Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Kovbob #12121 üzenetére
Semmit,mert nem fogják látni. Ha a led sem villog,akkor a teló teljes belső részét formáztad,ami miatt még jtag-el sem fogják látni,mi van/volt benne..
Természetesen szervíznél bociszemekkel közlöd,hogy a gyári frissítő progit használtad és utána ez lett...
Hokins: ez nem nokia,hogy ilyen hülyeséget csináljon a teló.. OTU-ra hivatkozás iagazbbnak hathat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kovbob #12124 üzenetére
Gyárilag ics volt rajta?
Egyébként meg csak simán azt mondod,hogy elindítottad az alcatel progiját és amikor kiírta,hogy kész,akkor lehúztad a telót usbről és újra akartad indítani, de nem sikerült..
Akármit is akarnak mondani, te csak ezt bizonygasd.. (szerintem..)Ha ezt a telót így bekapcsolják,akkor elől-hátul benyalok nekik, már elnézést... AMSS nélkül erre még Houdini sem képes..
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Kovbob #12134 üzenetére
Igazán mind1: Garis csere, és tuti 1000%,hogy ezt már az életben nem kapcsolják be..
Batai15: Jtaggel feltolják rá újra a gyári szoftot, nem is foglalkoznak azzal,hogy az eredeti állapotot hozzák helyre.. 1szerűbb nekik is.. és nem is tart sokáig,nem kell javítgatni az alaplapot, ic-t cserélni, meg milliókat beleölni a javításba..(képletesen)
-
-
törölt tag
válasz szeryo #12168 üzenetére
Módszer mind1, szerintem telepítés, majd utána flash boot.img.
Nem mellékesen: ékezetes karaktered véletlenül nem hiányzik a megérkezett sms-eknél? V1,3 egyik hibája..
Nem véletlenül használom az elődjét (tweaked ics)Imi: a cm trebouchet launchere van benne , illetve lényegében egy lecsupaszított ics cm appokkal Nem annyira placebo szerintem.. Nekem eddig ez a rom mindegyik másiknál jobban bevállt stabilitás és üzemidő tekintetében..
Ha meg a H1N1 kernel cserére gondolsz, akkor asszem írta Bagyusz,hogy a clean-ben lehet,hogy a gpu oc-olt kernel van, azt meg nem mindegyik teló bír6jaNem mellékesen: ha jól látom a dátumot,akkor lassan Neked is érik a fülhúzás
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem akarok nagyon pofátlan lenni,de az ósszefoglalót elolvasta egyáltalán valaki?
Az utóbbi 5-10 kérdésre benne vannak a válaszok és a linkek is..Ha valami nem érthető,vagy módosítandó,akkor kérném privátban leírni nekem. THX.
-
törölt tag
válasz karl_fischer #12235 üzenetére
Mivel a héten d.u-os vagyok,hajnali 1-körül érek haza, ezért 7végén fogok foglalkozni vele..( ha nem kell túlóráznom.. )
Duma: semmilyet. Ez a max.Nincs több.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bagyusz #12316 üzenetére
Sajna semennyit..
Beszoptam egy olyan hibát itt a cégnél,amit egy darabig nem felejtek el ..
Rom: ha jók az emlékeim,akkor a 3-asnál próbálta meg loosht megoldani a bootloader függetlenséget.. de lehet,hogy tévedek . Azért is írtam,hogy tőle kell kérdezni..Szabó:ha jól tudom (ezt már félve írom ),akkor a 6-ossal megy fel a rom..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tomiivagyok #12333 üzenetére
Amikorra implementálják a dupla magot a telóba..
Viccet félretéve: gyakorlatilag Bagyusz csinál csak romot ,ha ő nem csinálja meg,akkor kb soha.. -
törölt tag
válasz Szállító76 #12339 üzenetére
Esetleg az sd megy gallyra?
-
törölt tag
válasz Raynbow74 #12424 üzenetére
Tedd a következőket:
Összefoglalóból a fastbootos csomagot szedd le és csomagold ki a C meghajtó gyökerébe pc-n.(az egyszerűség kedvéért lett most a c:\ , bárhova mehet,csak jegyezd meg)
Letöltöd az összefoglalóból a machfixes recovery-t (recovery-machfix-20120609.img ....)
Alcatel otu program eltávolítása windowsnál driverekkel együtt (rákérdez..).
Ha megvan,akkor pc reboot.Reboot után OTU ujra feltelepít.
Telefon elindít download módban (hang le +bekapcs nyomvatart első rezzenésig,ekkor bekapcs elenged, de hang le nyom még kb 4-5 mp-ig).
USB kábel bedug pc-be+telóba. Ekkor elvileg fel kell ismernie a telót a pc-nek és telepíti a drivereket.Ezt az ezközkezelőben nézd meg..Windowsnál : start / futtatás => cmd.exe (vagy start/kellékek/parancssor . Mind1, a lényeg,hogy a windows terminált nyisd meg..)
Itt az összefoglalóban látható képek alapján juss el addig,amig azt látod,hogy C:\ .
Beírod,hogy cd fastboot.Ekkor a C:\fastboot felirat van (mint az az összefoglalóban lévő linkeknél is szerepel..)Bemásolod a machfixes recovery file-t a fastboot mappába (én átneveztem ics.img-re, így egyszerűbb kezelni..)
A windows terminálban beírod: fastboot boot recovery-machfix-20120609.img ,de még ne nyomj entert..
Ha az ezközkezelőben felismerte a telót, akkor nyomsz egy entert a terminálban.Ekkor a teló újraindul cwm-be. Itt nyomsz egy factory resetet és szerintem kész is...
Hokins : Most tettem fel a mint maya-t, mert az ubi felfrissítette magát 13.04-re, ami miatt az összes forgatáshoz szükséges cucc ment a levesbe inkompatibilitás miatt.. Képzelheted,mennyire örülök.. mindent állíthatok újra..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz karl_fischer #12460 üzenetére
Ha lesz,szólok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest