Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz kmarci25 #144058 üzenetére
Szuper! Annyi, hogy az első megoldás kényelmesebb (flash and forget, csak ugye ha a Magisk template változik akkor vissza kell majd menni hogy frissítsd) a második megoldás univerzálisabb (egyszer a prop-okat hozzáadod, a modult meg frissíti a dev úgyis a Magisk-hoz (hivatalos segítője a Magisk dev-nek.. szóval.. érted.. ( : )).
Ja és a Mido.. meglátjuk milyen lesz a hivatalos, jó úton van mindenképp, mostmár az ujjlenyomatolvasó dolog is megoldódott ugye szóval elvi akadálya nincs a hivatalos build-eknek. LOS-t minimum 4 ember is reszelget, meglátjuk mit hoz ki a forrásokból a hivatalos maintainer ( : merülési gondok még adódgatnak, de adtam tippeket nekik ( :
-
crok
Topikgazda
válasz ArthurShelby #144111 üzenetére
Anydesk-re keress vissza, egy probat megerhet.. nem tudom TVre lesz-e plugin :/
-
crok
Topikgazda
válasz egykori #144130 üzenetére
Az attól függ melyik diagot nézed, mert amúgy folyamatosan menti az install óta, de bele lehet nagyítani is. Pl. a töltésről levétellel az akkuszázalék diagram oda ugrik ahol levetted töltőről - de 2 ujjal összecsípve a diagramot és utána balra görgetve végig vissza lehet menni időben a diagramon, akár addig is amikor telepítetted (ebből csinálja a legtöbb átlag statisztikát).
-
crok
Topikgazda
válasz zsoltzsolt #144134 üzenetére
Hagyd meg, elég sokmindenre használ(hat)ja a szolgáltató is meg a készülék is (kitolhat mobilhálózatbeállítást (APN/IMS (LTE)) meg le is kérhet a telefon, pl. SIM-ből lekérhet adatokat és az alapján határoz meg pl. olyat hogy milyen régióban vagy, kb. csak boot-kor meg akkor fut le egyszer, mikor SIM-et teszel bele / cserélsz kikapcsolás nélkül - AOSP forrása itt van).
-
crok
Topikgazda
válasz katarn67 #144143 üzenetére
Ami a saját webview-t használja az gondolom okay.. meg a ROM sajátja.. nem?
Mi a gond? Az se megy? Az a baj, hogy amit még fejlesztenek és még menne az pl. a Via és az mBrowser pl, de a Via is meg az mBrowser is 2.3-n indul minimum. Esetleg ezeknek vagy az Opera Mininek (vagy) hasonlónak nagyon régi változata APK-ból, APKMirror-ról vagy másik APK letöltő oldalról? -
crok
Topikgazda
válasz flash- #144148 üzenetére
Life360-al lehet nézni ki hol van - bár hogy megállásra értesítést.. azt nemigen tud az se, ilyenről nem hallottam még.
Olyan van, hogy vezetésközben felismeri ha balesetet szenvedhetett (a vezetést felismeri mert gyorsabban halad mint gyalog vagy bringával és úton halad a térképen, meg felismeri ha hirtelen megáll (meg USA-ban tud nézni baleseti híreket)). -
crok
Topikgazda
válasz katarn67 #144147 üzenetére
Nem bevezetik igazából hanem kivezetik. Mármint gondolom kénytelen vagy|lennél TLS 1.2-t és|vagy 1.3-at használni ilyen régi ROM-on levő böngészővel? Az nem tudott csak max. TLS 1.1-et és mostanában az szűnt meg (márciustól vezetik ki a TLS 1.0-t és 1.1-et a böngészőkből és szerverekről (mondjuk a koronavírusjárvány miatt visszakapcsolta pl. a Firefox/Google)).
A Dolphin Zero 2018 kicsit több, mint 1.5 éve (2018 Aug.) volt utoljára frissítve de megy API 8-n (Android 2.2).. de a Dolphin-nak nincs valami jó híre.
Szerintem ilyen böngésző ami erre az SDK-ra még felmegy de már tartalmazza a TLS 1.3 lib-eket nemigen lesz a jövőben hacsak pl. a Naked fejlesztője nem ad ki frissítést (az alatta levő TLS verziókat meg kivezetik szerver oldalról is, kliens oldalról is, nem véletlenül).
Amíg a szervereken nincs kilőve addig max. használhatod a bevált böngészők régebbi verzióit (APKMirror-ról letöltve pl.) de most mindenki át fog állni mert senki se akar egy sebezhetőségeket tartalmazó készletet bent hagyni hogy az alacsonyabb rendszerek összeállhassanak vele, inkább ne is menjenek, max. átirányítanak egy lapra ahol szólnak hogy elavult a böngésző és mi a böngésző követelmény (kb. mint ahogy a Flash támogatást is kipakolják mostmár mindenből).
De a helyzet az, hogy ez sajnos már egy elavult rendszer, 4.4 alatt nem is ajánlják, hogy egyes böngészőket (méginkább magát a rendszert) használd mert rengeteg a sebezhetőség bennük. Majdnem tíz éves és már rengeteg dolog hiányzik a rendszerből magából, szerintem ezért se megy.
-
crok
Topikgazda
válasz w.miki #144168 üzenetére
Nem kell root (persze ha akarod leírom a megfelelő parancsokat.. de) a telepített appok listázásához ide elég a List My Apps amit megtalálsz Google Play-en és F-Droid-on is (és itt a honlapja ahonnan az APK-t le lehet tölteni és itt a forrása GitHub-on).
Annyi dolgod van pluszban vele, hogy az alapértelmezett sablonban nincs benne a verzió, így azt hozzá kell adnod, valahogy így:
Jobb felső sarok három pont - beállítások
Template editor
Kiválasztod milyen kinézetben akarod majd látni (text, html, markdown..)
aztán megadod amit szeretnél látni a listában, mondjuk valahogy így
${displayname}
${packagename}
${version}
${versioncode}Nem kell külön sorban lennie a tételeknek, lehetnek egy sorban is vagy ahogy jól esik, ahogy látni akarod a listát. Legyen utána egy sor pluszban, mert különben egybefolyhat majd a következő neve az előző verziójával. Az első kettő egyébként alapértelmezetten benne van. Ezeket persze nem kell tudnod fejből, a jobb felső sarokban a mentés gomb és a menü közt van egy ilyen "üzenet" gomb, ott tudsz a listából hozzáadni változókat (pl. a fenti példában levő verzió kódokat de akár Google Play linket is).
Aztán már csak vissza kell menni a listába, kiválasztani melyik appok legyenek exportálva és
az új template alapján generálni egy ilyen csuda kimutatást az appokról. -
crok
Topikgazda
válasz svgyula #144181 üzenetére
Azért a Swift Backup és|vagy a Titanium Backup megoldja root-al (:
De - @andreas49 - root nélkül részeredményekre számíthatsz ezügyben max.. de csak gondolj bele: mennyire gondolnád biztonságosnak azt a rendszert, amiben az egyik app 1:1 hozzáfér a másik adataihoz, mondjuk egy malware-t tartalmazó játék a banki appodhoz ugyanúgy mint az általad keresett backup app
-
crok
Topikgazda
Nem a telefon régiója határozza meg ezt. Max VPN-ekkel szórakozhatsz a letöltés ügyben (vagy külső forrás, de ha fizetős akkor az se nagyon, legálisan biztos nem) de ha VPN-en keresztül töltöd le akkor valúszínű csak azon keresztül fog az app működni is (és a Google Play régióját/országát is át kell állítani). Általános megoldás ilyenre nem lesz, ez nem fog menni egy kapcsoló billentésével, nem véletlen korlátozzák régiókra az appokat a fejlesztők ha korlátozzák.
-
crok
Topikgazda
Peppa.. ismerős.. a Happy Mrs Chicken-t, a Party Time-ot meg a Theme park-ot nemrég 0-ra árazták le, akkor le is töltöttük, imádja a lányom.. Entertainment One-os Peppa alkalmazás lenne amúgy?
-
crok
Topikgazda
Adj már egy Play linket végre ha böngészőben amúgy megvan Ez az? Szétnéznék akkor merre lehet megoldani legálisan.. ha lehet..
Hmm.. asszem meg is vagyunk miért nem lehet:
"The World of Peppa Pig is a subscription app. Whilst the app contains lots of free content, subscribing will give you unlimited access to everything that the app has to offer. Start your free trial now to unlock all the content within the app. No need to worry – you can cancel at any time!"valamint:
"SUBSCRIPTION DETAILS
• Get UNLIMITED ACCESS to all games, videos and activities within the app with a monthly or yearly payment. Brand new content added regularly.
• Users will get a FREE 7-DAY TRIAL at the time of signing up. Please note, you will need to cancel at least 24 hours before the end of the 7 days, if you do not wish to continue with a paid subscription.
• Cancel your subscription at any time. Subscription will automatically renew and your account will be charged, unless auto-renew is turned off at least 24-hours before the end of the current period, by going to the Account Settings page of the app, after purchase. Please note that you will not get a refund for any remaining period of a subscription
• Payment will be charged to your Google Play account at confirmation of purchase
• Family Sharing currently does not support subscriptions"Na a ilyet nem tudsz magyar régióban, meg lehet nem is jó ötlet.. meg olvass bele a review-kba is.. Ha mégis kell az APK akkor megtalálod APKPure-n és APKMonk-on de több másik helyen is.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz #30610944 #144223 üzenetére
A ROM-ok App Ops jogát használja egy kisegítő lehetőséggel kvázi automatizálva, így - a leírása szerint - startkor megadja és kilépéskor el is veszi a kívánt jogot attól az apptól amire beállítottad. Ha ez az automatizálósdi nem kell és csak a jogosultságkelés az, ami kell akkor próbáld ki az AppOpsX-et vagy az App Ops-ot (root nélkül kell hozzá a Shizuku Manager is).
Én személy szerint nem szeretem azokat az appokat amik ilyesmihez hozzáférnek és nem nyílt forrásúak, még akkor se, ha Play-ből telepített és nincs Internethozzáférési jog a jogosultságkezelésében (ha-ha, pont arra való, hogy appoknak jogokat adjon vagy vegyen el, értedhogyhogymondom'. Azt se teljesen értem hogy hogy tud működni, hogy hogy szerez magának arra jogot hogy jogosultságokkal babráljon, root és|vagy adb nélkül egy szem kisegítő lehetőséggel - nem tudom egyáltalán működik-e, nem-e placebo, úgy értem aztírjahogy-pedigdehogy.. gyanakvó vagyok, főleg az ilyesmivel).
-
crok
Topikgazda
válasz #14069248 #144229 üzenetére
"És egy atomóra szinkronizálót is. Olyat, ami mondjuk naponta szinkronizálja a telefonom óráját." - root nélkül nem fog menni (root-al meg itt van ez). Olyat tudsz max csinálni, hogy ADB-vel átírod az NTP szervert valami olyanra amit már megfelelőnek találsz (és kikapcsolod a hálózati időt a SIM beállításokban) és akkor a telefon NTP kliense elintézi. Ha ez jó akkor itt keress rá a legvégén arra, hogy "Globálisan a telefon NTP szerverét így lehet átállítani", root-al és root nélkül (adb-vel) is le van írva hogy hogy kell csinálni.
-
crok
Topikgazda
válasz kiraly.andra #144248 üzenetére
Nemlatoklinket- a Buggy Backupra gondolsz? Az durvan megteveszto.. nem tudja amit mondasz. Elso dolga root-ot kerni, letiltottam, toastban jon is, hogy root nelkul a teljes backup nem megy..[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz fecus #144254 üzenetére
Mar volt hasonlorol szo (mar irtam rola egy Facebook frissites kapcsan nemreg), meg kell varni, hogy neked is "kimenjen" Play-en a frissites, nem egyszerre teszik elerhetove - de az alternativ aruhazak es apk letoltok script-ekkel dolgoznak, ott mas a helyzet, ott mar latszik/latszhat egy-egy frissites mig neked meg nem (es a split frissitesek pludzban csavar(hat)nak ezen).
-
crok
Topikgazda
válasz 7Sony7 #144287 üzenetére
Ugyanaz lesz legjobb valószínűség szerint, főleg ha utána ugyanazokat az appokat teszed vissza ugyanúgy. Szerinetem annyit lehet most ezzel a rendszerrel tenni, hogy adb-vel vagy root-al kérsz egy kényszerített DEX optimalizálást, sokszor elég ennyi is:
Root-al egy terminálból ha Nougat-od (Android 7.1.2) van:
su
cmd package compile -r bg-dexopt -a
PC-ről adb-vel:
adb shell cmd package compile -r bg-dexopt -aAppok számától/nagyságától kb. függően ez egy olyan 10..30 percig fut mire mindenen végigmegy (rendszerappoktól telepítettekig mindenen), elindítás után nem látszik semmi folyamatjelző vagy ilyesmi (türelmesnek kell lenni, na) és amikor kész van visszakapod a promptot. Utána max. egy restart. Próbáld ki, FR-t utána is csinálhatsz..
UI. másoknak - Oreo és felette:
Root-al egy terminálból:
cmd package bg-dexopt-job
vagy adb-vel:
adb shell cmd package bg-dexopt-job
Kicsit részletesebben itt írtam róla, keressetek arra, hogy "dexopt". -
crok
Topikgazda
válasz WhiteWalker #144321 üzenetére
Erre gondolsz - GBoard beta programme jelentkezés?
Van hogy nem fogadnak jelentkezést mert "betelt". -
crok
Topikgazda
válasz blt.62 #144366 üzenetére
GSMArena szerint nincs.
-
crok
Topikgazda
válasz Bozek #144371 üzenetére
A review-kat + az aktuális értékelés 3.4*-át elnézve nem hiszem, a hozzászólások 80+%-a arról szól, hogy nem megy, de már 2014..2015-ös hozzászólásokban is.. "not for modern phones" gyanítom 4.x..5.x-es Android-on még jó lehetett.. a leírásban említett Samsung Galaxy Note és S III is 2011-2012-es (Android 4.x).
-
crok
Topikgazda
válasz zsoltzsolt #144373 üzenetére
Csak tippelek meg a hiányos meteorológiai ismereteimre támaszkodom, mikor azt mondom hogy nincs túl sok értelme: ha egy mobilt állandóan hordoznak és így a leolvasott adatait nézed abból nehéz megmondani hogy épp ahol mér az vajon neked érdekes lesz-e vagy nem lesz érdekes, helyadattal menteni a mérési értékeket meg megint olyan, hogy akkor hol nézed meg hogy épp milyen idő lesz ott, ahol épp vagy.. vagy voltál? Debreceniként ha teszek egy karikát Budapest felé meg vissza, akkor vesz nekem mintát a telefon az úton és aztán hogy mondja meg hogy Debrecenben milyen idő lesz abból, amit a nap folyamán a Debrecen-Budapest-Debrecen úton mért? Gondolom ezért is hívják weather station-nek a mérőállásokat.
-
crok
Topikgazda
válasz zsoltzsolt #144376 üzenetére
Ach, módosítottad az eredeti hozzászólásod, én még csak az időjárásos dolgot láttam, a szimpla szenzorkiolvasást nem.. arra azért nagyon sok app van.
-
crok
Topikgazda
válasz Ramos_ #144394 üzenetére
Szerintem ő nem egy külön appra hanem erre gondolt:
ha itt végigmész azon, hogy mobil eszköztől akarsz megosztani képet -> ami Android -> mindezt WIFI-n keresztül -> akkor le van írva hogy lehet (Android 4.0 és felette, szerintük) ezt megcsinálni a készülék saját beépített megoldásával (ami lehet DLAN, de lehet már Miracast vagy Share Cast ami most épp "Wireless Display" vagy "Screen Sharing" vagy "Share and Connect" néven szerepel (angolul)) meg linkel egy Play Store alkalmazást ami nem érhető el Play-en (fura, mert ez az LG honlapjáról van..) de pl. APKMirror-on mintha elérhető lenne.
Esetleg ez a video, nem segít? -
crok
Topikgazda
válasz Ramos_ #144398 üzenetére
Most nem teljesen értem. Itt pl. ebben a videoban LG G6-ot írnak és screen share-t és működik - na, neked ilyen menüpontod nincs is?
-
crok
Topikgazda
válasz Tökimanó #144412 üzenetére
Régen ott van az már.. Nem telepítetted ezeket most megint, mondjuk egy ú készülék belakásakor? Engem már sokszor megszivatott, hogy egy régen megvásárolt appom egy új ROM-on feltettem de meggondoltam magam hogy nem kell most és 10 percen beül töröltem - már jött is a "miért akarod visszatéríteni?" kérdéssel a Google automata..
-
crok
Topikgazda
válasz zeon.hu #144423 üzenetére
Nincs most csomagom tesztelni.. de a weboldalon se ad eredményt?
-
crok
Topikgazda
válasz Tökimanó #144523 üzenetére
Nem elsődleges tárolásra jó ma már a SIM-re mentés.. De ha pl. meghal a telefonod és nincs más csak egy butatelefon amit használni tudsz (külföld, nincs pénzed, nincs net, nem is képes rá a telefon, ésatöbbi..) akkor marhajól jön ha van pár biztos szám amit bármikor elő tudsz húzni mert SIM-re úgyis szükség van és manapság már nem sokan jegyeznek meg telefonszámokat (én igen, de akkor is inkább legyen meg elérhetően). Volt már róla szó, engem pl. mentett meg szar helyzetben, külföldön.. azt a pár számot SIM-re menteni nincs 30 másodperc, nekem bőven kifizetődött.
-
crok
Topikgazda
válasz Tökimanó #144526 üzenetére
Mondok érdekesebbet. Nyugatabbra trafikban veszel 5000.- JMF-nak megfelelő összegért egy feature phone-t ami független. Az talán még mobilnetezésre nyomokban se alkalmas ellenben elérnek rajta és SIM is bármi belemegy mert független. És egyedül voltam kint. Szóval én örültem.
-
crok
Topikgazda
válasz Motar #144531 üzenetére
iPhone? Akkor mit keresel itt?
2FA esetén át kell költöztetni a authenticator-t is az új eszközre, Google fiókba belépéskor lehet kérni pl. SMS-t. Itt belépsz aztán Authenticator app-t megkeresed -> change phone.. etc, követed az utasításokat. -
crok
Topikgazda
válasz Motar #144533 üzenetére
Először is: Android =/= Google
Másodszor " kaptam újat a gmailhez" - mihez mit kaptál újat?
Mi a "harmadik oldal"? A link megnyitása után belépsz abba az account-ba amihez a régi authenticator-od volt rendelve (talán rossz account-ba léptél be, van több is?) és utána authenticator app > change phone > iPhone (vagy Android.. mert ugye ez egy Android topik) és utána dob egy QR kódot hogy az új telefonon az elindított authenticator app-al olvasd be (vagy ha nem akar menni akkor a kép alatt van egy gomb hogy "nem tudod beolvasni" és akkor a kódot írja le amit be kell pötyögni) - és gyakorlatilag készen is vagy. Talán használj PC-t a link megnyitásához, ugyan kérni fog 2FA kódot amit most nem tudsz megadni de SMS kódot is lehet kérni.
-
crok
Topikgazda
válasz Motar #144535 üzenetére
"Tudom, hogy a Google az android" - na pont ezt írtam hogy rosszul tudod, de mindegy.
Az automatikus, hiszen Play-ből töltötted le és a Play-hez használt account-hoz rendelte hozzá hacsak nem adtál meg mást. A QR kód is ahhoz az account-hoz szól amin generáltad, Authenticator app-ban a setup-ban beolvasod - kész. Vagy itt a magyar help.
És most lehet én vagyok értetlen de milyen harmadik oldal?
-
crok
Topikgazda
válasz Motar #144538 üzenetére
Hát sajnálom de így meg én nem értem mi történik vagy mit csinálsz vagy mi ez az egész, mert az Authenticator app-ban nincs olyan, hogy kód érkezik valahonnan csettintésre, az folyamatosan adja a kódokat és amikor a 2FA-hoz valami a belépéskor kódot kér akkor te megnyitod az Authenticator-t és onnan az aktuálisan bent levő (bizonyos időnként lejáró és újragenerált, percenként vagy fél percenként új) kódot ütöd be, az oldal ahol be akarsz lépni nem küld sehova semmit - vagy nem is Google Authenticator-t használtál.
-
crok
Topikgazda
válasz Motar #144546 üzenetére
Oszinten fogalmam nincs mirol beszelsz, az Authenticatorba nem jon az oldaltol semmilyen kod, ez biztos. Kisatirozott screenshot-okat tudsz mellekelni? Akar privatban.. Az Authenticator-rol is.. az az erzesem hogy valami kavar van a nalad, es talan nem is a Google Auth-ot hasznaltad. Van sok hasonlo app es a Google Auth. se csak a Google account-ra hasznalhato es az, hogy Google-os emailcimmel lepsz be sem azt jelenti hogy az account-al lepsz be.
-
crok
Topikgazda
válasz andrás47 #144548 üzenetére
Van, pl. a BetterBatteryStats (nem feltétlen kell hozzá root de ha nincs root akkor adb kell).
Ha az nem akkor egy bugreportból egy Battery Historiannal mindenképp minden hasznos infot ezügyben ki lehet nyerni. Keress rá itt arra, hogy "gyorsan merül" - ha nem haladsz írj rám privátban és juttass el egy bugreport.zip-et. -
crok
Topikgazda
válasz szita.erno #144556 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest