2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A szegények warezolnak

    [link]

    "Azt akartuk, hogy azok is lássák ezeket a filmeket, akik nem elég gazdagok, hogy eljussanak moziba"

    A "30mbit-es netre telik, de egy 1k-s mozijegyre nem" című történet.

    Jhonny06 8 éve 117

  • CV2 kód lekaparása a bankkártyáról

    Lehet bármi hátrányom abból, hogy lekaparom a bankkártya hátuljáról a CV2 kódot? Elég sok helyen olvastam ezt a megoldást, mint minimális plusz védelem. Így legalább nem lehet azonnal neten vásárolni vele. A kártya alapvetően a bank tulajdona és bár mindent online intézek, nem hiányzik, hogy emiatt újat csináltassanak, ha személyes ügyintézésnél mégis észreveszik.

    Amúgy apró gondolat ezzel kapcsolatban: csak én tartom röhejesnek, hogy a kártyán levő adatokat beírva simán lehet online vásárolni bármilyen azonosítás nélkül? Ezen kifejezetten meglepődtem anno, amikor először vásároltam kártyával. De nem csak én vagyok így ezzel, más ismerősöm is kérdezte, hogy "ez most tényleg ennyi?". Oké, alapvetően nem szabadna idegen kezekbe kerülnie, meg ha a lakáskulcsodat elhagyod, akkor onnantól a házadat is kirabolhatják (riasztó hiányában), de akkor is. Szvsz minimum kéne valami kód ehhez, mint személyes vásárlásnál vagy pénzfelvételnél a PIN kód.

    Jhonny06 8 éve 29

  • Facebook és az angol

    Mindig mosolygok, amikor valakinek köze nincs az angolhoz, de próbálja eröltetni, mert az manapság menő. Mostanában azt vettem észre, hogy a profilunkat is fel tudjuk dobni vele, ha olyan munkánk van, ami magyarul szarul hangzik. Néhány példa, amit mostanában láttam: postás? Nem hangzik túl jól.. *ötletel* post delivery! Raktáros? Ciki.. *ötletel* warehouse worker!

    Jhonny06 8 éve 10

  • "Feltámadt a magyar foci"

    Utolsóként, nyögvenyelősen, 2 potyagóllal megverünk egy olyan csapatot, amit egyébként már 3 évtizede nem sikerült (azaz statisztikailag szerencse volt) és ezzel éppen, hogy nem esünk ki = feltámadt a magyar foci :F Ok..

    Jhonny06 8 éve 65

  • Ezt vajon mennyi idő volt megírni?

    Ezek állatok.. :DDD Ilyen jól fizetnek Új Péterék?

    Jhonny06 9 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.