Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
igen, de van der saarnak vége. és én azt vettem észre, persze ez még nyilván nem biztos, h jelent is valamit, akikkel a mu meccsel, kupákban, etcetc, és azok joól teljesítenek, vagy abbol valaki, azt ferguson kiszemeli, és ha tudja, meg is szerzi
ez igy volt nemrég a nem is tudom melyik valamelyik portugál csapattal is, emlékszem. ahogy továbbmentek rajtuk, el is hozta onnan az egy két kulcsemberét
nem jut eszembe most, h melyik is volt ez, de emlékszem rá. és az sem az első volt. mindegy, csak egy megérzés -
gYaLo
őstag
Mi történt a Slavia Praha meccsén ? Miért szakadt félbe a félidőbe ??
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
cucka
addikt
válasz Tibiajax #19309 üzenetére
akikkel a mu meccsel, kupákban, etcetc, és azok joól teljesítenek, vagy abbol valaki, azt ferguson kiszemeli, és ha tudja, meg is szerzi
Jelenleg az a helyzet, hogy valószínűleg De Gea vagy esetleg Lloris lesz a Manchester kapusa jövőre, Neuer pedig megy a Bayern-be. Persze lehet, hogy a MU és a Bayern összeesküdött, hogy félrevezessék a sajtót és a rajongókat
(Drukkerként pedig úgy gondolom, teljesen mindegy, hogy a felsoroltak közül melyik kapust vesszük meg, mindegyik tehetséges és fiatal, megvan bennük a potenciál, hogy nagy kapusok legyenek)ez igy volt nemrég a nem is tudom melyik valamelyik portugál csapattal is, emlékszem. ahogy továbbmentek rajtuk, el is hozta onnan az egy két kulcsemberét
nem jut eszembe most, h melyik is volt ez, de emlékszem rá.
A Sporting-ról van szó és Cristiano Ronaldo-ról. (Aki akkor még csak egy nagyon cseles és nagyon gyors hülyegyerek volt, tulajdonképpen a Manchesterben tanult meg rendesen focizni)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!
-
gYaLo
őstag
válasz bagyulajuve #19316 üzenetére
Ronaldoról van egy film, én ott hallottam ezt a sztorit
Realos vagyok, azért ezt az aláírást én is túlzásnak tartom..
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Sztbeni
őstag
A Bayern 8:1-re nyert . Mik vannak. Schalke kikapott, és már csak 14.-ek. Mindegy ki nem eshetnek, a Bundesligát meg már rég feladták. A Kupára koncentrálnak, mert azt simán megnyerhetik. Jövőre meg Európa liga és Bundesliga győzelem lesz
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Sztbeni
őstag
Bemutattak pár új mezt:
-
Sztbeni
őstag
Esélyesek lesznek. Ha úgy játszanak, mint a BL-ben. Neuer jó, de nem pótolhatatlan. Középpályán kéne erősíteni, lehet, hogy fognak is. Idén az volt a baj, hogy még mindig nem 100% az összeszokottság. Magath ezzel nem nagyon foglalkozott, hanem csak az erőnlétre gyúrt. Nameg ott van még Ciprian Deac, aki idén még alig játszott, de jövőre szerintem rendszeresen szerepelni fog, mert a Kuban Krasnodar 3 milliót ajánlott érte, de nem adták oda. Meg már most is az új évre koncentrálhatnak. Szerintem Schalke-Bayern párharc lesz a győzelemért.
Amúgy itt van még pár kép az új vendég, és alternatívmezről:
És a Bayern hazai meze:
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Bale jobban tenné, ha elhúzná a csíkot az angoloktól, mert hamar szét fogják kapni, és kár lenne érte.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz venember83 #19330 üzenetére
megnézném Madridban
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
-
Integra
titán
bale lábának annyi...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #19338 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül
Én is ezt látom. Bár szerintem a csávó csaj testtel be akart lépni Béla elé.
Azért jobbulást nekije. Így megoldódtak az átigazolási kérdések is kb.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Boxer001
veterán
Vezet a Real, retardált Ramos bebólintotta.
-
Domxc
senior tag
Serie A. 2 perc és eldől, hogy a Milané e a cím
Na, Sevilla húzz bele
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Sztbeni
őstag
Miláne a scudetto
-
lvnt
őstag
Szegény walesiekre mostanában rájár a rúd. Egy éven belül a két legjobb játékosuk sérül meg hasonló módon. Sok kitartás kell egy ilyen után a visszatéréshez, de ott lehet előtte Ramsey példája.
-
lvnt
őstag
Ronaldo úgy látom, legalább a gólkirályi címet behúzná... meg persze azzal együtt az Aranycipőt.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest