, mert rákérdeztem hogy raktáron van-e, és több helyen is megerősítették hogy igen... oldal alja, kérdések-válaszok....
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4089 üzenetére
Remek. De itt a ttmalls-nál mindenképpen kell kapnom tracking számot, ha már feladták, igaz?
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4091 üzenetére
Az eszembe sem jutott, hogy egy ilyen "nagy" oldal az én 100$-omra pályázik....mikor mások is rendeltek innen és meg is kapták....
Azt hogy érted hogy "nagyon kevesen küldenek nem regisztrált küldeményt"? Ez mit jelent?
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4094 üzenetére
És mikor feladják, onnantól 1 hónap? Szóval ha két hétig ülnek rajta akkor 1.5 hónap alatt megérkezik a csomag?
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4098 üzenetére
Most elküldtem nekik.
"Dear TTMALLS, could you tell me please what is about my Tracking Number? I dont see it."...legyen idejük válaszolni...
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz ktamas55 #4105 üzenetére
Pont ez volt a problémám a mostani telómmal hogy halk, és hogy engem is alig hallanak....ha ezek a kínaiak ilyenek, lehet vissza kéne mondani a rendelést. Amúgy is hónapok mire ideér...ha egyáltalán feladják.
Jah, ilyen:
(#4058) robit1973:
"Tegnap megérkezett a V12-es (MT 6577) telóm.
Tényleges adatai:
ROM ( program telepítésre ):807 MB
RAM: 512 MB ( 472 használható )
Belső SD: 2 GB
Kamera: 5 MP ( hátul a kameránál is ez van írva )Egyelőre még próbálgatom, vannak kisebb hibák ( nincs magyar nyelv, auto brightness nem működik, naptár nem szinkronizál, hangszóró kicsit halk ),de úgy néz ki egyelőre marad."
(magyar nyelv engem nem érdekel) Hát ez csúcs. Van erre valamilyen megoldás? Hangszóró csere, mikrofon csere? Nekem fontos hogy érzékeny és jó minőségű legyen a mikrofonja, és hangos a kihangosítója, meg a normál is. :S
A Galaxy S1 (origi) is vannak ilyen gyermekbetegségei?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4121 üzenetére
És ha ez az oldal nem jön össze (ttmalls), mit tudtok ajánlani, honnan rendeljem meg, ahonnan a leggyorsabban megérkezik (V12), és a legbiztosabb hogy fel is adják? (mindegy mennyibe kerül, csak jöjjön meg minél hamarabb)
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4132 üzenetére
Direkt nem azt írtam hogy biztosan, hanem a lehetőségek közül a legjobb, legbiztosabb, amit ti ajánlanátok.
Akkor egynek pandawill jó lesz. Valaki itt rendelet közvetlenül a gyártótól, az milyen ötlet?"vagy keresel másik oldalt"
Hiába keresek, ha nincs tapasztalatom és nem ismerem őket, akkor számomra mindegyik oldal ugyan olyan, ott vagyok ahol a part szakad....free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4132 üzenetére
Pandawill V12 185$ Hát nem a legolcsóbb. De sebaj.
A szállítási felárak:
Express Shipping Method
DHL Hongkong $19.59
EMS $31.59
Airmail
Reg Airmail By China Post $0.00
Reg Airmail By Singapore Post $2.30Ebből gondolom Airmail kilőve mert nagyon lassú. DHL EMS között mi a különbség? Érdemes a 30$-osat választani?
A ttmalls-al meddig várjak? Vissza lehet mondani? Vagy az is több hetes procedúra míg válaszolnak, vagy ez hogy működik?
köszi
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4137 üzenetére
DHL-nél abban a 20$-ban benne van a vám nem?
Lényeg, hogy gyorsan megérkezzen. Gondolom sokkal gyorsabb DHL-el vagy EMS-el. Nekem most az a fontos hogy minél gyorsabban megjöjjön...20$ megér ennyit ha meg jön 1 hét alatt pl.
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4139 üzenetére
És ez a vám mennyi (kb.), és hogy vetik ki utólag? Ha én már előre kifizettem pay-pal-al....
Melyik azaz amokbuy? Csak ezt dobja ki találatnak: ttmallbox
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4142 üzenetére
Hát, ha ilyen macerás, akkor talán az amokbuy sem játszik.:S
Azért így már nagyon nem mindegy hogy ttmalls-nál 156$ össz-vissz, pandawill-nél meg vámmal DHL-el mindennel lenne kb. 270$
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4148 üzenetére
És mondtad hogy várjak a ttmalls-al, addig ne rendeljek a pandától. Ha pl. jövőhét közepén sem lesz tracking számom tőlük, sem válasz, hogy igen feladtuk itt a tracking szám....akkor mondjam fel? És azt hogy tudom megtenni? A pénzt maradéktalanul visszakapom?
És ha tudok választani, Singapore legyen inkább mint China post ugye? (Singapore +2$ csak)
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4151 üzenetére
Köszi. Akkor még várok pl. keddig a ttmalls-ra.
(#4154) robit1973: remek
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Ezek a telefonok, folyamatos használat (Pl.GPS) mellett, tölthetők USB-ről? Elég az USB szabvány áramerőssége? Vagy nem fedezi, és szép lassan le fog merülni töltés közben. Csak hogy gondolkozhatok e ilyen autós töltőben: [link] Vagy felejtős, és inkább 220V inverter+rendes adapter.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz robit1973 #4158 üzenetére
Az jó. Nekem erre szükségem lesz. Nálam a windows is ott kezdődik hogy regedit....no és akkor a rootolás az mihez kell?
car-charger: jó is lenne ha kiírnák a teljesítményét. ez talán elbír 1 telefont
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz berigazek #4287 üzenetére
Egy ilyen viszonylag nagy neves oldalon mi lehet ami "bűzlik", szerinted?? Elképzelhetetlen hogy egy valakit leakarnának húzni....és nem is tudnák. Track szám nélkül nem tudják bizonyítani hogy elküldték, akkor pedig a PayPal visszautalja a teljes összeget....
Remélem igazad van, és már rég úton van, csak nem írtak track számot.Ez a contact-juk, de nem tudok kapcsolatba lépni a live opciókkal. Skype-juk offline, a yahoo-s meg nem értem hogy működik...
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz berigazek #4287 üzenetére
Ezt a ttmalls írta valamelyik vásárló üzenetére:
"2)If you choose free shipping ,we use Hong Kong Post.Tracking No.will be known at the day after delivery. 3)Yes,my friend.we have shipping insurance.it is free for our clients."Szóval kell hogy legyen. Ezek szerint 10 nap alatt nem sikerült elküldeniük!
free your mind
-
Jazz
veterán
and you have any specific requirements on the customs
金国: we will say 50usd and claim cell phone on the customs file ?
Chat-eltem velük.free your mind
-
Jazz
veterán
Ma van 10 napja hogy megrendeltem a V12-őt a ttmalls-tól. Tegnap chat-eltem velük, azt mondták elfogyott, de holnap lesz, és küldik, én meg kapok emilt a tracking számról....hát, azóta sincs semmi....
Most ilyenkor mi a fakk van? Meddig hagyjam hogy szórakozzanak velem?free your mind
-
Jazz
veterán
Az ok, de mire értetted, ha mire kérnek meg (hogy ne követeljem vissza a pénzem) akkor se zárjam le. Mit ne zárjak le? Mit értesz lezárás alatt? A szállítási folyamatot? Akkor inkább nem azt akartad volna írni, hogy akkor is zárd le?
A dispute, mint tárgyalás, a paypal-al kell kezdeményezni, vagy az adott oldallal?
(#4403) Stanley-B.: Szerinted meddig várjak még? Tegnap chat-en azt mondták nagy meghajlások közepette, hogy holnap feladják, és még ajándék 2Gb-os SD karit is küldnek (mondtam nekik ne azt küldjék, hanem a csomagot), és még e-mail-t is fog írni a csóka holnap (azaz ma) a tracking szám-ról, és egyebekről. Egyéb dolgok is lelettek beszélve.
Ehhez képest nem működik a live chat (csak send msg lehetőség van. Nálatok is? [link]) és e-mail sem jött. Én meg messze nem érek rá hónapokat várni, de igazából még napokat sem. És most elvesztegettem 10 napot a semmire.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4405 üzenetére
A refundot a paypal-nál kell kezdeményezni, az itt leírtak szerint? [link]
Maradéktalanul visszautalnak mindent? A 4%-os tranzakciós díjat is?
Az ilyen készlethiány meddig tart szerinted? Gondolom 10 nap elég kellett hogy legyen hogy a várakozási lista elejére kerüljek. Vagy gyorsabb rendelni egyet a pandawill-től oszt hello?
Szerk.: Már rohadtul elvette, de nem tudok mit csinálni. Már ott tartok hogy kacérkodok a gondolattal, hogy bemegyek egy használt teló boltba veszek egy S2-eset, és holnaptól van telefonom meg gps-em amire égetően szükségem lenne....de nem lenne dual sim-em, meg egy rakat pénzt kidobnék az ablakon.
Az nem vette el a kedvem hogy elfogyott, van ilyen. Az is pozitív hogy elviekben nagyon segítőkészek. Az már más kérdés hogy rohadtul inkorrektek, ha egyszer rendelés előtt több helyről is leinformálom hogy "tuti hogy in stock? Ezer százalék??? IGEN!" Aztán kiderül hogy NEM, csak a pénz rohadtul tetszik, amit átualnak több ezren....és addig is náluk volt a pénzem. Remélem jól megjárta a tőzsdét, és buktak rajta.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4407 üzenetére
Hát igen, nagyon ezt a telefont szeretném. Olcsó is jó is. Nem látok más alternatívát. A magnetic sensor hiányon kívül tökéletes....
És akkor live chat-en vagy emil-ben megírom nekik hogy pls refund, és jó esetben a ttmalls utalja vissz a teljes összeget a 4%-os tranzakciós adóval egyetemben, és ennyi, kész?
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #4409 üzenetére
Amúgy abból a szempontból vagyok a legcsalódottabb, hogy miután lemondtam a G3-ról, és kinéztem ezt (ami nekem tökély, olcsó, QVGA, gyors, 4.3" ideális nem tepsi és nem is mini, HDMI, mindent tud kivéve magnetic sensor), túl szép is lett volna ha úgy mond bagóért megérkezik, és 3 hét után már a kezemben foghatom....
(#4409) Stanley-B.: ez azért nem semmi. hihetetlen pénzmozgás van ott. és ez jó kezekben, jól forgatva....a telefon bevétel az egy minimális mellékes ez mellett.
[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest