Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Sziasztok,
jelenleg egy Steelcase Gesture-öm van, kb. 8 éve, szeretem is, de jó lenne egy fejtámla.
Sajnos a fejtámlás Gesture baromi drága, hátlapot cserélni pedig szintén nem éri meg.Ezért gondolkodtam a cserén. Látom ezeket a több részből álló háttámlás székeket, ki is néztem párat, de a vélemények nem valami jók egyikről sem, illetve látom, hogy mindekit inkább lebeszéltek a hálós székekről.
Van esetleg javaslatotok, hogy mire lenne éredemes lecserélni a Gesture-t, esetleg tudok-e oylan univerzális fejtámlát ajánlani, ami használható hozzá? Sajnos ilyet is csak kínai webshopokon találok, és nem nagoyn bízom bennük.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
Ez érdekes, amit az Embodyról írsz.
Anno, mikor megvettem a Gesture-t, és első este lenyomtam benne egy 4-5 órás gaming session-t, úgy álltam fel belőle, hogy "hajj, de friss vagyok" Akkor éreztem először azt, hogy nem fáraszt az órákon át tartó ülés.
Kíváncsi leszek rá, hogy hosszabb távon mi lesz a véleményed.Fejtámlát egyébként lehet hozzá kapni külön, vagy valami univerzális megoldásban gondolkodsz?
-
VTom
veterán
válasz JulianSinulf #11170 üzenetére
Nekem a fejtámla nélküli van 7 éve, kifogástalan.
Anno az első székem volt, amiben úgy letoltam 5-6 óra gaming-et, hogy frissen álltam fel belőle. Most is ebben ülök napi 8 órát.Ahogy íták is, fejtámlát nem lehet utólag rátenni, mivel az egész támla más, így vagy támlával együtt kell cserélni, vagy másik széket venni. Megjártam ezt a kört.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest