Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Ren Hoek #22199 üzenetére
Azt mondom 1070 ha van rá keret! Én is nézem a lehetőségeket, mert nagyon vennék már valami PC-t és ugyanígy 1080p jelenleg a felbontás, bár nem monitoron hanem házimozi megjelenítőkön. Az biztos, hogy 1060 fölött megy el az ár/érték arány. A szokásos tesztoldalak mellett szeretem az "átlag felhasználós" teszteket, ott néha más jön ki. Nem lesz overkill a 1070, inkább az a sweetspot szerintem.
Azon is gondolkoztam, hogy veszek 1060-at és rögtön cserélek ha veszek komolyabb asztali monitort. Nálam csak ott hibázik az elv, hogy szeretnék VR-t és kellemesebb lenne elosztani a költségeket egy olyan kártyával ami azért normálisan alkalmas rá. Inkább a 1070-et célzom minimum szintnek.
Nem szabad az ilyen dolgokba egyébként sok energiát ölni. Ez mind a játék és az élvezet rovására megy. Majdnem vettem egy 980 Ti-t innen mikor megindult az áruk, de más elfoglaltságom volt. Egyáltalán nem bánnám most, már két hónapja elégedetten játszanék és nem ezzel foglalkoznék. Lehet már a VR headset járna a fejemben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GTA: San Andreas
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Hyundai, Kia topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest