- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
Loretto
veterán
érdekes én is meg tudtam ott kérdezni a gondomat. amugy bash nyitó hsz-e is beszédes.
-
Peet
senior tag
Tudom, több oldal szól már itt az A64-es konfigokról meg alaplapokról, viszont most talán én is beruházhatok egy ilyenbe és szeretném a legjobbat kihozni a pénzemből.
Ami kérdések felmerültek eddig bennem ezzel kapcsolatban:
Milyen alaplapot érdemes venni, ami stabil, mindenféle földi jóval el van látva és esetleg még olcsó is. (a húzhatóság nem fő szempont!)
Láttam, hogy többen is favorizálják a DFI LanPARTY UT nF3 250Gb -t (19+Áfa) és az igazat megvalva nekem is tetszik, viszont mondom, fontos lenne, hogy stabil lap legyen és minden működjön rajta rendesen, gondolok itt arra, hogy a C'n'Q -val van állítólag gond vele. Az igazat megvalva nem is tudom mi ez, vagy kell-e nekem. Valami hűtési valami lehet.
Szóval milyen lapot ajánlanátok?
Milyen procit?
Procinak én egy AMD ATHLON 64 3000 S754 dobozos 3év gari (31+Áfa) gondoltam, nemtudom ez jó-e, vagy elég a 2800-es esetleg.
Mellesleg a dobozos verzióban ugye van gyári hűtő?
Milyen a gyári hűtő, vagy inkább sima proci 1 év garival és vegyek hozzá Én hűtőt? (kb 3000ft van a két proci között)
Ramból mit érdemes venni?
Elég egy DDR 512MB PC3200 400MHZ SAMSUNG (12+Áfa) vagy egy ilyen gépbe már érdemesebb ECC-s ram vagy esetleg valami kisebb időzítésű stb stb.
Pár ezer forint ide vagy oda nem számít, szóval ha ennyi pénzért tudtok jobbat nosza rajta osszátok meg velem!
Előre is köszönök minden építőjellegű hozzászólást!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- RAM topik
- BestBuy topik
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Mobilinternet
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest