Hirdetés
Aktív témák
-
-
nagyúr
Az szép mi megy a Chelsea - MU meccsen.
Més que un club!
-
nagyúr
Torres.
Més que un club!
-
Boxer001
veterán
válasz Napfénysüti #30155 üzenetére
Majdnem gólt lőtt.
-
nagyúr
3-3 nem semmi.
Més que un club!
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #30125 üzenetére
Szerencsére nem láttam. De beszámolók alapján jó döntés volt nem gép előtt ülni és egérmozin idegeskedni. A támadó szekció hozta a formáját. Valahogy már évek óta ez van. Szezon elején megy még a góllövés, aztán ahogy telnek a hónapok, folyamatosan elfogy a tudomány. Ez a csapat nem érdemel bajnoki címet jelenleg, ezt sajnos be kell látni. Amíg játék nincs, addig nem max BL helyre lehet számítani ezzel a sokat futó, sűrűn passzolgató és határozottan bekkelő, de igazi egyéniségek nélküli csapattal.
Hopp, 3-3, vannak még csapatok, akik tudnak gólt rúgni. A Chelsea szépen elszúrta a meccset, ebből még vereség is lehet.
-
Tom5
addikt
Beszarás ez a meccs...innen szép nyerni szokták volt mondani.
-
Tomics
addikt
Szerencsétlen Chelsea
PH! addikt since 2004
-
darál0w
Jómunkásember
közben már jönnek a képek...noha tényleg nem ő volt most a hunyo...
hjujjj ez a Mata lövés befért volna...
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
MPowerPH
félisten
válasz Napfénysüti #30159 üzenetére
Én 3-0 -nál elmentem hazulról, de úgy látom maradnom kellett volna. Ezt hogy hozták össze?
Inter is mekkora verést kapott, azt is sajnos csak 2-0-ig láttam.
Don't Tread On Me
-
dipeti
senior tag
Hát a MU győzelmet érdemelt volna. Sajnálom, hogy nem sikerült megszopatniuk ezt a fos cselzit. Torresnek meg a gólpasszán kívül semmi érdemleges megmozdulása nem volt.
Shopping city megint elhúzott. Innen már nagy hülyeség kell a részükről, hogy ne nyerjék meg a bajnokságot.Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
homeless09
őstag
oo bazmeg...szégyen h mindig akkor vesztünk pontokat amikor beérjük a Shitty-t
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
szab.tam
nagyúr
topic cím:
a_focirol_konnyeden_egy_barati_tarsasagbanmost akkor a super bowl ér majd? vagy az nagyon off
(foci, foci...)tipp: manning lesérül a 3/4-ben....
de jobban örülnék: pl. a himnusz király lindásan, vagy madonna elesik a nagyszünetben...tudja valaki az itthoni super bowl nézettségi adatokat a sp1-en?
1x hallottam, de valami hatalmas számot mondtak.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tomics
addikt
-
MPowerPH
félisten
Beckenbauer bajnokaspiránsnak tartja a Dortmundot
Ezzel én is így vagyok, csak Lewandowski-Barrios csatárpárossal kellene valamit csinálni, mert rengeteg helyzetet elpuskáznak.
Talán még jobb is, hogy nincs a csapat az európai kupaporondon, lehet koncentrálni a hazai bajnokságra, no meg a kupára.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
dipeti
senior tag
húhúhúúú olyan streamet találtam. skysport hd
Hajrá sarkantyúk!
[ Szerkesztve ]
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
-
-
Boxer001
veterán
Suarez fogta és hasba rúgta a csávót, gyönyörű...és csak sárga.
-
pohár
félisten
hiphop, jön Mirtill cica
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dipeti
senior tag
Huh, bocsi srácok. Nem frissítettem.
Ezér' a szarér' fennmaradni kár volt. Legalább verekedés lett volna.
Ez a kerol csak fejelni tud, semmi mást - ja de, még a bírót lefakoffozni.Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Integra #30181 üzenetére
igen, de lehet attól még jó egy meccs
tegnap bealudtam a chelsea-manu meccsen, egész idáig töprengtem rajta miért, aztán most a meccs közben, ahogy hajkurászták a cicát, rájöttem, annyira rühellem mindkét csapatot, hogy ennyire érdekelt a rangadójuk pedig nagyon készültem rá.. xd
ez a mai meccs tök jó volt. Hangulat az anfield-en über, sztem a világ lejobbjai között van, ha nem a... na mindegy. Két baromi egyformán összrakott gépezet, tök ugyanazt csinálták és tök ugyanugy, a 90percen keresztül. izom védekezés, labdakirugás, középen probálták tartogatni, gerrard bellamy itt, moldric bale ott, elöreívelgetés hátha, dehát mindig jött visszafele
ez a Parker bazmeg a végén... angol kommentátor kész volt, de rá is szolgált a gyerek, hihetetlen mit játszott össze, minden labdát ő blokkolt, ott volt mindenhol, én nem tudom, mi a francból van az az ember, terminátor
Bale lábát láttátok, mikor lerugták? nem gyenge vádlik meg comb
ezek a mostani angol profik gépek. nem emberek már, kigyurt gépek. finomságot, ügyességet nem sokat látsz, de olyat rugnak a labdába..94.percben is futnak, csusznak. eszméletlen+1 Caroll meg egy kalap szar. nulla
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #30187 üzenetére
én is ott hagytam, inkább jól bevásároltam
bale napja se volt azért, érezni a mozgásán, hogy még mindig nem százas a felépülése.. de elég keményet kapott ő is.. mondjuk a feldobása azért vicces volt... de hogy ez is egy sárga volt, de a beleszállása is... itt vagy 5 pirosat kellett volna kiosztani.. nem baj, hagy törjenek a csontok, angol foci...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
válasz Tibiajax #30187 üzenetére
Caroll olyan Torreses volt, mindent ki tud hagyni. Suarezt nem értem minek rúgott bele ez tényleg piros. Skrtel is elég favágó volt időnként. Viszont kövezzetek meg de én nem komálom ezt a Bale gyereket se. Oké hogy tehetséges de rohadtul antipatikus.
Més que un club!
-
Tomics
addikt
válasz Napfénysüti #30191 üzenetére
na ja...ennél már csak a hollandok szarabbak
PH! addikt since 2004
-
darál0w
Jómunkásember
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest