Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitől nem épelméjű, aki meleg?
Azért kell megmagyarázni, mert a dogmatizmus nem vezet sehova. Minden gondolatot meg kell indokolni, hogy miért az a helyes vagy helytelen. Tehát például a pedofília elég könnyen megmagyarázható, hogy mi a gond vele, mit kell kell tiltani. Vagy a transzneműség esetén is egyértelmű mi a gond, miért kell foglalkozni vele. A melegeknél mi ez?
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
törölt tag
Latom fiatal vagy a 22-es csapdáját nem láttad....
Ha te mást hívsz elmebetegnek, abból következik, te magadra nem gondolsz elmebetegként, viszont ez a fajta elutasító magatartás forma pont az elmebetegekre jellemző....
Látom a alapvető fogalmakkal bajban vagy, a család az ahol szeretetet és törődést adnak egymásnak az emberek, amiről te beszelsz az hazásság vagy gyerekgyár esetleg eresz csatornán való lógás két képmutatás között. Tudod én sem családban nőttem fel hanem 2 elmebeteggel az egyik no a másik férfi volt...
Latom mar a gyerek nem is kell a családhoz....Változnak az idők változnak az elmebetegségekGondolkodni kéne, igaz sosem volt vagy lesz egyetlen egy saját gondolatod sem az életben, mást te sem tudsz csak más szavait ismételni, hogy a saját félelmeidet másokkal elfogadtassad, akaratodat másokra rá kényszerítsed.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Összetett lények vagyunk, és csak tegyük fel, hogy a buziság tényleg egy defekt. Ez akkor minősít egy embert x szempontból, de marad még ezer+ másik szempont, ami alapján minősítgethetünk, és mindennek következményei vannak, például egy vagy több ember boldogsága vagy boldogtalansága.
Nem kötelező szempont, de általában sokak elég fontosnak tekintik: a társadalmi hasznosság szempontja. Mi hoz több profitot összességében -és mondjuk igen, ez is lehet vita tárgya persze-, ha az amúgy normálisan adózó, felelősségteljes, anyagi és érzelmi biztonságot nyújtani képes meleg fogadhat örökbe gyereket, vagy ha eltiltjuk ettől a lehetőségtől?Számomra érdekesebb ilyen téren a vallások vizsgálata mondjuk. A sintoizmusban több társadalmi profit lehetőségét látom, mint a kereszténységben, a judaizmusban, vagy az iszlámban, a hinduizmusban pedig annál is többet. A lehetőség persze csak lehetőség, a kiaknázás is lehet problémás. De asszem, ez itt nagyrészt már OFF.
Nagy kérdés, mennyire vagyunk képesek idegen koncepciók tolerálására. A legtöbb ember -magamat is ide értve- igyekszik a sajátját erősíteni, az idegeneket pedig elnyomni vagy két lépés távolságból békét kötni velük. Azt hiszem, sok esetben elkerülhetetlen a koncepciók -és vele gyakran emberek vagy nemzetek- harca, ugyanakkor kicsit messzebbről nézve a témát, szerintem az lenne a legjobb, ha mindegyik koncepció megmaradhatna, mert a távoli jövőben bármelyik hasznos lehet még ideig-óráig.
De persze a létezés értéke se egy objektív érték, az is egy emberi koncepció, amit mondjuk ha nem tételeznénk, eléggé megnehezítené az élet dolgát. A világ valamilyensége ezt vagy azt objektíve jobban tolerálja ekkor vagy akkor, és ez a tény már lehet egy (emberi) erkölcs alapja is, de érdemes figyelembe venni így is, hogy a túlélés vagy a minőségibb élet (kinek mi) lehetősége mellet vannak / lehetnek egyéb szempontok is.
-
Gargouille
őstag
"Pontosan arra válasz amit írtál!
Nagyszülő az nem az apád és az anyád.
Örökbefogadásnál csecsemő kortól az már apa és anya, azok szülök."Értem. Nagyszerűen leírtad megint, hogy mi a szülő (két gyerekes apaként van róla már némi fogalmam), csak azt nem, hogy mi a család, pedig a kérdés meg az volt. Szóval nem, nem kaptam még választ.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Gargouille
őstag
-
Gargouille
őstag
"Csak nem 2 férfi vagy 2 nő fog nevelni gyereket.
Család az apa, anya és gyerekek!!!"
Ha teszem azt meghal az anya vagy az apa, akkor az megszűnik családnak lenni? Vagy ha mindkettő meghal és a nagyszülők nevelik az unokát, akkor már az sem család? Én nem gondolnám, hogy ez így van, még akkor sem, ha a gránit szilárdságú alaptörvénybe - amit az írt, aki egy ereszcsatornán át menekült egy homoszexuális orgiáról - ez áll.Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
törölt tag
Két no eseten mivel kardoznak ?
Latom nálad a világ megszűnik a templom kapujában/Mo határán, a világ többi része nem létezik.
Van meg valami más módja annak, hogy szűk-látókörűségedet bizonygassad?
Engem is 2 elmebeteg nevelt, nem mindegy, hogy mi a neműk ?
Bar én jobban preferáltam volna 2 szerető embert mindegy mi a nemük...nem olyat mint TE az 100%, olyen elmebetegség nekem nem kell, mar volt benne részem . -
Nincs már logout, ComingOut van. Ugyanígy prohardver, mobilaréna, gamepod, IT café, fototrend és hardverapró sincs, helyettük van PrideHardver, MelegAréna, GayPod, iTransgender Café, PopóTrend és HardNemApró.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest