Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belahege
aktív tag
-
belahege
aktív tag
sajnos Qrunak el kellett adnia a számítógépét hogy megvehesse ezt a 4990 forintra leértékelt korcsolyát
-
-
Qru
MODERÁTOR
Hnap korizás kit érdekel? Jégterasz, vmikor délután, este felé...
#nincsbennetarcsi
-
kelekyle
őstag
Üdv ! Majdnem mindennap megyek korizni valahová általában káposztásmegyerre [Ice Centerbe] de egyszer megnézném milyen a pálya a westendtetőn Tehát ha valaki megy és nem akar egyedül vagy mittudom én rámír egy privit azt kész
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
belahege
aktív tag
cica nem hiszem hogy korongozik és még jár korizni is mellette, de hülye kérdéseid vannak , Te jössz korongozni? ja igaz Dunaújba van péntek 22-től
Qru: lan mehet bár szinte mindenki azt mondta nem jó a 27.-e máskor meg itt remegnek hogy mikor lesz , na mindegy, majd még visszatérünk rá,
kemény volt a rally -
kelekyle
őstag
lol nem kell tőlem parázni Valamikor elkéne menni pl icecenterbe az a legjobb rendes jégkorong pálya teljes nagyságban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kelekyle #1875 üzenetére
Jelen. Pár óra és meg is van az új korim. Aztán lehet nyomulni ünnepek után jó is lenne.
Bela: Írtam vissza wiw-en. Jó lenne nekem is a 27. Kasza is jön? Írtam rá pü-t, de foylotn csajozik, nincs ideje válaszolni...
Gyalóék puhák nem jönnek. Grabber talán jön, vagy legalább a tesóját elküldi remélhetőleg...#nincsbennetarcsi
-
kelekyle
őstag
Jó kis korcsolya én kinőttem egy ilyet már Mennyiért vetted ?
-
kelekyle
őstag
Rohadt olcsó volt 2008as modell szószerint utánad dobják én a lockeyba vettem de láttam a Hervisben isXbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
kelekyle
őstag
válasz Kasza08 #1887 üzenetére
16k de csak azért ezt vettem mert már elfogyott a CASH Vettem más cuccokat is... Aztán januárba kapok egy normál új hoki cuccot egy új easton korcsolyával [Easton SE-10]
-
kelekyle
őstag
Hehe rajtam ez eddig 3x volt de feltörte a lábam mert több mint 4órát voltam egyhuzamba a gamen és vmi rohadt szar titok zokniban Elmult végre (sudocreamnek hála 2 nap alatt) és zsírúl bevan törve a kori mondjuk még kell legalább 2hét ,hogy rendesen betörjön de addigra leis cserélem
-
kelekyle
őstag
lol lapéllel mentél ? Az komoly én is úgy mentem 1x írtó szar xD. Qru ajánlani tudom neked [Rokonsport]-ot nagyon jó (és olcsó.... mistermint 1700fthoz képest ami tök szar) lehet spéci élt is kérni olyat csinál amilyet akarsz (tényleg amilyet akarsz) én itt lakok nem messze tőle de 20perc alatt megcsinálja addig letudsz menni a cukrászdába ami az utca alján van.
-
MTbc
senior tag
Üdv,ki milyen élen nyomja?Miért azon amin?
-
MTbc
senior tag
válasz belahege #1898 üzenetére
Én is olvastam csak kíváncsi voltam ti tesztelgettek-e.
hóker extrem-en van azért hittem hogy az de most rákerestem és tényleg holker
még egy kis infó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest