- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
idegenufo
tag
válasz
hodostamas #28935 üzenetére
jó én ezt értem és megértem,csak azt nem értek akkor ha maga a telefon menüjében a futó alkalmazásokat megnézem és irja mennyi ideje megy,mikor már ezer éve kiléptem belőle és vagy 40 programot ir hogy megy ennyi és ennyi ideje jobb oldalán,ezek nem fogyasztják az aksit???Mert ha igen akkor meg ugye nincs értelme a kilövésüknek mert úgy is visszajönnek,de fogyasztják??Kutya se kéri hogy a háttérben ott menjenek ennyi és ennyi ideje,ha én nem használom akkor ne menjenek!!!
-
punky10
addikt
válasz
hodostamas #28935 üzenetére
Szerintem nem csak ezt lenne érdemes...Vagy csak egyszerüen beállitani a forum motorját,hogy a kezdö blokk a legrégebbi legyen...
Aktív témák
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged