Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuctuc
aktív tag
Hello!
Szerdán veszek egy 8RDA3i-t vagy egy 8KRA2i-t, még nem tudom eldönteni
Azt szeretném kérdezni, hogy ti milyen ramokkal használjátok, és mi az, amivel tuti nem ment. (márka). Nem találok sehol ram-kompatibilitási listát az oldalukon.
Egyébként melyik a jobb széria? (megbízhatóság szempontjából, a teszteket már elolvastam).22 éve a PH-n
-
tuctuc
aktív tag
8RDA3i/Barton2500+@3200+ 1.625V/Hynix D43 dual 2.5-3-3-6/Coolink400x
Nekem semmi bajom vele, és elégedett vagyok az Epox-szal. Következő is az lesz, majd vmi S939-es 1-2 év múlva. Bioszában pl. kb. 1.5x annyi dolgot lehet állítani, mint egy A7N8X-ben.
Epox-ot szerintem a Hertában vegyetek, ők a forgalmazók, és vágják a témát.22 éve a PH-n
-
tuctuc
aktív tag
Tud valaki moddolt/tuning biost az nforce2-es Epox szériához? Nekem konkrétan 8rda3i-hez kéne, de gondolom más is kipróbálná, ha van tuti megbízható. Gugli kidob elég sok találatot, de ha tud vki fejból, akkor nem nyálazom át.
22 éve a PH-n
-
tuctuc
aktív tag
válasz amdkiller #263 üzenetére
Smartgart-ban a fastwrites maradjon nyugodtan off-on. Biosban tudod bekapcsolni advanced chipset features közt asszem, de kikapcsolt állapotban stabilabb a rendszer, gyorsítani nem gyorsít, pl. az omegadriver a telepítésnél is az OFF állapotot javasolja. AGP gondolom 8x-on van, nincs semmi baj.
[Szerkesztve]22 éve a PH-n
-
tuctuc
aktív tag
Ha még nézel errefelé, entoni, akkor itt talán találsz megoldást:
Bővebben: link22 éve a PH-n
-
tuctuc
aktív tag
válasz amdkiller #274 üzenetére
Szerintem futass le 1-2 benchmarkot, hasonlítsd össze a rudi oldalán szereplő adatokkal, és ha nincs nagy eltérés, akkor nincs miért aggódni.
Merlin biost szívesen kipróbáltam volna, de az én lapomhoz nincs, emiatt fogalmam sincs, hogy milyen, de van a ph-n merlin bios-os topic:
Bővebben: link22 éve a PH-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Dark Souls sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest