Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasnac
aktív tag
Sziasztok
Kérdés
Fx 4300 at cserélnék fx6300 ra. Tesztekben úgy láttam olyan 20-25%os különbség mutatkozik a két vas között. Sajnos a divisionnek nem tetszik az fx4300 még 4.2re húzva sem.
Előre is köszi"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
Rasnac
aktív tag
válasz Jakuskacsa #70717 üzenetére
Elnézést az előző fogalmatlan "kérdésért'
Szóval a gép
Fx4300
8gb 1600mhz ddr3
Asus rx470 4gbJelenleg csak a Division nem megy 1440pbe high beállításokkal... Minden más (darksouls3, siege, batman arkhamknight mind megy 1440pbe highon átlag 45 50 fpsel)
Ahogy olvastam valami varázslatos oknál fogva nem szereti az amd procikat és ez miatt valtanám le a jelenlegit.
Szerintetek érdemes és lesz különbség, vagy hagyjam és felpatchelik a divisiont?
Jaigen jelenleg FHD ba mediumon időnként belaggol... (olvastam forumokon hogy fx8350en i5n és i7esen is tapasztaltak hasonlót hogy random lekell venni )
Köszi[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest