Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #2849 üzenetére
Csak akkor ha dízelek crucial ssd-vel és a fedélzeti számitógépbe be van épitve egy 970-es GeForce
Ménnyibe kerülne nekem? Ha @SzentSárkány fizeti, akkor benne vagyok.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #2852 üzenetére
Új finanszírozási rendszer lépett életbe? Akkor SzentSárkány, az alaplapgyár melléküzemága máris elkezdi gyártani a Bugatti 41 Royale formájú sínautókat...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #2853 üzenetére
Számításaim szerint a sikkasztott összeg 15%-a fedezné a költségeket. Remélem mind a 6 eladott példányt megszerezték a pingvinek, mégiscsak kell egy alap... lap.
Don kérésére, az ő példányát a VW-féle PDTDI-vel szereljük a tartósság jegyében, igény szerint a hangszóróból szólhat V12-es benzines motorhang. A többi kocsi megőrzi az eredeti aggregátot, kivéve ha a Vezérigazgató Úr ilyendízellel kéri és megelégszik 2400 LE és 6000 Nm-rel. A GTX 970 downgrade sem akadály, noha a gyári felszerelésű autóknál NV Pascal GP102 vagy AMD Vega az opció, de természetesen mi elébe megyünk az egyedi igényeknek (a pingvinek pedig a pofonnak).Ha addig valamilyen különös véletlen folytán elinnám a büdzsét, az itt látott vasút kerül kivitelezésre.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #2856 üzenetére
Vissza utasitom. Túl régi módi...
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #2857 üzenetére
Dehát nem Szent Sárkány az Antarktiszi Városközi Földalatti Vasút projectvezetője? Kifejezetten Szent Sárkány kérésére lett 41 Royale-szerű a design...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #2858 üzenetére
Nyilvanosan igen, de a haterben a markomban van. Tehat, uj projektet csinalj....de gyorsan!
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #2858 üzenetére
Ne aggódjon kedves Igazgató Úr, Don Sass csak teszteli Önt. Lássuk be, mégsem lehet valamit egyből elfogadni, már csak megszokásból is vissza kell dobni rövid időre a tervezőasztalra leheletnyi módosításokért.
Don úgy értette, hogy a markában tart, hogy nem szűkmarkú, avagy dúskálunk a markában lévő vagyonban, ezért a tervét bemutattam a jegesmedvéknek, akik rögtön licencelnék az elképzelést és komplett föld alatti hálózatot építenének ki az északi valamint déli sark között. Továbbá segítenének az alaplapterjesztésben (mégiscsak komolyabb nyomásgyakorlási képességük van mint egy pingvinnek). Ezzel együtt mentességet élveznek a vízum és az étlapon történő szereplés alól.Halkan jegyzem meg a Don csak ezt az apró kiegészítőt hiányolta, mert elege van, hogy könyv s újság helyett mindenki telefonon és tableten olvas. Az ülésenkénti szivargyújtóról és hamutartóról azért ne feledkezzen meg.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
Üdvözletem... jelentkeznék raktárosnak... ha még aktuális az állásajánlat
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #2861 üzenetére
Kedves hmm (a fürge-f*-nál valami magasabb rangú megszólítást választhat ám) Jakusj igazgatótanács béli tagjelölt, örömmel fogadtuk jelentkezését!
Kiváltképp raktárunk kaotikus állapota miatt. Ezennel próbaidőre felvételt nyert, véglegesítéséről Don Sass vagy a Vezérigazgató Úr gondoskodik majd. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #2861 üzenetére
Na dobjál szépen nekünk valami
kenõpénztajándékot vagy takaritani fogsz itt mig élsz~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #2866 üzenetére
Legalább tiszteségesen, becsületesen tudsz sikkasztani/sápolni?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #2868 üzenetére
Na akkor jó. Akkor fölveszünk, fõ állásban @Marenburg és @SzentSárkány takaritónõje leszel. Másod állásban pedig sikkasztói/sápolói munkát fogsz végezni.
Föl vagy véve, hozz magaddal seprüt, lapátot, sikositót...az intrúdert majd @Mahrenburg hozza.
Gratulálok!
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #2859 üzenetére
DonSasss (#2859) - Vélhetően egészen más van a markodban... Némi ihlet
SzentSárkány (#2860) - Az északi és a déli sark közt a legrövidebb úton, azaz a Föld forgástengelye mentén épülne meg a metró? Akkor az alagút külső falát nagy hőhatást is kibíró anyagból kell majd elkészíteni... Az utasok minden bizonnyal örömmel veszik majd a két sarkon uralkodó hőmérsékleti viszonyokat, miután kiszállnak...
Jakusj (#2861) - Üdv a fedélzeten! Milyen állásajánlat? A közös alaplapgyárunkban én vagyok a személyzeti igazgató, oda nem hirdettünk felvételt (hacsak az Igazgatótanács nem intézkedett a hátam mögött, kihasználva, hogy az Antarktiszon vagyok ). Ha Sasss Antarktiszi alaplapgyárába meghirdetett állásra jelentkeztél, akkor örömmel látlak, ne felejts el hozni gyönyörű, hideget jól tűrő hölgyeket minél többet! (Kezdj hozzászokni a nyers hal mindennapos fogyasztásának gondolatához, és/vagy hozz magaddal elemózsiát.)
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Mahrenburg #2870 üzenetére
A halat szeretem. A hideget jobban tűröm mint a meleget. A pingvineket szeretem. Asszem megtalaltam álmaim meloját. A mindenes szerepe pedig jol megy. Talan a Sass úr sikosító szó használata kicsit hagy bennem félszet, de majd kiderül
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Mahrenburg
őstag
válasz Jakuskacsa #2871 üzenetére
Sikosítót nem tudom miért írta Sasss (mindenesetre ne fordíts neki hátat, ha ide jön az Antarktiszra, de ritkán jár erre)
A legfontosabb, hogy hozz gyönyörű nőket, sokat! Nem győzőm ennek fontosságát hangsúlyozni, mert itt egy sincs!
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #2871 üzenetére
A pólót, a Don már berendelte.
Don furcsa nekem ez az új beavatási szertartás. Nekünk még elegendő volt versenyt úszni a pingvinekkel és eszközhasználat nélkül hering-ízű jégkását lefetyelni egy megfelelően stilizált formájú tálból.
Vagy ez utóbbira csak az akkor éppen frissen felvett titkárnők castingja miatt volt szükség? -
Jakuskacsa
senior tag
válasz Mahrenburg #2872 üzenetére
Bögyös farosat tudok vinni... ha jó ha nem. Széparcúak lesznek, csak husik, gondolva arra, hogy én is azt szeretem, és mert Sasss is (ha lehet kicsit nyalnék az elején). Ígérem pár gebét is próbálok majd beválogatni. Érkeztemre holnapi fagyos reggelen számítsatok! Gondolom a kiképzést majd ott megkapom....
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #2874 üzenetére
Ha lehet kicsit nyalnék az elején
Abból kiindulva, hogy Don Sass irodájába a titkárnőjén/nőin át vezet az út, ez egy roppant okos gondolat a mielőbbi előrejutáshoz. Másrészt mivel a (i) hőmérséklete ritkán fagypont közeli, legalább nem fagy oda a nyelved.
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz Jakuskacsa #2874 üzenetére
Nagyszerű, minden testalkatú hölgyre nyitott vagyok, csak formás és persze gyönyörű legyen!
A legjobbkor jössz, itt épp tavaszodik, a hőmérséklet néha már -10 °C fölé is felszökik egy-két fokkal.
Nem nagy kihívás, ha bírod a hideget, a feladat egyszerű, itt mindenki napi egy vödör nyers halat kap fizetés gyanánt, ha Te leszel a raktáros, akkor annyi a feladatod, hogy kiporciózod a haladagot a pingvineknek. Gondolom Sasss azért is vett fel erre a fontos posztra, mivel az eddigi raktárospingvinek körében már nagyon elharapódzott a korrupció, de ha átveszed a raktár vezetését, akkor helyreáll a könyvelési fegyelem. (Természetesen Te annyi nyers halat fogyaszthatsz, amennyit akarsz... )
-
Jakuskacsa
senior tag
Szép jó reggelt! Nos, takarítás kész, viszont jelezném, hogy a reggeli hal nagyon fagyott volt! Mint a beton. Így értékes időt vesztettem a napi feladataim rovására. A hal egyébként sem a leggyorsabban fogyasztható állat, (ugye szálka meg szuttyogás vele), de fagyosan még kevésbé haladós a dolog. Kérem mielőbbi megoldását. Viszont máris eszembe jutott egy kis plusz kereseti lehetőség, amivel kiegészíthetnénk a kutatási alapot. Jégkockát kellene exportálnunk! Csúcsminőségű H2O és ingyen van. A szerencsések még némi fosszíliát is magukhoz vehetnek, valamint megkóstolhatják az elmúlt jégkorszakok ízét! Az alakja persze mi más lehetne mint pingvin, hogy a sikkasztást is érintsük, mivel nincs hatóság, nincs adó, ergo, egyszerű a számfejtés, jégkocka kigyártás - eladási ár= hatalmas profit, és adózatlan!!!
Donnnak jelezném, hogy így talán belefér az 5 titkárnő is, és persze mind kerek seggű![ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
válasz Jakuskacsa #2877 üzenetére
„ A hal egyébként sem a leggyorsabban fogyasztható állat”
Hirtelen úgy olvastam, hogy: a leggyorsabban fagyasztható
Nincs itthon csokid??
-
Jakuskacsa
senior tag
Szoktam néha én is olvasni, meg írni baromságokat. Persze ez annak köszönhető, hogy 10 újjal vakon írok, és az esetek 99%-ban nem olvasom vissza. Azok a fránya betűk meg tök közel vannak egymáshoz. Volt már rá példa a másik off-ban.
Ja igen, jelezném, hogy tíz újjal írok, szóval kaphatok piros pontot ezért???
-
Teaway
veterán
válasz Jakuskacsa #2879 üzenetére
Szerencsére én látom is, amit írok, és 100%-ban olvasom vissza. Viszont a 10 ujjas írás még nem megy, max. 3-4-5 szokott lenni.
Nincs itthon csokid??
-
Jakuskacsa
senior tag
Jah.. hát én is látom, amit írok, csak a sebességgel van a baj, sajna elég rosszul tanultam meg a gépírást, mindig az ujjaimat figyeltem és nem a képernyőt, aztán ezen már 15 év után nem változtat shhhemmi! Ha valamit rosszul szoktál meg az már úgy is marad...
-
DR|FTK|NG
veterán
Öööö...
Abban egyezzünk meg, hogy az Antarktiszon 1966 óta ninsen H2O, mert az akkori válságból való kilábalás miatt vizet exportáltunk a szaharai tevéknek, és a "vizet" valamilyen olcsó kínai hamisítvánnyal pótoltu, mert ez nyereséges volt, és így sikerült kilábalni a csődből, és nem adtak pénzbehajtókat.
Jut eszembe, a fagyasztott emberhús különösen értékes az Antarktiszon, így lehet, hogy a pénzbehajtókkal jobban jártunk volna, és vizünk is lenne.Azt gondolom mindenki tudja, hogy a PDF(Pengiun Defense Forces - a fájlformátum megjelenésekor sok volt a pereskedés, de nem volt hiába való, mert minden .pdf fájl után kapunk egy forintot, innen van pénz a seregre) a Föld legnagyobb hadserege, és el tudná fél nap alatt tüntetni a NATO-országokat és Oroszországot a Föld felszínéről, szóval azt pár behajtót könnyen megfagyaszthatták volna.
U.i.: a helyi halak is olcsó kínai hamisítványok, a gazdag helyiek röpképes halat és madarat esznek. A pingvinek megölése, árusítása és fogyasztása büntetendő, őbelőlük és a családjukból(4 generáció, ellentétben az észak-koreaival , ahol csak három) lesz a PDF mozgó kiképzési céljai.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #2877 üzenetére
Ha egy mondatban van a nagy seggü nõ és a sikkasztás akkor kivételesen sem a lábaid, sem a kezeidet nem vágom le a reggeli reklamácíó miatt.
Mondjuk az egyik vesédre volna "vevõm", ha érdekel akkor elbótoljuk.@Pingvin: kicsit kezdesz sokat beszélni. Varjuk be a szádat? A pingvinhús export nagyon jövedelmezõ üzletága az alaplapgyárnak. Nehogy belõled is, egy szép nap "alkatrész" legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
És mi lenne ha... időgépet gyártanánk és a jövöből hoznank fejlett alaplap terveket?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #2888 üzenetére
Nem volna kifizeto az uzemanyag...
-
Teaway
veterán
válasz Jakuskacsa #2881 üzenetére
Meg aztán a külső körülmények is hátráltatnak. Főleg, amikor a sarkvidéki szél fúj, akkor legémberednek az ujjaim, és ilyenkor nehezebben meg a gépelés. De nem esek kétségbe, mert a pincében találtam egy öreg karos írógépet, ami 100%-ban mechanikából áll, azon majd megpróbálom a 10 ujjasat, de már előre tudom, hogy nem fog sikerülni. Jobb lenne ócskavasnak eladni, mert dögnehéz. A vastelepen meg hegyekben áll a cucc. A hó is lassan belepi. Nehezem akar eljönni a tavasz, de ha egyszer ideér, onnantól már nincs messze a nyár.
Az első nő, aki Antarktiszra ment, a norvég Caroline Mikkelsen volt, aki 1935. február 20-án lépett a kontinensre. Férjével érkezett, aki egy bálnavadászhajó kapitánya volt. Ezután több évtizeden keresztül a nőket nem támogatták abban, hogy munkát vállaljanak az Antarktiszon, sem mint technikai személyzet, sem mint kutatók. A tiltásnak többféle indoka volt: a nők nem elég erősek a fizikai nehézségek elviselésére, szexuális frusztrációkat okozhat a jelenlétük...Nincs itthon csokid??
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #2889 üzenetére
Hmmm... nektek semmi sem (elég)jó... de ettől acélosodik a munkás. Kicsit vitáznék azon hogy szükség van e a női nem itt létére. A férfi frusztráltá válik nélküle és aláb hagy az életre való kedve és a teljesítő képessége.
-
Teaway
veterán
Ami sosem avul el ► link
Nincs itthon csokid??
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #2891 üzenetére
Hát hozzá jó sok nagyseggü nõket, oszt megemelem a napi müszakot 25 órára.
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #2889 üzenetére
Vagy szimplán lekapcsolnak 88 mph felett. S persze otthon hagytad a fluxuskondenzátort
Más:
Faterok... motoron, sorry megint üléssel trollkodok [nyugtassatok meg, hogy túlbonyolítom]Nagy fejvakarás közepette vadászok/tam gyerekülést, mert miért is lenne a kocsiban ISOFIX, aztán kicsit a múltba révedve találtam övvel menetiránynak háttal beköthető, támasztós üléseket.
Egy apró gond van velük. Egy jó eredménnyel bíró 120-130e és picit kompikált bekötni
Apró érdekesség, hogy a régebbi öves rögzítéssel rendelkező 25 az újabb ISOFIX-es 18 kg-ig terhelhető.Viszont ezek még mindig csak 4-5 éves korig használható ülések, ellentétben a pajzsos verziókka amik akár 12 éves korig csak ugye az csak menetiránnyal megegyező beépítést tesz lehetővé és ha még kicsi a prücsök nagyon komoly nyaki terhelést kaphat frontális csattanásnál.
Cybex Pallas M-fix (opcionálisan ISOFIX-es újabb modell)
Recaro Moza Nova IS
Cybex Pallas 2 fix (opcionálisan ISOFIX-es)S én még azt hittem hogy a 60-70e Ft-os gyerekülés drága...
Isten bizony gyerekcuccból kb. többféle van mint telefonból o_O és árban is közel ekkora a szórás.
Fogadjunk ha megveszem a Lianaba mindenki őrültnek fog nézni[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #2895 üzenetére
Nagyon macerásak ezek a gyerekülések. Én annak örülök h a fiunk gyorsan arra a szintre ért hogy már elég a feneke alá egy magasitó. Borzalmas pénzek. És nalunk mìg elérte a megfelelő magasságot leélt kettőt. Az anyaguk annyira kényes hogy pikk pakk tönkre megy. Csak a váz él túl mindent.
-
stratova
veterán
Nagyobb lenne a kínálat, ha lenne ISOFIX-ünk.
Övesből menetiránnyal ellentétes beszerelésűből látszólag ez a plafon.
Jól szerepelt még a középáras Axkid Minikid, amit nálunk nem kapni, talán a Maxi Cosi XP sem rossz.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Mit vettél te, hogy olyan drága volt? Itthon valahol 150-170-nél tetőznek az ülések (nem mintha ez nem lenne elég drága).
Jakusj: szabad kérdezni milyen és milyen árkategóriás ülések mentek gajra? Mert ha mondjuk 2 30e körüli ülés megy szét akkor inkább veszek egy tartósabbat 60-80-ért (vagy elgurul a gyógyszer és az iZI Plust már ha befér).
Ez a kis tökmag a Britax First Class Plusban picit emlékeztet a fiamra.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz stratova #2898 üzenetére
sajnos a márkájára már nem emléxem, csak arra, hogy 80e ft volt az első. Azon a szövet ment tönkre de nagyon gyorsan. Másodikra már inkább egy olcsóbbat vettünk. Kb.ugyanannyit kibírt, ha nem többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs