2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 10 éve a PH!-n

    Köszönöm a családomnak, barátaimnak, szponzoroknak

    3 napja volt, elfelejtettem írni

    Jhonny06 7 éve 37

  • .. amikor céges ajándékot kapsz

    1 óra múlva:

    Jhonny06 7 éve 22

  • Agyament parkolási rendszer Bécsben

    És én még azt hittem, hogy Szentendrén van barátságtalan rendszer, mindaddig, amíg nem kaptam egy mikuláscsomagot este 9-kor (!) Bécsben, ráadásul egy olyan zónában, ami nem is kifejezetten mondható belvárosnak, bár közel van hozzá, ez tény. Amúgy hivatalosan este 10-ig (!!) kell parkolási díjat fizetni. Erre amúgy (a lehúzáson kívül) mi szükség van, mondjuk este 8 után?

    Jhonny06 7 éve 10

  • A régi-új "Nokia 3310"

    Imádom, hogy hónapokig azzal volt tele a net, hogy a régi készülék reboot-ja lesz, hűde izgi, erre kiadtak egy olyan telefont, ami sem árazásban, sem tudásban, sem funkcionalitásban nem mutat semmi újat a piacon lévő budget telefonokhoz képest. Persze jogosan merül fel a kérdés, hogy mégis mire számított a közönség, de ez leginkább a Microsoft (illetve HMD Global) sara, hogy a régi készülék nevével próbálták felcsigázni a vásárlókat.

    BTW, maga a cucc borzasztóan néz ki, még eldobós telefonnak se..

    Jhonny06 7 éve 30

  • Soha többé Aliexpress

    Rossz a termék, Aliexpress: Az eladó kéri, hogy csináljak YT videót. Csinálok. Nem jó neki, csinálok egy másikat. Közben kifutok lassan a dispute time-ból (nyilván ez a célja), kb. 1-2 órával a dispute time lejárta előtt nyitok egyet, természetesen arra sem reagál. Várhatok az ügyfélszolgálatra, hogy közbeavatkozzon, de ezt csak 1 hét után teszik meg, ha nem válaszol addig az eladó. Aztán remélheted, hogy akik felülvizsgálják az esetet, nem teljesen értelmi fogyatékosok, mert általában ez a tapasztalat. Aztán persze küldheted vissza a rossz terméket SAJÁT PÉNZEN, ami majdnem a termék árával egyenlő, hogy megkapd a refund-ot. Természetesen még neked kell magyarázkodnod, meg tracking-et írni. Aztán 2 hónap múlva ott vagy, hogy se a megrendelt termék nincs nálad, plusz még el is buktál néhány ezer forintot.

    Az ügyfélszolgálat abszolút leszarja, hogy mit csinálnak az eladók, az ég világon semmi következménye nincs annak, ha valaki nem válaszol és jogos a reklamációd. Annyit tudnak tenni, hogy küldenek nekik egy "figyelmeztető" e-mailt, amire nyilván szintén nem fognak válaszolni, mert: lásd fentebb: nincs következménye semminek ezen az oldalon.

    Rossz a termék, eBay: Ha az eladó nem válaszol, írok az eBay-nek és 1 óra múlva a számlámon van a pénz. De általában válaszolnak, mert itt legalább még ér valamit a pontozás. Nem kell visszaküldeni, meg semmi.

    Jhonny06 7 éve 129

  • BKK bérlet átírás

    Van valakinek személyes tapasztalata a bérlet ig. számának átírásával? Kering egy ilyen legenda, hogy BKK irodákban valami minimális díj ellenében megcsinálják, de hivatalos infó nincs róla, még egy gyakori kérdések válasz sem!! Urban legend lenne?

    Jhonny06 7 éve 17

  • trump

    [link]

    Az egyetlen szó, ami eszembe jut, az a szürreális. Egyszerűen még most sem tudom felfogni, hogy tényleg egy ilyen ember lesz az Egyesült Államok elnöke. Még gondolkodtam azon, hogy nem saját maga kezeli a Twitter fiókját, bár ilyeneket a saját nevében írni is durva.

    Jhonny06 7 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.