Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Realradical

őstag

válasz magi20 #4271 üzenetére

Én elvileg arra készítettem ezt a rendszert, hogy meg legyen jelölve az akivel rosszul lehet járni. Az hogy az ehhez hasonló esetekre "büntetésképp" nekiálltak vérpistikék használni sajnálatos. Elvileg egy excel táblával akartam kezdeni és azt feltölteni a jónépnek....csak ezt egyszerűbb volt megvalósítani mint később rájöttem.
    Árnyalni a rendszert nem érdemes már sajnos, egyrészt nagy meló, másrészt készül a PH! saját rendszere.

[ Szerkesztve ]

Things that try to look like things often do look more like things than things

• Sanyi2007

aktív tag

válasz magi20 #4271 üzenetére

Nos, engem csak ami zavar, 2006óta üzletelek itt, és mindig tartottam az adott szavam. Ez látszik is a pozitiv-negativ visszajelzés arányán. (nem beszélve, hogy nagyon sokan, akik a 2.8as procikat vették, nem irtak be pozitiv visszajelzést, mert nem tartottam fontosnak megemliteni nekik)
    De az, már zavaró, hogy számomra egy olyan valaki, aki nem is vásárolt, és a privikből bizonyithatóan az ő visszalépése miatt nem jött létre üzlet, és kicsinyes bosszút állva hatalmával visszaélve ad egy feketét, ez gusztustalan szerintem.
    Ha elbuktad a garit, azt tényleg sajnálom, minden irónia nélkül. De igy pláne nem értem, ez esetben hogy miért nem telefonáltál, hogy mikor vinnéd, amikor sürgős...

Aktív témák

Hirdetés