Hirdetés
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopolya
csendes tag
Szia, légyszíves segíteni! Egy bedöglött tl-mr 3020-sal bajlódok még mindig. Soros porton keresztül próbálom éleszteni, de a putty-ban csak krix-krax a kommunikáció. Mivel nincs kapcsolat a PC és a router között, ezért a tftpd nem látja a router IP címét. A soros port valamennyi beállítását végig próbáltam, a kábelt újra forrasztottam, de nem tudok a helyzeten változtatni. A gond abból eredt, hogy a routert időképes feltöltésre akartam használni. Ezért az időképes firmwaret feltöltöttem rá, mivel problémás volt a ws2300-mal a kommunikációja, ezért a meteoplug firmwaret töltöttem rá, ezzel működött. Időközben rájöttem az előző probléma megoldására, így vissza akartam térni az időképes firmware használatához, de ekkor meg bekrepált router, amikor feltöltöttem a firmwaret. Van ötleted a helyzet megoldására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest