Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
húbazdmeg Benzema
ilyen gecisunyi gólt rég láttam márGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tomics
addikt
Real 11 + 1 bíró
PH! addikt since 2004
-
7600 GS
addikt
Jajj a birózás. Kétszer kezelt az ipse, szerintetek mit kellett volna kapjon? Egyébként teljes kontroll alatt tartjuk a meccset, most hál istennek nem mi kaptuk az elsőt. Ja és az a Kaká assziszt.
-
Sztbeni
őstag
Mekkora gólt vágott Pirlo!
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #30907 üzenetére
Ezt már loptam is nőügyes topikba
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Sztbeni
őstag
Na végre! Chiellini! Pirlo meg csúcsformában van ma
-
Sztbeni
őstag
Q is betalált !
-
7600 GS
addikt
-
-
Tibiajax
nagyúr
ehh, Klicsko doktor tegnapi kihívója a kis manunited-es.. [link]
-
lvnt
őstag
válasz Boxer001 #30920 üzenetére
Persze, hogy ő. Véletlenül sem az újdonsült haverod, aki arcon köpte Vlagyimirt, és képes volt szájba veretni magát még a sajtótájékoztatón is, a változatosság kedvéért Haye-jel.
Szerk.: Én például nem szarom le. Így is van elég gondja a jelenlegi nehézsúlynak, nekem nem hiányoznak ezek a tehetségtelen ripacsok. Régen is voltak ilyenek, de ők legalább a ringben is kemények voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #30917 üzenetére
nem komálom egyik klicskót sem, de le a kalappal, hogy tegnap higgadtan csinálták végig, hiába az olcsó provokáció.. eszembe jutott a gyalogg galopp ide vonatkozó angolokkal kapcsolatos része..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MPowerPH
félisten
És ugye még ez után sem volt vége. Nagy gyökér ez a Chisora, az fix.
Don't Tread On Me
-
Tibiajax
nagyúr
ez a kommersz milan mostmár az elfeledett de még használható emberkék gyűjtőhelye lett?..
ott van már maxi rodrigez is, muntari is.. jajj[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
A Schalke aláz
-
sh4d0w
félisten
-
baluka26
nagyúr
Most nézem, az Arsenal kiesett, Tottenham is ikszelni fog XD
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Tomics
addikt
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
pohár
félisten
válasz MPowerPH #30936 üzenetére
te kis pitypangvirág
na de ez tényleg nem kéne ide...a Spurs X-elt a kupában, hm... igaz nem foci, de az Alba Volán 2-0-ra vezet a rájátszásban
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
akit érdekel, elég jó ESPN Pool stream
Carroll, Suarez, Gerrard a pályán, remélem gólözön lesz a 2. félidőben és megnyerik a meccset
és 2-1
ki akarta csávókám fejelni a gólvonalról a labdát, és az előtte álló lábára fejelte és gól[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
baluka26
nagyúr
Legalsó kép. Mindent elárul.
-
-
pohár
félisten
válasz Integra #30943 üzenetére
ezt már láttam
azt hittem Gerrard nem érte utol a lasztit, és a háló mögé lőtte be, aztán látom hogy ez valahogy pedig a kapuban van3. öngól, befosok
könyörgöm, ez a meccs egy vicc, elkezd dekázni majdhogynem a gólvonalon, sírok
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Bazz megint öngól a Pool meccsen. Ezek felülmúltak minket.
Més que un club!
-
venember83
nagyúr
3. öngól. Sok már.
-
pohár
félisten
Suarez el lett kaszálva, büntető... mindjárt 6-1
mégse, kapus megfogta, hárman rá is repültek a labdára, de nem lett gól[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
lol, annyira tudtam, hogy kifogja!!!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest