Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz stevve #41701 üzenetére
hát érdekes... Ibra azért kellemesen rácsűrte
csak akadna már be egy svéd gólGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
veterán
Nem az ukrán védelmen múlik, hogy vezetnek...
-
pohár
félisten
ÓÓÓÓÓ ezt a balfaszt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
veterán
ááá, ez hihetetlen. Ez olyan, mint a portugálok. 1 ember nem fogja megnyerni, hiába klasszis, ha a csapat ilyen.
De nem szeretem, amikor így húzzák az időt. Fetrengés, cserék az utolsó percben... és akkor még az olaszokat szidják emiatt. Mindenki ezt csinálja.
Sevchenko megérdemelte, de az ukrán csapat nem szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
Andriy Shevchenko eddig az EB meglepetés embere...nem gondoltam volna.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Ijk
nagyúr
Jól látom, ukránok megverték a svédeket?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
veterán
Én meg élőben a Milanban szerettem, ahogy játszik.
-
littlelion21
addikt
"Az előnyszabálynál hiányzott Rizzoli, vagy Olaszországban eltörölték..." - hülye Gundel
Egyébként a futball szégyene volt ez a Francia-Angol meccs...
-
venember83
nagyúr
válasz Sickboy25 #41633 üzenetére
Most olvastam egy cikket, szép a tavalyi hatvan valahány milliós veszteség, valamivel be kell tömni a lyukakat, csak mondjuk kíváncsi lennék, hogy ez mennyire reális veszteség és mennyire van jelen csak a könyvelésben, ugyanis, mint tudjuk, a könyvelők csodákra képesek a számokkal.
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #41717 üzenetére
Jaja, lásd Hollywood accounting
Mondjuk a Milan-nal pénzügyi gond. Berlusconi-nak (azaz az olasz maffiának ) is kb végtelen a zsebe.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
B1LLerbácsi!
csendes tag
Ez nagyon nagy!!!
A Görög,Cseh meccsre van tippetek?
-
Domxc
senior tag
válasz B1LLerbácsi! #41727 üzenetére
2-1 a görögöknek.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
vans?
őstag
-
pohár
félisten
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
szerintem most elég sokan így tesznek, főleg egy ilyen hír után...
-
B1LLerbácsi!
csendes tag
Szűken de behúzzák a Németek!!!
Szűken lesz vagy 2,3:0 hogyha a Hollandok olyan helyzetkihasználással játszanak majd mint a Dánok ellen!!!
Az siralmas volt!!!! -
Integra
titán
nagyon remélem, hogy idén ez a belső viszály nem teszi tönkre őket.. de sajnos ezt már hónapokkal ezelőtt megírtam én is, hogy mi várható.. a hollandoknál egés egyszerűen túl sok a dudás egy csárdában.
egyébként hollan győzelmet várok
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
gyerekek, amikor a csapatok bevonulnak, milyen zene meg kb 20mp-ig? annyira, de annyira ismerős, és nem tudok rájönni...
-
Domxc
senior tag
eddig még nem hallgattam, tehát csak tipp, ez is EB dal egyébként: Coldplay- Charlie Brown
vagy az országok himnuszára gondolsz?
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
jihaaaaaa, jó kis meccs lehet ebből így
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
darál0w
Jómunkásember
tyűűűű ez így komoly...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Motion_Blur
félisten
Hamar berámolták ezt a két gólt
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ricardo
titán
Kicsit mintha szétestek volna a görögök
-
Boxer001
veterán
bunda :-D
-
MunezXBK
nagyúr
A görögök az öltözőben maradtak?
-
Ps Vita
őstag
Még meglehet a tipp
-
Domxc
senior tag
f*ckoff. én hülye a görögökre raktam
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest