Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz csatahajós #93 üzenetére
Nem lesz HKMG, majd esetleg csak a 32nm-es direkt alacsony fogyasztásra kihegyezett prociknál. [link]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz csatahajós #95 üzenetére
Hát ha jól haladnak majd az újabb steppingekkel akkor még akár lehet is valami az utóbbiból.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz csatahajós #189 üzenetére
Erősen kétlem hogy ezt a procit tesztelték ha tényleg teszteltek. Ez egy C0 steppinges ES amit még valamikor májusban gyárottak.
-
westlake
félisten
válasz csatahajós #251 üzenetére
nade a yorkok mar bizonyitottak nagytetelben is, az amd-tol meg hany procit lattunk 4ghz-en?
#252: most oszinten.. szerinted mennyire erdekli (komolyan) oket? szerintem meg kulon orulnek is neki, hogy vegre van egy kis "verseny"..
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Gorneck
legenda
válasz csatahajós #273 üzenetére
Jahhh, játékban...azonos órajele kicsit más lenne a helyzet...arról nem is beszélve, hogy egyéb tesztekben igen csak rongyosra veri...[link]
Oliverda: Remélem és remélem lassan látunk vmi értelmes tesztet is...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz csatahajós #295 üzenetére
Mit nézzek egy grafikonon amin játékok szerepelnek? Számomra nem itt kezdődik egy processzor lemérése, hogy mire képes...azonos órajelen meg hozza azt amit a york...
Gorneck#1239
-
DeckardCain
senior tag
válasz csatahajós #401 üzenetére
Elnézést, akkor ezt csúnyán benéztem. "Add tax to these numbers, if you will."
Korai volt az öröm -
bnss
veterán
válasz csatahajós #845 üzenetére
Ezért mit fogsz kapni.
---
De most komolyan, szükség van erre a vitára, ami egyelőre fél lábon áll?g@bo: ezt rosszul tudod, a 790-es lapok igen jól muzsikálnak.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
bnss
veterán
válasz csatahajós #870 üzenetére
Nem, egy SATA kábel nem zavarva, hanem a Sideport bugra. A topic utolsó néhány hozzászólása erről szól.
-
g@bo
nagyúr
válasz csatahajós #870 üzenetére
intel nem csökkent, amig amd nem dob ki valami értelmeset... ilyenkor látszik, ha nincs verseny, mekkorát szívunk.
nézd meg mi megy a vga piacon, szabályos erőművek vannak bagóé, agybafőbe megy le az ár, szinte követhetetlen.
-
bnss
veterán
válasz csatahajós #1579 üzenetére
Na ez már valami, csak ha így folytatja a forint, akkor nem sokat látunk ebből. Mondjuk az 55k-s 920-as ár már nem annyira rossz. Jó lenne, ha észhez térne a forint.
-
Oliverda
félisten
Nem gondoltam hogy már első körben ennyire megvágják az árat. Most kivételesen örülök hogy még nem volt rá pénzem.
[ Szerkesztve ]
-
AMD X2
senior tag
Hú látom olvasták a PH-s szösszenetemet !! Okos és gyors húzás volt az AMD-től , hogy egyből reagált ,így az Intel szinte nem nyert semmit az árcsökkentéssel.
[ Szerkesztve ]
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
audi100td
nagyúr
válasz csatahajós #1734 üzenetére
Szerintem is szép eredmények ezek, alig bírom kivárni, hogy ilyen procim legyen.
-
Konfigos
őstag
válasz csatahajós #1734 üzenetére
Lehet félre érhető voltam Crucial-t nagyon nem szereti.Én megküldtem 2.4voltal is ami eléggé sok és semmi haszna nem volt.Visszaosztottam 200-ra és semmi haszna nem volt.Sima prime teszt lazán megy ahol ramot nem tesztel ahol már ramot is ott elvérzik.És még akkor is ha 0 a tuning a memóriákon.Holnap kiprobálom a Gskill ramját hogy mi lesz a helyzet vele ha az se jön be akkor ocz lesz valszeg.És ha akkor se lesz semmi akkor kelleni valami jobb lap mert nem akarom elhinni hogy 3.9 a vége a procinak.1.424volton is megvan a 3900mhz 1.5volton megkell lennie a 4ghz-nek biztosan addig nem nyugszom
-
Gyuri27
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz csatahajós #2066 üzenetére
Ennyit arról hogy hozzánk nem ér el csökkenés...
-
Gerisz
addikt
-
Konfigos
őstag
-
keIdor
titán
válasz csatahajós #2431 üzenetére
Nem tudom elhinni, hogy csak 2011-ben érkezne a 32nm AMD-nél... ez szvsz kamu...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Na igen, de az még 2 év sajna, és 2011-ben, meg már jön az új üdvöske ha közbe nem jön valami.
-
Oliverda
félisten
Ilyen táblázatot én is tudok csinálni. 4 mag 4GHz-n 45nm-es gyártástechnológiával 125W mellett elég lehetetlenül hangzik. Talán 3.5GHz-ig el tudnak menni...talán.
"az AM3-as procikkal egy napon az Intel bemutatja a Beckton/Nehalem-EX procit natív 8 maggal és 24MB L3 cache-sel"
Az AM3-as CPUk február 9.-én indulnak a 8 magos Intel meg majd valamikor év végén jön. Ha jól tudom csak LGA-1567-ös foglalatba (MP server).
Keldor papa: A 32nm jelenleg 2010 H1-re van tervezve. [link], [link][ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz csatahajós #2435 üzenetére
"Végül is lehet, hogy a 3.5-3.6 feletti modellek azok má 32nm-en lesznek."
Akkor a táblázat itt (is) bukott meg mert a 32nm-es procik biztosan nem Cx revíziósak lesznek.
Nem K11-nek fogják hívni az 100%.
-
Oliverda
félisten
válasz csatahajós #2437 üzenetére
"Becktonnál csak arra gondoltam, hogy az Intel szokás szerint az AMD bemutatójának napjára időzített valamit..."
Hát azért ez nem ilyen egyszerű. Másrészt nem hiszem hogy valami nagy bemutató lesz most.
Az Istanbul pedig kb. 2009Q3-ra volt megjelölve. Erről nem tudom milyen új infókat kellene tudnunk ha csak nem a fogyasztásra és az órajelekre gondolsz, mert a +2 magok kívül sok új nem lesz benne.
A Bulldozer az architektúra neve a mag kódnév pedig Orochi lesz.
-
CHIPman
nagyúr
válasz csatahajós #3166 üzenetére
Ha ez is megy majd 4G+-t, akár(a kevesebb mag, így kevesebb melegedés miatt) az E8400-al is versenyezhet majd tuningban. Már csak egy BE verzsön kell belőle
szerk.: és ezt legalább kihasználják a mai játékok...
szerk2: Bon3ss: Van amelyik Kingmax gyári feszeken és gyári időzítéseken(CL5) megy 1100+-t(ez DDR2).[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Templomegere
senior tag
válasz csatahajós #3171 üzenetére
egyenlőre léggel , mint írtam úgy néz ki hogy az 1,6V az 1,5 V win alatt az összes progi 1,5V-nak jelzi , az összes .
-
gyiku
nagyúr
-
Thrawn
félisten
válasz csatahajós #3324 üzenetére
Abu szerint fake (végignézte pixelről-pixelre a képeket), egy CPU-Z validot azért én is megnéznék.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
bnss
veterán
válasz csatahajós #3324 üzenetére
Ez a hiszem, ha látom kategória. Ahogy Thrawn is mondta, én is szívesen látnék egy CPU-Z validot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest