Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Bubukain #5416 üzenetére
ez igaz de a HDMI-n átküldi a házimozinak - és ebben 100%-ban biztos vagy? Szerintem a DTS-t nem, mert nem ismeri, tehát át sem engedi, kapásból néma a lejátszás.
Próbáltam én már nagyon sok mindent- vagy rosszul próbáltad, vagy tényleg neked elég amit egy TV tud, számomra nem, alapból 3 lejátszó van a TV-re kötve, nincs az a pénz hogy én egy TV lejátszójával b@szakodjak. Egyébként az elmúlt 15-20 évet mással sem töltöttem, csak saját hobbiból teszteltem kb. 60 lejátszót, 30 TV-t, 20 AVR-t és 10 hangsugárzó szettet, maradok a megfelelő eszközöknél. A TV-vel nem tudod normálisan és gyorsan elérni a hálózati eszközöket, kell a DLNA, Plex, Emby és azok korlátai. Ha ISO-kat szeretnél nézni, akkor megint problémába ütközöl, holnapig lehetne sorolni, hogy miért korlátolt egy TV lejátszási képességei, legyen az Android, webOS, Tízen, bármi.
Két oled van itthon, egy C9 és egy C2 - neked megfelelő, szerintem pocsék egy tvOS-hez, CoreELEC-hez vagy Fire OS-hez képest.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest