Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
De ez fórum, így nem ér!
A tesztben nincs rá utalás. De így már értem, it a Ph tesztben miért "csak" 10%-al ment el a 290X-hez képest, -100W fogyasztással, sanszosan nem boostolt valami sokat. 
A joghurtos ügyet nem ismerem, de amúgy igen, ez a lényeg.

A 8800GTS320 emlékeim szerint anno azért volt ennyire sikeres, mert nem igazán volt semmilyen alternatíva hasonló áron és teljesítménnyel. Legalábbis nálam se véletlen kötött ki, olcsó volt, és ahhoz képest jó. De mikor kijött a HD3870, végre lett mire lecseréljem és nem bántam meg.

(#3605) proci985:

(#3610) proci985: Én majd a játékokra leszek kíváncsi. Nálam a Furmarkot kb. throttling nélkül hozta a WF3-as 290-em, kitolt power limittel, pedig gyengébb jóval a hűtője, mint az Asus. [link]
Mondjuk visított is a nyomorult közben. Játék közben soha hasonló terhelés nem érte.
Kíváncsi leszek, megdől-e a korábbi Furmarkos tapasztalatod.
-
Loha
veterán
Milyen sundámbundám van a TDP-vel?

Pont annyi amennyinek lennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A tesztben nincs rá utalás. De így már értem, it a Ph tesztben miért "csak" 10%-al ment el a 290X-hez képest, -100W fogyasztással, sanszosan nem boostolt valami sokat.