Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
Uraim, minden ment elsőre, köszönöm a segítséget
Hát nem vagyok azert hasra esve tőle.
Megy, működik, de random szerűen elmegy a hang, neha akadozik a film, pedig gigabites kabel, router...
Popinak ilyen gondja nincs.
Ki akartam próbálni, mert annyira dicsérték, de maradok a popinal, független attól hogy draga, vacak es miegymásPersze, lehet egy komolyabb, újabb boxal mas lenne a helyzet
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
Hát nem vitatom, lehet hogy az a gond...
Befogom zene lejátszónak, hang tovabbitassal, és ugy megfelelő, nem kell mindig kilepnem a popi tartalomból, csak atnyomom az erősítőt es mehet a musicViszont azért neked is nagyon köszönök mindent
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz djnice #24909 üzenetére
Volt uhd 4k dtsx, ez egyértelmű akad.
Fullhd atmos de ugyan ennek az 5.1 hanggal is meg meg akad, volt hogy elment a hang egy percre, es szaggatva vissza vissza jott, majd elment néhány percre, es utana visszajott.
És ez ac 5.1 volt.[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz M_AND_Ms #24911 üzenetére
Én is szoftver gondra gyanakszom...
Jól mindod, nálam is igy van bekötve, csak nálam egymás mellett fenn van mindkettő a hálózaton.
Amiket írtam, az a500 popi szó nélkül viszi.Mindenképp ki akartam próbálni, mert másik topikba is, szidják a popit és ezeket istenitik.
Volt is itthon egy ilyen box, csak az le it még nem próbáltam.
Ma ez is megtörtént"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz junkpod #24913 üzenetére
No majd kifotozom egyszer, de mára elég volt...
Persze nem irom le azonnal, bekötve maradt, szóval még van remény.
Amúgy elsore amikor bekotottem, az volt az első gondolatom, hogy elég korrekt.
Majd aztán jöttek ezek a 'tünetek'"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
Amúgy uraim ez az LE alatti kodi, gomb kiosztashoz (gyári tavja) van valami user manual?
Mert nalam tobb mint a fele nem működik, es majdnem minden máshol van
Pl, a playre nem indul el a zene csak az ok gombra.
A droid alatti kodi zenére elegendő lehet e nekem szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz blakey #24924 üzenetére
Alapvetően nincs vele gond, csak pl oszze vossza jatsza a fileket, a player listat is pakolassza magának, kicsit olyan kesze kusza módon működik.
Bosszantó balgasagokat csinál.
Azt gondoltam jó lehet de igy ahogy irod, kezd elmenni az egésztől a kedvem...
Persze igaz lehet amit irsz, direkt nem ebayrol vett hanem Edigital-ban, de akkor ez sem garancia semmire...Ui, pl zene számot sem tudok váltani, valamint stop gombbal elobb le kell állítani az eppen szóló zenét, nem tudok csak úgy egy másikra nyomni hogy play, és kezdje azt...
Mindig kell a stop, másként nem tudok zenét váltani, pedig ezt meg a 25 évvel ezelőtti cd játszom is tudta[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz blakey #24929 üzenetére
Köszönöm az infókat, holnap kiprobalom ezeket
Szóval akkor ez a box a kinai gepsor legalja?
Akkor jól belenyultam.
Mindegy, ez marad, arra használom amire majd tudom, vagy amire képesjunkpod: no látod, ebben igazat lehet
De legalább megfogadtam a tanácsod es kipróbáltam, nem vagyok annyira reménytelen"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz DoItYourself #24933 üzenetére
Értem, megpróbálom megismerni.
Amugy ezt a fajta kodit is tudom esetleg mobil appal vezérelni párosítás után?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, egy-két hete beüzemeltem a venz boxom, LE-vel, biztos emlékeztek még rám
igazából zenére használom első sorban, kisimertem és most már minden rendben van vele.
leszámítva hogy egy két naponta random újra indul.
nem lejátszás közben hanem inaktív állapotban.
onnan tudom hogy ilyenkor mindig átnyomja az avr-t a saját hdmi bemenetére.
annyi lenne a kérdésem, hogy mivel a többi hdmi porton ilyen nincs, mit kell az LE-ben kikapcsolni, hogy küldjön jelet az avr-nek, mert nem akarom hogy minden újra induláskor átváltson az avr a a box bemenetére.
remélem értitek miről gagyarászok
előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz junkpod #25382 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ, megnézem
Igazából én ki sem kapcsolom, csak ott hagyom úgy hogy megnyomom a stop gombot.
De akkor a szavaiotokbol arra gondolok hogy ennél is van alapból alvó mód.
Annak is utana nézek, es kinyomom.Ui, semmi cecre való utalást nem találok
Volt hogy készenlét inaktívitas miatt, de az nálam alapból ki van kapcsolva...Jaa es hogy tudom nem alvó módban kikapcsolni?
A power gomb egyszeri megnyomas az alvó a hosszas nyomása a teljes kikapcs? Mint droidnal?[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz junkpod #25385 üzenetére
&blakey: értem
Értem, de mitől terhet vissza ha nem nyúlok hozzá
Mindegy is, nálam magyar nyelven van, lehet azért nem találomNo majd at nézem megegyszer, de előtte kell egy kávé hogy lássam, ne csak nézzek
De köszönöm az ötleteket
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Dolphine #36206 üzenetére
Most dune hd 4k dou van
Egész pontosan ez volt nekem [link]sugarforce: fentebb linkeltem melyik volt nekem.
Nálam gigas lanon egy full hd filmnel a hd hangok esetében volt hogy akadozott a hang, 4k filmeknél meg elment a film közben a hang es volt hogy lefagyott, de ha nem fagyott le, akkor sem jott vissza a hang.[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem
- PlayStation 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!