2024. április 15., hétfő

Gyorskeresés

Csonti Car - a legjobb ár!!!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tökéletesen felépített marketing gépezet, vagy mégsem? Van ugye ez a Facebook oldaluk 250 000 követővel, ahova "vicces" képeket raknak ki általában. Rámész a 'rendes' honlapjukra és egy totál igénytelen valami jön szembe (oké, a fejléc nem vészes), ráadásul nagyon gyér választék fogadja a nézelődőt, többnyire lepusztult autókkal, amiken láthatóan nem tudnak továbbadni (régóta ugyanazok).

Na most felmerül a kérdés, hogy vennél itt autót? Szerintem ez a nagy Facebook-os marketingelés pont az ellenkező hatást éri el, azaz ha valaki megemlíti ma nekem, hogy Csonti Car, akkor nem a szakértelem jut eszembe, ahová szívesen mennék, hanem "ja igen, az a Facebook oldal, amire idióta képeket posztolnak egy cég nevén". A helyzet az, hogy az állandó baromkodás egy idő után inkább komolytalanná tesz és kevésbé humorossá.

Hozzászólások

(#1) Jhonny06


Jhonny06
veterán

up

(#2) Lauda


Lauda
félisten

Ennek az egesznek a celja, a hirveres. Mint a bejegyzesed is bizonyitja, tokeletesen eleri a celjat.

(#3) Klaus Duran


Klaus Duran
senior tag
LOGOUT blog

A legrosszabb a kocsik neve utáni CAPS LOOK szövegek.

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#4) Jhonny06 válasza Lauda (#2) üzenetére


Jhonny06
veterán

Tudtam, hogy valaki be fogja írni, hogy "te is írtál róla, tehát működik a dolog". :) Csak ez akkor lenne igaz, ha egy youtube csatornáról van ilyesmiről lenne szó, ami a megtekintésekből szerez pénzt, de ez nem ilyen, mert ebből még nem következik egyenesen az, hogy náluk fogsz vásárolni, sőt.

Pont ez a baj az egésszel, hogy a "vicces" Facebook oldal mögött elveszik az, hogy ők most mivel is foglalkoznak igazából és nem is igazán érdekel senkit, ahogy látom. Szerintem itt bukik az egész.

[ Szerkesztve ]

(#5) Lauda válasza Jhonny06 (#4) üzenetére


Lauda
félisten

hogy ők most mivel is foglalkoznak igazából és nem is igazán érdekel senkit, ahogy látom.

Epp ez a lenyeg, senkit se erdekel. A lenyeg, hogy halljon rola az ember, felkeltse az erdeklodeset, ha meg mar odamegy, korul is nez valoszinu.

(#6) #56573440 válasza Jhonny06 (#4) üzenetére


#56573440
törölt tag

szerintem meg brand építésre tökéletes:)

(#7) DR|FTK|NG


DR|FTK|NG
veterán

Ez megmondja a tutit :))

http://csonticar.hu/images/lapalja_ezekvagyunk.jpg

[ Szerkesztve ]

(#8) pető bá'


pető bá'
őstag

ezen én is elgondolkodtam mostanában, mert a beépül az emberek fejébe, de alapvetően hírhedt kereskedés.. már a hahu-s leírások sem semmik, ezeket előbb láttam, mint a FB lájkvadászatot.. Próbálják a fiatalos-vicces vonalat hozni, meg azért nem is csinálják rosszul. De nem hozzájuk mennék először autót nézni, sőt! :U :N

"... and I hope you have a great day!"

(#9) N€T0X|N


N€T0X|N
őstag

Nálam akkor írta le magát végleg, amikor 1x volt az Égéstérben (Totalcar heti podcast). Jöttek a nepperűzős kérdések - ami ugye általában arról szól, hogy az ember azt se tudja mit akar, vagy x autó közt vacillál - de nem akart/tudott semmi értelmeset válaszolni, ahogy a Kopasz, alias Becsületesnepper szokott, csak a süket szöveg, hogy nézd meg a honlapomon vagy gyere el, oszt' nézd meg mi van, abból vegyél valamit nálam...

Sent from my keyBoard

(#10) beefjeez


beefjeez
senior tag

Ez még nem azt jelenti hogy feltétlen szar autót fogsz tudsz náluk venni.
Csak ők a leghíresebbek ilyen téren, biztosan sok eladást köszönhetnek a facebook oldaluknak

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.