2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Új gépsárkány

    2015 őszén kimentem Dániába néhány hónapra és kellett egy hordozható gép. Ezzel együtt már egyre inkább kezdtem kinőni a játékokból és fél évvel korábban eladtam a videokártyát az akkori asztali pc-ből, tehát ott maradtam egy nem rossz, de viszonylag átlagos i5-ös konfiggal. (Kiegészítésként pedig vettem egy PS4-et, hogy azért ne egyik napról a másikra tegyük le a drogot. Ez is megérne egy külön írást, sose gondoltam volna, hogy konzolt veszek.)

    Innentől igazából már semmi nem tartott vissza, hogy eladjam az asztalit és vegyek helyette egy laptopot. Sose volt korábban laptopom, nem is igazán szerettem őket a rengeteg kompromisszum miatt, de nem volt túl sok választásom. Igazából ki szerettem volna próbálni, hogy milyen, valamint az asztali se kellett már túlságosan, nem is akartam volna magammal vinni. Akkor még kevésbé használtam fejlesztésre a gépet, így nem voltak nagy igényem. Mindig is szerettem a jól kinéző laptopokat, így egy ProBook 430 G2-re esett a választás (i3-5010U, 8GB DDR3, 120GB SSD, 500GB HDD). Nem volt egy erőgép, de pont jó volt mindenre. Nem játékra vettem és az ára se volt vészes.

    Folytatás...

    Jhonny06 5 éve 9

  • OTP

    Voltam ma ügyintézni.. a kiscsaj kérdezi a tapasztaltabb kolleginától, hogy ide melyik jelszót kell használni. Majd miután megkapta a választ, lazán elkezdte kikeresni a billentyűzet melletti lapról a felírt jelszavak közül.. :C :O $$Bankbiztonság, 2019.$$

    Jhonny06 5 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.