Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz Bubukain #5416 üzenetére

ez igaz de a HDMI-n átküldi a házimozinak - és ebben 100%-ban biztos vagy? Szerintem a DTS-t nem, mert nem ismeri, tehát át sem engedi, kapásból néma a lejátszás.

Próbáltam én már nagyon sok mindent- vagy rosszul próbáltad, vagy tényleg neked elég amit egy TV tud, számomra nem, alapból 3 lejátszó van a TV-re kötve, nincs az a pénz hogy én egy TV lejátszójával b@szakodjak. Egyébként az elmúlt 15-20 évet mással sem töltöttem, csak saját hobbiból teszteltem kb. 60 lejátszót, 30 TV-t, 20 AVR-t és 10 hangsugárzó szettet, maradok a megfelelő eszközöknél. A TV-vel nem tudod normálisan és gyorsan elérni a hálózati eszközöket, kell a DLNA, Plex, Emby és azok korlátai. Ha ISO-kat szeretnél nézni, akkor megint problémába ütközöl, holnapig lehetne sorolni, hogy miért korlátolt egy TV lejátszási képességei, legyen az Android, webOS, Tízen, bármi.

Két oled van itthon, egy C9 és egy C2 - neked megfelelő, szerintem pocsék egy tvOS-hez, CoreELEC-hez vagy Fire OS-hez képest.

ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés