Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
válasz AMD!4ever #33 üzenetére
Nem halt az meg... szerintem a nettel van valami gány, mert nekem pl az ASUS és jópár más oldal sem jön be néha Egyébként legutóbb az 1.9-es BIOS még csak az USA szerveren volt fent.
Bővebben: link:)
-
Dave64
aktív tag
válasz AMD!4ever #339 üzenetére
Hi AMD!4ever!!
Az 1.9-est használom.
Én eddíg csak a gyárit (nem tom milyen) és az 1.9 et próbáltam. Nem nagyon vagyok mondjuk elragadtatva a teméktámogatással és sajna moddos verziók sincsenek ehez a laphoz
Hát az előzőben és a mostaniban is szinte minden DETTO
(se 1 mhz fel se 1 mhz le)
Váltás:
-A def Time-ot áttolták 2005-re
-RocketBoy support
Na ez az a dolog ami marhára nem világos! A RB egy kinai ''fatal1TY'' , amely színein kívül semmiben sem különbözik az av8-tól!!! Driverei is DEttO byte pontosak (Így már érthető a support(mivel ugyanarrol van szó))(de akkor mi értelme?????
áááááááááá mindeggy a lényeg, hogy nagy értelme nincsen, de én azért felraktam!
Nameg csak ezért nem érdemes megkockáztatni egy áramszünet lehetőségét
Gratula AbiT support TeAM -
Dave64
aktív tag
válasz AMD!4ever #343 üzenetére
Ohhh amúgy Szia AMD!4ever!!!
Most néztem GiGaNAgy újítások az uccsó 2 new bisban voltak,na + az azelőttiben a 90nanó és a D0-ás stepping támogatása.
Olvasd el a váltás utánáni szövet mégegyszer, ha nem értetted a rocketboyos dolgot!
Ha akarod rakd csak fel nyugottan a 19est (szerintem sz emberek többség rögtöl feltolta, ahogy hírbejött a dolog)
bye:
Dave64 -
kokobe
őstag
válasz AMD!4ever #367 üzenetére
ok!na szóval vettem egy 3000+-os a64-et egy abit av8-ast meg 2gb ramot na szóval ha húzni akarom a procit mondjuk 2gz-re akkor befagy a windows és ujraindul van amikor kikaocsol van amikor szimplán befagy ez többet szokot előfordulni!és kipróbáltam 1db 512mb-os rammal dettó ugyan az 1gb-al is dettó!a ramok biztos hogy nem rosszak mert havernál simán vitték az 500mht-et ugyhogy nem tudom mi lehet a problem!?
<---AMD___ATi--->
-
kokobe
őstag
válasz AMD!4ever #374 üzenetére
hi hallod alap órajeleken is kifagy a gép csak idő kell neki 1vagy 2-óra és windows mwgál és puff!úgyhogy hétfőn betelefonálok a boltba akkor még nem tellik le a 3-rom nap és elvileg akkor ki kell cserélniük mindent kivétel a ramokat mert megmondom nekik hogy az jó!
<---AMD___ATi--->
-
kokobe
őstag
válasz AMD!4ever #381 üzenetére
hi amd!na szóval leszedtem a 3dmar 05-öt és uguru tuningpogramot normálra állítottam és kifagy a 3mark turbón is kifagy csak quiet-en nem fagy le de az engem nem mozgat akkor is ki kell majd cserélniük!mert ezek nem a saját beállításaim hanem gyári és ha normálon fut az uguru az is kb 50mhz úgyhogy visszaveszik mert ha nem balhé lessz.....
[Szerkesztve]<---AMD___ATi--->
-
-
TommyGun
őstag
válasz AMD!4ever #498 üzenetére
Mennyire veszi le mondjuk a Zalmanomat ? Alapon használom 1400-es fordulaton....ha kell lejebb is veszi ? Mármint úgy értem hogy a gyári alap rpm alá is leveszi a venti sebsségét ?
[Szerkesztve]"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
karmester
senior tag
válasz AMD!4ever #534 üzenetére
Ja, olvasva a hozzászólásokat én is megpróbáltam vissza tenni az 1.9-est, nálam is ugyanazt a műsort nyomta le, mint nálad, végül is sikerült visszatenni nagy nehezen, kicsit megijedtem........
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
paduc
tag
válasz AMD!4ever #549 üzenetére
Hali!
Minden hőmérséklet emelkedett(room temp,pwm,nb),vagy csak a proci hőfoka?
Beszerelésnél nem mozditottál el semmit,nem értél semmihez?
És szerintem ez a hűtő nem hűti úgy a környezetét mint1 Zalman (ram,pwm,nb), de talán úgy sem mint egy gyári hűtő.
De ha azt mondod,hogy visszatetted a gyárit és azzal is magasabb mint elötte akkor más gond van. Szerintem hagyd így egy darabig,úgy ahogy elmásztak az értékek maguktól,ugyanúgy vissza is állhatnak. Én is tapasztaltam ilyet(4-5 fok emelkedést) aztán visszaállt minden.De így is magasnak tartom az értékeket.
AC Freezer 64:kb:1680 rpm.8V
Cpu:@2500mhz 1.4V CnQ alap:35, Terhelve(prime):55
pwm:31-32,--->36-39
nb:27-29
room temp:24-28,és 1 polóban nincs melegem.
Szerintem úgy ahogy van fölé mér mindent. De a hűtő tényleg csendes. -
karmester
senior tag
válasz AMD!4ever #554 üzenetére
Hát... valószínű félre mér a lapod, mint az enyém is, ha le tudod ellenőrizni a proci hőmérsékletét valami külső szenzorral és nem az alaplapi szenzorral kiderül...
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
paduc
tag
válasz AMD!4ever #556 üzenetére
Biztos,hogy félre mér a lap.Mindent megpróbáltál,még saját mérést is végeztél.
Ha a legrosszabb eset áll fent,akkor is még határon belül vagy.Bár a saját méréseid nem ezt igazolják.Csak magamról tudom,hogy a magas értékek zavarják az ember szemét. Az is lehet,hogy még 2x kiveszed és visszarakod a procit és jó lesz. -
somé
őstag
válasz AMD!4ever #556 üzenetére
Amit nem írtam még,nálam is iszonyúan félremért a szenzor,alapon 56-60 fok a procinál,közben pedig a borda még langyos sem volt.
Mivel új hűtő került rá,de ugyanolyan mint a 754-en,és úgy döntöttem ettől a laptól/procitól válok meg,ezért a hsznált hűtőt tettem rá.Újrapasztázás előtt a procit is kivettem,a tisztítás miatt.
Mikor újraindítottam a gépet,már csak 33 fokot mutatott,40 környékére alig ment fel...Újabb mínusz a lapnak.Tech-No-Logical World.
-
Dave64
aktív tag
válasz AMD!4ever #554 üzenetére
Szia AMD!4ever
Attól, hogy a hűtőre nemtommennyi pl 5000+ van írva, attol még ne várj kőkemény teljesítményt. Mivel ha ebben az ütemben haladnak, hiába lesz nagyobb az órajel ha a procik csíkszélessége csökkenni fog ERGO > a nagyobb procik se fognak sokkal jobban melegedni. így az én hűtőm is tuti 5500+ ha nem hatezer
(def. tuti elviszi)
(hacsak em áll át addíg a technika nitrós hűtésre )
[EveryBODY]
Ez most mag hőmérséklet (lásd előző HSZ)
Mondjuk az idle 25-35 fokot elnézve nem hiszem!!! tuti nem reális ért. -
sube
aktív tag
válasz AMD!4ever #579 üzenetére
HT 5 szoval meg enis ezen filozok, csak mindig elfelejtem lejjebb venni mikor biosba jarok...
Itt is megdobja a ramot mikor CnQ bevan kapcsolva, neha ien 370 re...
A par infot reszletezd lecci, mer nemtudom mi jaccik meg itt kozre :]
amugy minden alap feszultsegen megy.
Most 204fsb vel, azaz default on meg nem fagyott. Szal valszeg HT a hibas... -
sube
aktív tag
válasz AMD!4ever #592 üzenetére
Hello
Kosz minden segitseget!
Utolag gondolkodtam el azon, hogy minek adtak ki x64 patch et a Far Cry hoz... Lehet azert mer nem indul el anelkul? Masnal eddig nem fagyott ki default. De akkor is durva, hogy kilovi az egesz gepet, es nem csak winbe lep vissza, felteve ha ez az oka! VGA m Abit R9600XT szal az alaplappal mukodnie kell normalisan, melle a legujabb Catalyst.
Biztos bennem van a hiba, kikell talalnom mit allitok rossz fele, nameg megkell szokni nF2 utan a VIA t is -
sube
aktív tag
válasz AMD!4ever #605 üzenetére
Asturel tanacsara atraktam a ramot az 1 slotba es azota egyszer sem fagyott ki... pedig mikor eloszor raktam ossze, DIMM1 be elsejutott a BIOS ig a gep.
Ezutan mar johetett a teszt, hogy mi mennyit bir
1db 512/400 kingstonom van, es ez elment 480 ig 3-4-4-8 as idozitessel.
Most 9x240 en vagyok, 1 ora Prime95 t utan sincs semmi, tobbszori 3dmark sem tett neki semmit.
Szal vegulis megoldodott a problemam. Kosz a segitseget :] -
TommyGun
őstag
válasz AMD!4ever #603 üzenetére
Akkor Prime alatt tisztes szám az az 59 fok
Azmár télleg forró, olyan 40-45 fokos vízben fürdik az ember, 60 fok már forró...a borda nagyon langyos...Zalmannal nekem sok ez az 59....5db Zalman 90 centis van a Chieftec házamban igaz mind1 1000-en pörög szal kurva silent minden...de PL a 3,6-os prescott meghúzva sem ment ebben a házban nekem 64 fok fölé......ez szvsz sok...ziher hogy fölémér...
[Szerkesztve]"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
karmester
senior tag
válasz AMD!4ever #631 üzenetére
Biztos, h. érdemes szórakozgatni a biosokkal a hőmérséklet miatt? Pld. wincsi magos támogatás, aztán mindenféle javítás, szóval az 1.9-es-nél nem biztos, hogy érdemes visszább menni azért, hogy a vekker jő hőmérsékletet mutasson. Vagy jól van felrakva a hűtő vagy nem, aztán éljen az Abit, és legközelebb csináljanak egy jobb biost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest