Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz atillaahun #53480 üzenetére
Az állomásokról "lövik be" az alagútba a jelet mindkét irányba.
-
kovisoft
őstag
válasz zolaas #53856 üzenetére
Ha olyasmire gondolsz, hogy a két PC megosztott mappáit tallózni, és az ott levő fájlokat másolni, akkor ES File Explorer. Ennek van egy LAN füle, ahol látszanak a hálózaton levő gépek, és bármelyiket megnyitva annak megosztott mappái.
-
kovisoft
őstag
A honlapjuk szerint két nappal, július 2-ig meghosszabbították a Sygic 70%-os akciót.
-
kovisoft
őstag
Hacker's Keyboard - van teljes magyar ékezetes kiosztása, TAB, kurzormozgató nyilak, a backspace és az enter távol van egymástól, és az FAQ szerint kezeli az AnySoftKeyboard nyelvi csomagban levő szótárakat (de ezt még nem próbáltam). A billentyűk közötti hézagra nem tudok mit mondani, legjobb, ha kipróbálod magad.
-
kovisoft
őstag
Emlékeim szerint az OsmAnd alapból nem jeleníti meg a turistajeleket, csak vékony szaggatott vonalakkal a turistautakat, színek és jelzések nélkül. Normális turistajelekhez fel kell hozzá tenni egy rátét réteget, amiről itt találsz egy leírást. De ez nem a teljes turistaút-hálózat, csak egy része annak.
Szerintem jobb eredményt lehet elérni a Locus-szal, arról meg itt találsz leírást, hogy lehet az alá betenni a turistajelzéses témát ill. a szintvonalakat.
-
kovisoft
őstag
válasz quailstorm #56127 üzenetére
A pressure szenzor az légnyomásmérő lesz szerintem. Nincs minden telóban (az enyémben pl. van), a tengerszint feletti magasság gyors meghatározásával segíti a GPS-t.
-
kovisoft
őstag
-
kovisoft
őstag
válasz atillaahun #56167 üzenetére
Nekem ilyen a Samsung "gyári" Messaging app is, de ezt gondolom nem lehet letölteni a Play-ről.
-
-
kovisoft
őstag
válasz Dottore #56876 üzenetére
Akkor időnként azért elérhetővé teszik a térképet? Csak mert a már említett bejegyzésük június 23-i, és kb. azóta tűnt el a mapsforge térképek közül a magyarországi.
-
kovisoft
őstag
válasz BuricsJ #56901 üzenetére
Ez nem fog ugyanazzal a problémával szembesülni, hogy egy ideje nem (vagy csak ritkán) elérhető az openmaps-os magyarország térkép? Ha jól látom, ez is ugyanonnan akarná letölteni a tuhu-s térképet, mint amit a Locusnál tárgyaltunk, és ami most nem elérhető.
-
kovisoft
őstag
Az általad említett problémák közül én csak egyet tapasztaltam: néha valóban görgetni kell az oldalon ahhoz, hogy egy linkre tudjak klikkelni. A többi hibát viszont nem észleltem, habár nem szinkronizáltatok vele, FB-t sem használok, de nálam 4.3-as Android van (a Dolphin verzió 11.2.0). Nekem a kedvenc böngészőm, akármi mást kipróbálok, a végén mindig visszatérek a Dolphinhoz.
-
kovisoft
őstag
válasz zeon.hu #59425 üzenetére
Kipróbáltam a Chrome Beta-t. Nem mennek vele a flash-es oldalak (pl. digisport.hu), pedig fenn van a flash player (és pl. a Dolphinnal simán mennek). Én bénázok valamit vagy tényleg nem támogatja a Chrome a flash-t?
És úgy látom továbbra sem lehet fixen beállítani azt, hogy minden oldalt mindig asztali módban töltsön le. Új fül nyitásánál újra be kell pipálni.
Asszem maradok a Dolphinnál...
-
kovisoft
őstag
HIába állítom be UC-ben az "others --> desktop" módot, bizonyos oldalak (pl. met.hu) következetesen mobilnézetben jönnek be, holott ugyanezek az oldalak pl. a Dolphinban 'desktop' beállítás esetén tényleg desktop módban jelennek meg (és nincs külön "met.hu --> mobile" szabály.definiálva UC-ben).
Az UC nekem alapból bizonyos szövegeket a többihez képest miniatűr betűkkel jelenít meg (pl. itt a fórum teljes nézetében is), bár ezen elképzelhető, hogy lehet segíteni valami font-beállítással.
Bizonyos oldalakon (pl. digisport.hu) nem játssza le a flash-es videókat, amiket a Dolphin gond nélkül lejátszik.
-
kovisoft
őstag
Nem kimondottan a met.hu-val volt gondom, hiszen a lap alján ott van a link a teljes nézetre. Inkább azzal, hogy ha egy mobilos böngészőnek beállítom, hogy asztali nézetet szeretnék, akkor azt várnám el, hogy azt (vagy ahhoz nagyon hasonlót) kapjam, amit egy asztali számítógépen. Ebben nagyon sok androidos böngésző elvérzik: bizonyos oldalakon vagy mégis mobilnézetet adnak, vagy nem megy a flash, vagy rosszak a betűméretek, vagy rosszul tördelik a sorokat, stb. A mostani hozzászólások hatására kipróbáltam a Chrome Beta-t és az UC-t, de alighanem továbbra is maradok a Dolphinnál.
-
kovisoft
őstag
válasz #79335424 #59665 üzenetére
Samsung SGS3, 1280x720 a felbontása, a régebbi laptomomnak meg 1024x768, szóval a felbontással nem kellene gondnak lennie (igaz a teló kijelzője kisebb, de közelebbről is nézem). Azt megértem, hogy vannak oldalak, amik nem gondolnak a mobilos látogatókra (ill. csak úgy, hogy legyen egy mobilos nézet), viszont amiről én beszéltem, az az, hogy néhány oldal jól megjelenik asztali módban a Dolphinban, ezért nem értem, hogy sok más androidos böngészőben miért nem, vagy miért kell hozzá extra "küzdelem".
-
kovisoft
őstag
válasz BigBlackDog #60102 üzenetére
Szerintem a Battery Monitor Widget (Pro) tud ilyet, legalábbis a beállításai között van olyan, hogy "Notifications", ahol le lehet tölteni különböző "Notification package"-eket, amik kiraknak ezt-azt az értesítési sávba. Én mondjuk ezt a fícsört nem használom, de widget-ként fenn van a "BMW", és nekem is folyamatosan mutatja az aktuális mA értéket.
A többieknek: én arra használom, hogy rögtön lássam, ha valami fogyasztó bentragadt. Normálisan 15-30 mA a telóm fogyasztása deep sleep-ben, de rögtön gyanús, ha ez felmegy 50-60 mA fölé. És mivel csak bizonyos időközönként frissül a kijelzés, ezért pl. bekapcsolás után azonnal látom, ha valami szívja az akksit.
-
kovisoft
őstag
válasz nyuszi123456 #60184 üzenetére
A Chrome alapból nem jegyzi meg a desktop nézet beállítást. Rootolt készüléken lehet trükközni chrome-command-line fájl létrehozásával, vagy a Chrome User Agent Switcher használatával.
-
kovisoft
őstag
-
kovisoft
őstag
válasz nyuszi123456 #60334 üzenetére
Nem lehet, hogy kevés a szabad memória a készükékedben, és ezért kilövi a rendszer a böngészőt? Be tudod állítani a Dolphinnak, hogy indításkor hozza be az utoljára megtekintett oldalakat (Customize --> On Startup az angol változatban). Így ha ki is lőtte, újraindításkor megint betölti az oldalt.
-
kovisoft
őstag
válasz tomy86 #60338 üzenetére
Lehet, hogy arról van szó, amikor az XP újraindítás után egy másik (belső) IP címet kap a routertől. Nekem legalábbis ilyenkor szokott az lenni, hogy az ES a régi IP címen már nem látja a megosztott mappát. Ilyenkor egy scan-t csinálok ES-ben, és megtalálja az új IP címen az XP-t.
-
kovisoft
őstag
válasz nyuszi123456 #60354 üzenetére
Cache/felhasználói adatok törlését és a Dolphin teljes újratelepítését próbáltad már? Milyen verzió van nálad? Nálam 11.2.3, és gond nélkül megy android 4.3 alatt (persze ez téged nyilván nem vigasztal).
-
kovisoft
őstag
válasz AshaNoR #60379 üzenetére
A MortPlayer-ben is van equalizer, és ingyenes.
-
kovisoft
őstag
válasz Henker2 #60526 üzenetére
Bocs, szóval vannak olyan appok, amik a telefon közelségérzékelőjét használják arra, hogy bekapcsolják a kijelzőt, ha nincs semmi az érzékelő előtt (azaz pl. kivetted a tokból vagy a zsebedből). Ilyen pl. a Gravity Screen - On/Off, de sok más ilyen létezik. Tehát anélkül, hogy hozzáérnél egy gombhoz, bekapcsol a kijelző, meg tudod nézni az órát, aztán visszateszed a tokba, és akár ki is kapcsolhat a kijelző szintén a közelségérzékelő jele alapján.
-
kovisoft
őstag
válasz #79335424 #60533 üzenetére
Így van, a szenzornak aktívnak kell lennie. Ennek fogyasztása viszont igen alacsony, általában 0,1-2 mA közötti. A régebbi telómban 0,13 mA volt (de kicsi volt a szenzor hatósugara), a mostaniban 1,3 mA. Ez így is jóval alatta van a készülékek alvó üzemű fogyasztásának, pláne annak, ha fogyamatosan be van kapcsolva a kijelző (ez volt az eredeti kérdésben ugyanis).
-
kovisoft
őstag
válasz csucsotke #60712 üzenetére
Nem lehet, hogy a zenéket tartalmazó mappád valahogy többször be van csatolva a fájlrendszerbe (pl. symlink)? És amikor a média szkenner végignézi a fájlrendszert zenék után kutatva, akkor több irányból is megtalálja ugyanazt a mappát. Esetleg próbáld meg azt, hogy konkrétan megadod a zenelejátszónak, hogy milyen mappában vannak a zenéid.
-
kovisoft
őstag
Néztétek már a BKK Futárt? Nem tudjátok, hogy elő lehet-e hozni benne azt, hogy mutassa a térképen az összes jármű helyzetét, mint ahogy a honlapon (a "járművek" gomb megnyomására). Csak olyat találok, hogy egy adott járat járműveit mutatja, de ha az úticélomhoz többre is felszállhatok, akkor így most végig kell keresnem egyesével a járatokat.
-
kovisoft
őstag
válasz petipetya #60755 üzenetére
Mint írtam, részben mutatja élőben, egyszerre egy járatra. Nem úgy, ahogy a webes felületen (egyszerre az összes járatra), hanem ha kiválasztasz egy járatot és fent a három kis vízszintes vonalat tartalmazó ikonra böksz, akkor annak az egy járatnak mutatja meg élőben a járművei helyzetét.
-
kovisoft
őstag
válasz LonGleY #61098 üzenetére
Nekem olyan kellene, aminek több widgetjét is ki lehet tenni, amik más-más (egymástól független, nem csak A+B hét) órarendet mutatnak, akár heti nézetben is. De ilyet még nem találtam. Általában maguk az appok kezelnek több órarendet is, de a widgetjük ezek közül egy aktívat jelenít csak meg, vagy pedig nincs heti nézet a widgeten.
De köszi a listát, majd megnézem őket én is.
-
kovisoft
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest