Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzeN
aktív tag
Üdv!
Én is keresek egy fejest amit leginkább játékra használnék. A topikot olvasva a Siberia és a G35 között vacilálok (inkább a Siberia felé hajlok). Ti melyiket ajánljátok inkább? Fontos ugyebár a tér hangzás főleg cs-ben.A SS-ből elég lenne a sima és egy hangkártya kombó, mert a mostani csak egy Asus féle integrált. Gondolom jobb hangminőséget lehetne elérni így.
-
zzeN
aktív tag
Hali!
Elolvasva a "tájékoztatót" és valamennyit visszaolvasva, 20 ezer fölötti kategóriában sokan ajánlották a Corsair Vengeance 1500-t. Elsősorban FPS-ekben használnám, főleg CS. 1-2 helyen olvastam hogy a basszus nem a legdurvább, de az EQ állításával orvosolni lehet a problémát. Csak annyi érdekelne, hogy szerintetek megéri az árát és nyugodtan ruházzak-e be rá? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
zzeN
aktív tag
válasz Tsebacsi #7751 üzenetére
Hát akkor ennyit erről, rendelem is meg
Pár kérdés: előlapi usb-be mennyire ajánlatos bedugni? Mert nem tudom hogy hogyan fog szólni pl. zenénél, lehet akkor inkább az 5.1-met használnám. Akkor ki-be dugni, 5.1-et kihúzni vagy letiltani windows-ban, bujkálni gép mögött...
-
zzeN
aktív tag
válasz neutron22 #7756 üzenetére
Köszi a tippeket, így egyszerűbb lesz Most láttam a Corsair oldalán hogy a tegnapi PAX-on jelentették be a Vengeance V2-t. Pár külső változáson kívül én nem láttam más eltérést:
[ Szerkesztve ]
-
zzeN
aktív tag
válasz Dickassman #7764 üzenetére
Na ezt pont a rossz embernek címezted
-
zzeN
aktív tag
Hali
Kb. 2 hete használom a Vengeance 1500-amat, és egy érdekes, zavaró hibát figyeltem meg az elmúlt pár napban. Ha egy filmben ordítanak, akkor a jobb oldali hangszóró elkezd sercegni, sisteregni de nem minden esetben. Le se ejtettem és máris megadja magát? Lehet át kéne dugni egy másik usb portba? (kétlem...) Játékokban eddig csak a BF3-ban vettem észre, amikor spawn-olni akarok (ekkora lehalkul a játék) és felrobban valami. Ötlet vagy jöhet az iponos garanciafutár?
-
zzeN
aktív tag
válasz Tsebacsi #8026 üzenetére
Próbáltam másik porton, ott is recseg. Tesóm gépén is megnéztem és ott is elő jön. Ha minden igaz holnap jön a garifutár, 1 hét alatt elintézik ha minden igaz. Nem ejtettem le a fejest, az okozhatja a problémát hogy néha odaverődött (nem nagy erővel) az asztalnak a hangkártya? Elég szarul van megoldva, ruhára se lehet felcsatolni, oda fogom ragasztani az asztalhoz
-
zzeN
aktív tag
Találtam egyetlen egy tesztet a Vengeance 1500 v2-ről. Azt írják hogy jobb lett a hangzása, basszus is mélyebb lett. Akit érdekli itt elolvashatja google translate-tel.
-
zzeN
aktív tag
Hali!
Az lehetséges-e, hogy valamiféle fizikai hiba miatt a Win (8.1) nem ismeri fel a fülest? Kiírja, hogy nem sikerült telepítenie. Ez 2 napja történt, azóta megnéztem a Win7-es laptomon is és ugyanezt írja ki.
-
zzeN
aktív tag
Üdv urak!
Pár hete elromlott a Vengeance fejesem, garanciába nem tudják se javítani, se kicserélni, ezért vagy visszakapom a pénzt, vagy vehetek mást és csak a különbözetet kell kifizetnem. Ezért jöttem ide ismét, mert kellene egy új fejes. Nem volt rossz a Veng., de a mély nem volt az igazi és a térpozicionálás sem. Lényegében játékra használtam, de ha valami jobb minőségűt vennék most, lehet leváltanám vele az 5.1-emet. CM Storm Sirus? A Sennheiser-ek elég drágák...
-
zzeN
aktív tag
Két óra BF használat után: EPIC
A Corsair V. 1500 mellett elbújhat hangzásilag meg mindenhogy, játékra ennél jobbat el se tudnék képzelni, nem is kéne jobb. Kényelmes, egyáltalán nem nehéz. Megérte 4 ezerért Köszönöm a megerősítéseket![ Szerkesztve ]
-
zzeN
aktív tag
Van értelme Sirus-on bekapcsolni a 7.1-et? Még pontosabb helymeghatározás vagy észre se venném?
-
zzeN
aktív tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy CM Storm Sirus 5.1-es fejesemet megérné-e lecserélni valami jobbra, mondjuk 50 ezerig? Játék/film az elsődleges felhasználás, persze zenére is, de nem vagyok vájt fülű flac only ember
-
zzeN
aktív tag
válasz petike2014 #17510 üzenetére
Egy-két tesztet átolvasva basszus nem tűnik az erősségének. Nem vagyok az ultra mély basszus fanja, de a jelenlegi szintnél nem adnám lejjebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- 2 év gari 12 gen/Lenovo Loq/RTX/500SSD/16GDDR5!!!
- Macbook AIR 13 space gray M3 CHIP! 512GB SSD! Notebook.hu számla! 3 év Apple garancia!
- ARCTIC Alpine 23 CO léghűtés
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X OC WHITE 12GB GDDR6X 192bit, Alza Garancia 2027.07.11-ig.
- 12-13"-os üzleti laptopok számlával, garanciával eladóak! HP, Dell, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs