Hirdetés
Aktív témák
-
-= CsoCso =-
tag
Nem nagyon foglalkoztam eddig húzással, csak ilyen nagyon soft-szinten, de most, hogy látok egy ilyet, gondoltam megkérdem: feszt emeltél, vagy csak úgy natúr ment a 2600+-od 11.5x200 -ig?
u.i.: Tudom, láma kérdés, meg milliószor elhangzott már, meg minden, úgyhogy inkább off-ba is teszem70 000 Ft a nyomravezetőnek: http://mobilarena.hu/f.php?mod=40&id=515309
-
Boxer001
veterán
-
-
Boxer001
veterán
válasz Wolverine #210 üzenetére
De ha nyitott ablaknál ment ugye 11.5x200on, akkor a 3dmark 2003 miért nem megy le? Valami beállítás nem jó...vagy eleve nem bírja a rendszer ezt már?Nem sok olyankor neki az 1,85 v?
Most ennél a 11.5x193nál 1.75 v-on vagyok éppen, a ramok meg 384en, vagy 386on mennek...
[Szerkesztve] -
r0dg3cc
tag
válasz Wolverine #717 üzenetére
sajna a gigabyte lapok arrol hirhedtek hogy nincs rajtuk a zalmanok szamar szukseges 4 furat
kar mert egy full extras alaplap amugy, termalright tenyleg draga.. van egy full rez hutobordam titan de azon marha hangos venti volt es leszedtem.. sajna 7cm-es venti volt rajta ... probalok ilyen adaptert keresni amivel ra lehet szerkeszteni egy 8cm-es ventit hatha..
esetelg egy glacialtech huton gondolkozom azok olcsok es halkak de nemtudom a tuningot mennyire kultivaljak..mennyire igaz a valosag?
-
r0dg3cc
tag
válasz Wolverine #736 üzenetére
ismerem Bővebben: link
ugyan nem minden draga de mire leer postakoltseggel.. az a baj hogy nincs 7cm-80cm atalakito csak 6-8 -as .. nekem a rez borda meg pont 7cm szeles
de ez mar off majd nezelodok a hutes topicbanmennyire igaz a valosag?
-
r0dg3cc
tag
válasz Wolverine #753 üzenetére
en rendszeresen alkalmazom ezt, akkor szoktam ra mikor megvettem az alaplapot es szamomra durva ertekeket mutattak a szoftverek (speedfan, mbm stb) es kezzel ellenoriztem
nem volt semmi baja, mondjuk mikor a zalman hp-d t ó-t fogdostam passziv allapotban 8mikor meg nem volt rajta OP1 voltak kellemetlen megtapasztalasaimmennyire igaz a valosag?
-
Balinov
titán
válasz Wolverine #868 üzenetére
Hát ja, ettől fosok én is. Tetü lassu ez az asus oldal,még megabiten is.
3 db modullal ment nekem már ugyanebbe a mobo-ba a dual chanel, optimal és performance settings-szel is,igaz,akkor 1x256MB@266Mhz + 1x128MB@333 +1x128MB@266Mz párosítással, ráadásul mindhárom memória más gyártmányú volt! (266-os HP matricás geniuine Samsung,1 TwinMos 266-os és 1 Infineon 333-as.)
Valszeg tehát menni fog a dual chanel,ha nem 400-on,akkor 333-on,viszont így a szinkron miatt vissza kell tennem 166-ra az FSB-t és fel a max szorzóra (így 2800+-ként postol a barcim). Tehát bukok everestbe némi memóriasávszélt,viszont a 2,5-3-3-7 helyett talán barátibb időzítést fogok tudni kicsikarni.
Azért Lolvasom azt a manualt,és beírom,hogy mit mond!
Bali6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Atticus
senior tag
válasz Wolverine #893 üzenetére
huh, engem most kezdtek egy kicsit öszezavarni. Lockos, superlockos, anyámkínja!
Most akkor mi van?
Nekem nem megy 200*11-en de 173*13-on elszaladgált. Most akkor mi van? Én tudom állítani mindkettőt, de az fsb nem tudom 200-ra nyomni. Akkor? ez van... sajt vagyok, de mondjatok már létszi valami okosat nekem...Átmegyek rajtad, mint a Nílus Karnakon!
-
Boxer001
veterán
válasz Wolverine #930 üzenetére
én is elemre gondolok, többre már nem futja a tudományomból...
figy, ha már itt vagy...egy kérdés, hátha tudod, mindenkit ilyenekkel nyúzok...
Ismered a pqi ramokat esetleg? nekem van 2db, stabilan csak 420at bírok kihozni belőle, mások meg akár 470-480at is...ez vajon mitől lehet...? Nem szereti a lapom... -
Boxer001
veterán
válasz Wolverine #937 üzenetére
Figy! lehet, hogy óriási ötletet adtál...
Ha mondjuk menne haverék nf7-ben, akkor cserélnénk baráti alapon lapot velük - ikrek - ennyi...de ha nem megy...akkor szted DFI lapban menne? Milyen árban vannak ilyen lapok?Mert akkor eladnám az enyémet, helyette DFI, és akkor no memócsere..!Szted?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest