2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kindle reklámmentesítés

    Sokan kérdezik a topicban, így gondoltam összedobok egy gyors segédletet.

    1. Amazon.com-on belépsz, majd a felső vízszintes menüben, a jobb oldalon a "Your account" opcióra klikkelsz:

    2. Behoz egy csomó opciót, nekünk a jobb oldali függőleges menüből a "Kindle Help Home" lehetőség kell:

    3. A bal oldali függőleges menüsor alján van egy szürke "Contact Us" gomb, erre klikk:

    4. Először kiválasztjuk az eszközt, majd a bejövő menüsorból a "Kindle E-reader"-t, utána a "Something else" lehetőséget, majd a szabadszöveges mezőbe beírjuk angolul, hogy mit is szeretnénk, pl. jó sablonszöveg: "Removing advertisements from my Kindle device". Végül a "Chat" gombra kattintunk:

    Folytatás...

    Jhonny06 9 éve 71

  • BMW i3 tesztvezetés

    Bejelentkezel ezen az oldalon, tele vannak időpontokkal (a Szentendrei úton legalábbis). Nincs semmi bullshit, hogy komoly vásárló vagy-e, bárki kipróbálhatja. Kb. 30-45 percet lehet vezetni.

    Ma délelőtt voltam és elég odabaszós. Bármelyik komolyabb autót otthagyja a lámpától kigyorsítva, konkrétan beleragadsz a székbe, de igazából olyan a jellege, hogy nem is igazán akarsz száguldozni. Ettől függetlenül jó érzés, hogy van benne erő, ha kell. Fékezni szinte egyáltalán nem kell, fél óra alatt meg lehet szokni, hogy mikor kell levenni a lábad a gázról és egyszerűen megállsz.

    A csomagtartó ugyan kicsi, de belül órási terek vannak, 4 ember legalább olyan kényelmesen elfér, mint egy hatalmas kombiban. A design csillagos ötös, ezekkel a kék elemekkel nagyon durva összhatást értek el, kívül-belül űrtechnológia, megnézik az emberek elég rendesen.

    A magamfajta számítógépbuzik is megkapják a nekik járót, egy hatalmas kijelzőn gyakorlatilag minden beállítást elérünk a legapróbb és leglényegtelenebb opciókig. Az alapok természetesen fizikai gombok formájában is jelen vannak, ha esetleg valaki nem szeret szórakozni.

    Hirtelen ennyi, még túl friss az élmény, majd updatelem a posztot, ha úgy érzem. Inkább tessék kipróbálni!

    Folytatás...

    Jhonny06 9 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.