Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz juve600 #33198 üzenetére
Szívesen megnézem neked ha érdekel Épp most fogják hozni az FX 8320 meg az alaplapomat. Arra várok. Konkrétan 2 nap alatt jött az ötlet, hogy megint upgrade kellene. Mert 5 éve nem nyúltam a géphez.
# asdxv Nem hiába nem OC-t vettem. Mindenféleképp megfogom nézni a végét.
[ Szerkesztve ]
-
zserbox
őstag
válasz ->Raizen<- #33203 üzenetére
sajnos nem valószínű hogy meglesz...az újabbaknak olyan 1100 körül vége van, de ne így legyen
-
Roxaar
tag
Az xt teljesítménye milyen egy hd7950 és hd 7870 képest ?
-
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy tud valaki ajánlani 7870XT black edition-ra a gyári hűtő helyett valami normálisabb de nem túl drága 2-3ventis hűtőt? Nagyon megköszönném a segítségeteket!
-
belinho
senior tag
válasz Howkeddlee #33209 üzenetére
A legjobb megoldás szerezni olcsón egy halott 7870-es Sapphire karit, és annak a hűtőjét rátenni, viszont ilyet én még nem láttam aprón sem.
Másik alternatíva leszeded a burkolatot, aztán kábelkötegelővel ráraksz két 12-es vagy 9-es ventit a bordára.
-
belinho
senior tag
-
törölt tag
Arra mindig is odafigyelek hogy nehogy megpörgessek egy ventit,mielőtt hozzá kezdenék mindig "megfogdosom a radiátort"..., szóval az ilyen jellegű hibáknál minimalizálom a lehetőséget!
Nem vagyok tisztaság mániás, de ezen a téren "sajnos" allergiás vagyok a porra! Ha a ventik szélein már látszik a por lerakódása akkor be is tervezem a takarítást! Eddig nem volt gondom ebből! -
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
Skacok tudtok nekem adni egy működő linket GPU Tweak-hez? Akár mit szettem le, egyik sem indult el. Már ott tartok, hogy afterburner-t fogok használni.
-
pidzse4
aktív tag
Nemrég vettem én is egy 7870 Gigabytot OC verziót 5800 mhz lehet huzni stabilan megy és 1100 MHZ a GPU.
Nagyon jó kis kártya de nekem ez is lassu. Vennék egy 670 Az lenne a jó 50 SZázalékkal gyorsabb.
Azon már nem akadna semmi. -
Milka 78
nagyúr
-
->Raizen<-
veterán
7870-ről szerintem nem éri meg váltani 670-re vagy 760-ra. Kezd elég sok probléma lenni a meghajtókkal is tdr stb.
-
lowzor
veterán
válasz ->Raizen<- #33237 üzenetére
A legtöbb embernek nincs gondja vele.
-
Xirtam
veterán
Mivel szoktátok mostanság tesztelni a GPU-t?
Még mindig 3D Mark?
(bocs a hülye kérdésekért, de közel 4 éve csak Xbox és PlayStation tölti ki az időm 90%-át!)
-
AMD_ok
őstag
Sracok, megjott garibol az ASUS DC2-es 7870 amit ajanlottatok, 4 full jatekkal, hurra
Mennyit lehet adni neki tapasztalatbol, nem akarok biosolni meg feszelni, meg ilyenek, csak siman felhuznam, amig megy, aztan kesz (ilyen koca-tuningolo vagyok)[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
-
Dark KillerX
addikt
Próbálom alulfeszelni a kártyámat( Sapphire 7850 2GB) , de nem sikerül!A legfrissebb Trixx-el,és AB-el néztem,és monitorozva mindig a gyári vid ( 1,21mV) értékeket látom Valley alatt!
-
DEV_NULL
őstag
válasz Dark KillerX #33249 üzenetére
7850-t nem lehet alulfeszelni szerintem. Esetleg asus tweak? Nekem msi tfiii van, annak 1075mV az alapfesze, szóval én még nem is próbáltam, inkább adtam neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest