Hirdetés
Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
csába, grat a Bayernnek
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #12201 üzenetére
Milyen nyugtatót szedsz?
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #12202 üzenetére
2 páleszt ittam meg és sztem megyek aludni, szánalom a csapat pedig az év elején nagyon bizakodó voltam. Szánalmas banda....
Resistencia eterna
-
Csabee.
nagyúr
Ronaldonak köszönhetően nyert a Real ma is..
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
fogom a fejem, hogy: miért nem vitte el a 'pool owent ingyért jó üzletet csinált szerintem ferguson vele... meg azzal, hogy krisztinát eladta jópénzért... ilyen kiszolgálással owen sorozatban fogja lőni a gólokat, mint tegnap a wolfsburg ellen... mellesleg rooney is csúcsformában van meg összeállt jól a csapat... őket tartom a legnagyobb esélyes bajnoki címre...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
A madridi sajtó teljesen el van ájulva a portugáltól, "isten megteremtette C. Ronaldót", "C. Ronaldo mindenben király", "C. Ronaldo egy ágyú", írták az újságok. A másfél hónap kihagyással is négy meccsen hatgólos BL-gólkirály Zinedine Zidane-tól kapta a legnagyobb dicséretet: "Cristiano fenomenális, fantasztikus dolgokat csinál, néha már jobbakat, mint én tudtam"..
valahogy most hányingerem támadt...
-
L|zsidoboz
őstag
Arról már van hír, hogy CR hány meccses eltiltást kapott a karaterúgásáért, vagy a Madrid szokás szerint elintézte, hogy még az egy is soknak tűnjön?
Juve meg no comment.
Ismerőseim, akik nem kaptak jegyet az Inter ellen és helyette mentek a Bayernre, szerintem jó darabig nem néznek Juve meccset.Good to be good, but better to be lucky.
-
nRu3
addikt
Sándor Gyurit az újpesti okos vezetés eladta fehérvára grat megint köcsög salloinak , mindent megtesz hogy gyengitse az amugyis gyenge játékos keretet
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
venember83
nagyúr
válasz L|zsidoboz #12211 üzenetére
A fegyelmi bizottság előtt szépen mosolygott, megigazította a haját, letérdelt, a többit a fantáziádra bízom.
Különben meg szerintem jó meccs volt a tegnapi, szinte mindenki élvezte, főleg a semleges és a Bayern-szurkolók.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Ma is kifog kapni a Loki szerintem
-
Bikerman
aktív tag
istenem bocsáss meg neki, nem tudja mit tesz, kis szerencsétlenem. c***ny fejével megérezte, hogy életében egyszer bajnokságot nyerhet és egyből elmegy, ez a magyar futball. ennyi.
salloi, we love you.
ragazzi della curva...
-
Bencus88
nagyúr
Lehet valahol nézni a Loki meccset? (netre gondoltam még mielőtt egy két okos benyögi a digit )
megvan link
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Na vezet a Lyon
-
Integra
titán
vazze, itt csak a stuttgart meccset adja a tv
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bencus88
nagyúr
Bakker amikor linkeltem csak 800-an nézték most 3200 nem lesz ezígyjó
Húúú de bevarta 2-0
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Félidőben vannak érdekes eredmények!
HT Liverpool 1 - 0 Fiorentina
HT Lyon 2 - 0 DebrecenHT Dynamo Kyiv 1 - 1 Barcelona
HT Inter Milan 1 - 0 Rubin KazanHT Sevilla 1 - 0 Rangers
HT Stuttgart 3 - 0 Unirea UrziceniHT Olympiakos Piraeus 0 - 0 Arsenal
HT Standard Liege 0 - 1 AZ AlkmaarÜdv: Csabee.
-
Tibiajax
nagyúr
én ezt a Ballotellit nem szeretem..
-
Vladi
nagyúr
Lionel.
il sole non sorge più ad Est!
-
Csabee.
nagyúr
Dynamo Kyiv 1 - 2 Barcelona
Haverom 10k-t rakott barca-ra! bejön neki
-
bagyulajuve
addikt
Resistencia eterna
-
Csabee.
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
-
Csabee.
nagyúr
válasz bagyulajuve #12239 üzenetére
Nah ja.. de legalább a Fiorentina meccsen lőttek pá gólt!
-
Integra
titán
és a jövő héttől az összes meccset láthatom, bl, ufea, vb, mindent, egyszerre, akár konferenciában, akár egyszerre 5-öt a tévén, jeeeeee, öröm é bódottá
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Csabee.
nagyúr
válasz bagyulajuve #12241 üzenetére
Azért valamit csak csinálhattak colna mert így dísznek voltál a pályán a meccsek többségében.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Csabee. #12238 üzenetére
jah, de mit vártunk? liverpool-lyon-fiorentina... mindhárom csapat olyan eredményeket ért már el, aminek az összes magyar klub nem léphet még csak a nyomába sem... lehetett volna rosszabb is: pl, ha egy csúcsformában játszó 'poolt kapnak ki... tőlük csak 2 gól jött, lehetett volna ez rosszabb is... az elvárásokat magasan teljesítették már azzal, hogy végre megint magyar csapat játszhatott bl-csoportkörben bitangerős csapatok ellen... nem akarok durva jelzőket használni, de nem teljesen 100-as az, aki bármelyik meccstől is pontokat várt... szerettem volna én is, de mindegyik nagy csapatnak alapelvárás volt, hogy a debrecent verni kell... így is tettek... ráadásul szerintem jó meccseket láthattunk: gondolok itt én is a jó kis szoros fiorentina ellenire, amikor már az elején vezetést szereztünk, aztán potyogtak a gólok...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Dolce Gusto
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest